Šta je novo?

Potpisi na forumu

Ninoslav

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2008
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
iPad Pro 11”
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
To nije potpis, već link postavljen kao slika.

Hoću reći, to nije stavljeno u potpis. Imaš razgraničenje od samog posta, za potpis.

Poslednja izmena:
Posto se nalazi u svim njegovim postovima, onda je potpis realno,

Može se i tako gledati na stvar, iako tehnički nije. :D

Moguce da je odatle skinuo aplikaciju (tapatalk) pa samim tim je editovano da na kraju svakog posta to stoji ta aplikacija kao reklama. Moje misljenje.

Spam je i ono što ne stavljaju u deo za potpis nego odmah ispod teksta u svakoj poruci (poslato sa 6p, poslato negde iz svemira...) i to punom veličinom tekst. Čitaš poruku i svaki put moraš i tu retardiranu rečenicu koja nema veze sa temom i nikoga ne interesuje, jer misliš da je deo poruke od koje uopšte nije izdvojena. Smeta nenormalno i niko ne reaguje.
Ja pitao u temi za forum niko se nije udostojio ni da odgovori...

Deo za potpis postoji. Ili da se stavlja tu ili da se ne piše uopšte, jer mu u postu sigurno nije mesto.

TapaTalk je samo izgovor. I tu može da se stavi u potpis, manji font ili da se skroz izbriše.

Nije izgovor, ali meni CrapaStalk tri puta nakon ažuriranja uključio potpis, iako držim isključeno. A to vidim tek kad pošaljem poruku. Poslednja dva, na sreću, nije ;-)

^^Može da se isključi i svi to znaju, međutim onda se neće znati koji telefon imaju. :p

Dobar !!!

E, za psihopatologiju leka nema, barem u okviru IT-a. Ako zanemarimo elektrošokove ;-)

Ne kontam kako mozete da koristite Tapatalk, osim ako ne gubite vreme na xda kao mnogi sto rade ovih dana. Benchforum ima sasvim pristojnu mobilnu temu i usudicu se da kazem da je u pitanju bolje iskustvo pregledanja foruma nego tapatalk. Meni vise od toga ne treba a druge forume posecujem samo zbog posla i to radim na kompjuteru.

Mene Tapatalk podseca na rani Skype, koji je oduvek bio dno dna aplikacija koja nikada nije radila kako treba i bila je mrcina sto vuce resurse. Ali je eto taj Skype bio 'orginal', jedini app tog tipa i svi su ga koristili a mnogi i danas koriste. Tako i Tapatalk, super popularna app ali tesko smece realno.

Tapatalk pravi velike probleme ovom forumu. Od nepismenih postova, preko polupanih attachmenta slika/klipova, spama koji je rezultat toga sto sada svuda korisnici mogu da kuckaju poruke. Unazadio je forum u kvalitativnom smislu koliko ga je unapredio u kvantitativnom. Ali ovo drugo je ionako jedino bitno ovih dana...

Ne znam, ukusi su različiti, ali ja na primer ne mogu preko pretraživača da idem na forum jer em što mi se ne sviđa vBulletin tema za mobilne telefone em nije praktično. Tapatalk nije najbolje rešenje ali je jedino (za sada). Pošto posećujem dosta foruma, meni je lakše i radi preglednosti a pritom su svi forumi na jednom mestu.

Tapatalk pravi velike probleme ovom forumu. Od nepismenih postova, preko polupanih attachmenta slika/klipova, spama koji je rezultat toga sto sada svuda korisnici mogu da kuckaju poruke. Unazadio je forum u kvalitativnom smislu koliko ga je unapredio u kvantitativnom. Ali ovo drugo je ionako jedino bitno ovih dana...
Ovo je istinčina, bre :) Slažem se u potpunosti.

Slažem se i sa nemanja123 :wave:

Evo konkretno šta nema, a TT ima
Ceo podforum Games prevučem u levo i označim kao pročitan. A forum pratim preko Nove poruke, bez ovoga bi posle tri dana bilo buljuk nebitnih.
A za kvalitet je diskutabilno, samo je omogućio polupismenima lakši pristup. Možda bez njega ne bi ni našli forum??

Vrh Dno