Šta je novo?

Potreba za SSD-om ?

Ove :D u 2014, ide SSD, a za ASUS Raidr mi se ne daju pare, iako ima budzet od oko 65K dinara :D

moj post je bio sarkastican :p
u svakom slucaju ok je plan za upgrade, gpu, cpu, ssd...

ja sam narucio samsung evo 250GB

i to je to sto se tice unapredjivanja pc-a za par godina :D

I po dobro poznatoj tradiciji, menjam misljenje jer je toliko blizu :D Znaci i5-4670K + Gigabyte Z87X-UD3H, pa onda ide grafa ako preostane novca ide SSD i slicno :d
PS. Treba neko dobro da me tresne da bih se ja odluci :( Mada opet i FX-8350 ne zaostaje puno :O Nema ja gubim razum, polako ali sigurno :)

:D
kasa nemoj da se mucis mnogo, ja sam birao izmedju i5 3570k i 8320 i na kraju odabrao intel, mada sve je to skoro isto :D

ja sam lepo sve uzeo i na kraju ssd
mada sad nesto prso monitor pa moram da ga vracam :/

E do djavola za monitor, uzecu ja ipak intel, i ako uspem prodati trnutnu konfu ( CPU, Plocu, moj stari 2x2 GB Exeleram Red Rippler RAM i SApphire 6950 ) onda cu da dodam bolji monitor, jer je 19" postalo malo :( a posle ide grafa kad skupim para, pa baja hladjenje, pa onda SSD, kao slag na tortu. E onda cu biti srecan :D, do sledeceg upgrade-a :)
PS> Odoh sad do E m m i a da porucim :)

NEMOJ GIGABAYATU plocu!
Uzmi Asus...
Muhanate su gigabayt ploce, mnogo.

Odakle ti to? Možda neke low end ali ud3h je odlicna ploca...

Ide i5-4670K i ASUS Maximus VI HERO, to stize u petak, subotu, eventualno u ponedeljak :/ Ceo racun 42300 din :D E da ima tu i jedan Samsung DVD rezac/citac, posto moj strai nema SATA konektor pa mora da ide novi i jedna tuba Noctua NT-H1 termalne paste :D Inace kupljeno ( rezervisano za sad ) u M o n i t o r prodavnici.

PS. Je li NT-H1 dobra pasta, jer mi se moja stock Cooler Master potrosila, nisam sad neki expert za to :D

A znam da je UD3 mnogo dobra ploca za OC nije ni malo losa ploca, ali zelim ovu HERO i skupljam pare za nju, i kad je vec uzimam, hocu najbolje sto ima i da mi se svidja :D

lepo te iz asusa pomuzli xD jos samo da uzmes gtx780ti

Ide posle R9 280X, malo sam prizemniji sto se grafe tice i uz nju ide BF4 sto meni licno mnogo znaci :happy: XD A i da sam uzeo Gigabyte UD3H, bila bi jeftinija za 2000 dinara.

Retki su takvi koji hoce da prodaju svoj SSD, kao sto raspravljasmo na vise strana, on je luksuz koji traje dok se ne pokvari i onda ili trazis zamenu, ako je pod garancijom ili ga bacis. Tesko ces naci polovan, mozda probaj Kupujem prodajem ili trazi u malim oglasima foruma, kupindo, limundo i slicno.

Sad bih se šutnuo u dupe što sam pre dve godine uzeo disk od 60 GB, sad mi je baš omanjao. Mislio sam tada da mi ne treba više za Linux, ali su od onda počele da stižu igre...

Ali opet neces da ga prodas :D

ja sam gledao na limundu i cene nisu nesto posebno manje od originala, oko 1-2k jeftinije

Eto, jer ako nije pokvareno ili im treba veci SSD, nece ga sigurno prodavati ma koji da je. Osim ako je defektan :(

Poslednja izmena:
^ +1

Sad bih se šutnuo u dupe što sam pre dve godine uzeo disk od 60 GB, sad mi je baš omanjao. Mislio sam tada da mi ne treba više za Linux, ali su od onda počele da stižu igre...

Ако имаш на Стим-у игре, можеш да пребациш библиотеку на другу партицију. Моја је нпр. на /media/Podaci, јер ми је / око 35ГБ, а ТФ2 заузима 10ГБ.
Ако се одлучиш да продаш ссд, пусти ПП.

JAm oje igre sa STeam-a drzim na D particiji od 800GB i nema frke :)

Joj kako cu se krvi napiti ovom Win 7 kad ga oborim,pa nogu zavrnem, pa bios pokrenem :D Svi delovi stizu u cetvrtak, a flesh sa Win 7 SP1 je spreman za Boot :D

SAd podigao sistem :D Ajmo ovako da kazemo da se oseca definitivna razlika izmedju Phenom II 955 i i5-4670K :D Jos nisam nista OC, ali sam se namucio k'o djavo dok sam ga napravio da postuje. Moras da restartujes komp dok se pali da bi ti preposnao da si utako monitor ?! Uzas, ali sad radi fino :) Definitivno bolja opcija od SSD-a :d

Reklo mu drustvo sa foruma koje takodje nema ssd... ;)

SSD prava stvar bez dileme, za sistem nista drugo, HDD je postao odavno storage class, nista za sistem.

Imam SSD Samsung 830 128gb, samo rijeci hvale, iskreno preporucujem.

SAd podigao sistem :D Ajmo ovako da kazemo da se oseca definitivna razlika izmedju Phenom II 955 i i5-4670K :D Jos nisam nista OC, ali sam se namucio k'o djavo dok sam ga napravio da postuje. Moras da restartujes komp dok se pali da bi ti preposnao da si utako monitor ?! Uzas, ali sad radi fino :) Definitivno bolja opcija od SSD-a :d

Uuu, a tek kada ga budes klokovao, tek ces onda videti kako butuje. Ko to laze da se brze dize sistem zbog ssd-a, sram ga bilo.

SAd podigao sistem :D Ajmo ovako da kazemo da se oseca definitivna razlika izmedju Phenom II 955 i i5-4670K :d Definitivno bolja opcija od SSD-a :d
Naravno da se osjeti razlika (vjerujem da pri tom misliš na sam rad u windovsima) mada nije baš toliko drastično.. i Ph ll 955 je odličan proc.. kod tvog je daleko manji tdp i samim tim i hladiniji no poenta priče
se svodi na to kad budeš ubo jedan ssd u svoju konfiguraciju onda ceš vidjeti stvarnu razliku o kojoj si gore napisao do tada sanjaj o tome..;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno