Šta je novo?

Potreban efikasan program za povratak izbrisanih fajlova

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
U cemu je stvar - na kartici firminog fotoaparata su skoro napravljene izvesne skakljive fotografije koje su ubrzo nakon toga i izbrisane, ali ne i pre nego sto sam uspeo da bacim pogled na njih. E sad, posto je "model" na doticnim fotografijama moja ex-girlfriend, rado bih voleo da mogu da ih se dokopam i provucem kroz "malo" photoshop efekata. :-devil-: Probao sam sa file recuva, file scavenger-om, data-recovery-jem i jos gomilom programa, medjutim, apsolutno svaki od njih je prijavljivao doticne fotografije kao ostecene. Imate li neku preporuku, savet, ili da zaboravim na ovakvu vrstu osvete?... :(

Da su ti namere postene, pa i da ti covek pomogne.

Ako ti ni jedan program od navedenih nije pomogao, neverujem da ces uspeti da povratis te fotke. Pridruzujem komentarima clanova, batali osvetu.

Da su ti namere postene, pa i da ti covek pomogne.

Doticna devojka je verovatno najlosija osoba koju sam upoznao u svom zivotu, a veruj mi, upoznao sam neopisivo mnogo losih ljudi. ;) To sto mi je trebalo toliko dugo da to uocim, moj problem, a i preterano snazne empocije su oduvek bile prokletstvo za pojedinca koji ih nosi u sebi. No, nebitno... Ne moze nista da se izvuce na ovaj nacin, idemo dalje... :)

"Osveta je najslađa kada se služi hladna" - drevna Klingonska poslovica

Da, u pravu su drugi članovi, ako ti ti svi programi kažu da su fotke oštećene onda teško da možeš da se nečemu nadaš i od ostalih programa na tržištu.

Možeš JEDINO da probaš u profesionalnim firmama za povratak podataka, kakvih ima i u Srbiji. To su one firme koje vraćaju podatke sa oštećenih hard-diskova sa velikim uspehom, jedino mi to pada napamet da ti može pomoći.

Liv it bihajnd

U svakom slučaju ne podržavam bilo kakve osvete, sem ako je u pitanju nešto izuzetno veliko i nešto što apsolutno nema opravdanja. Osveta ostaje potom u čoveku i stvara nove probleme, stoga je preporuka da ipak ništa ne pokušavaš, Vuče.

^ Itekako je veliko i bolno i bez ikakvog opravdanja, no, slazem se da osveta u svom klasicnom smislu coveka samo jos vise baca u ponor i povlaci ga u jos vecu depresiju i nesrecu. No, meni nije bila namera da joj unistim zivot, cisto da napravim *******ciju u photoshopu, izlepim doticni "rad" svuda po firmi i, ako nista drugo, makar slatko nasmejem sve one koji tamo trpe njen teror i izivljavanje od kako je dosla na "vlast". No, nebitno, mozda i bolje ovako...

This. :)

Ima i ona druga poslovica.
Kada ides u osvetu, iskopaj 2 groba.

Dok su sa nama, zenske su fenomenalne, lepe, dobre...
Kada popijemo pedalu, momentalno su *urve, dr*lje..
Cuveni srpski ego, do Tokija.

Probaj zero assumption recovery - njegov modul za slike... svasta zna da iscupa :)

^ vec je dobio taj odgovor od turoka na pocetku.

uzgred, program jeste odlican, meni je spasao slucajno obrisan ceo hdd.

Digni ruke od tih slika. I smisljaj neki drugi nacin za osveti. :)
Al ako se kojim slucajem nekad dokopas tih slika obavezno da ih okacis ovde na forum da i mi malo gledamo te slike. Ko zna, mozda neko od nerd-ova sa foruma napokon izvali cemu mu sluzi 'ona stvar' u gacama. :)

Nazad
Vrh Dno