Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја био на летовању, они дошли и са мојим дедом као домаћином направили општи хаос.. Лоше бушили, нису ставили лан од модема до d3 уређаја па морали поново да долазе итд.. Али брзи су били кад су поново долазили, од позива буквално 2 сата им је требало..

Углавном ја се морам пењати на таван да поново све каблове наместим како је Бог рекао..

HBO пише само за ова два пакета већа од голда...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pokušavam da pronađem cenu za dodatni d3 uređaj, ali ne uspeva. Pa, ako može informacija, korisnik sam Duo Gold TV+Net paketa.

Da uprostim, imam D3 u jednoj sobi, a želeo bih i u drugoj (trenutno analogdna ponuda). Hvala :)

nisam razumeo u cemu je problem ? ja sam stavio razvodnik na kabl, pa imam na tri mesta tv i kablovsku ?

Имам трио голд, значи имаћу џабе pickbox колико?

dzabe ti pickbox za dzabe jer je to sran.e kao uostalom i programi na svim ovim americkim tv,eima .
imas dvadesetak starudija od filmova, a ako hoces nesto bolje, HB, plati pa klati.
gledao sam uglavnom AXN, FOXove, i slicno. vrte iste serije stare po 10-20 godina, non-stop. sad su pocele i nase tv, rts itd. da iste vrte.
pa razumem kad neku seriju krenu na drugoj tv, ali kad na istoj tv zavrse seriju i odmah pocnu da je ponavljaju i tako unedogled, shvatim kako su amerikance zombirali, a i nas, jer dosad nisam nigde procitao takvu neku kritiku !

Pokušavam da pronađem cenu za dodatni d3 uređaj, ali ne uspeva. Pa, ako može informacija, korisnik sam Duo Gold TV+Net paketa.

Da uprostim, imam D3 u jednoj sobi, a želeo bih i u drugoj (trenutno analogdna ponuda). Hvala :)

Koliko sam ja shvatio cena je 290din/mesečno + jednokratna priključna taksa 1900-4900 din.

Prilozi

• Dodatni uredjaji.jpg
    Dodatni uredjaji.jpg
    104.3 KB · Pregleda: 158
Ljudi, htela sam da vas pitam za savet.

Imam okej net 50/3 Mbs/s, i na kompjuteru koji mi je povezan kablom sa ruterom nemam nikakvih prekida, medjutim na telefonu i laptopu kada sam u prostoriji u kojoj nije ruter hoce da bude spor i da zeza malo. Predlozio mi je drug da skinem app za ruter i da testiram koji kanal je najmanje koriscen i da promenim na taj kanal ruter (trenutno je kanal 1). Da li mislite da ce to da pomogne?

A da li treba da promenim kanal i za Wireless 2.4G Basic i za Wireless 5G Basic? I hvala puno. :)

Komsija dobio paket isti kao ja (gold 50/3) ali kod njega na speed testu pokazuje 59.6 za d i za up 2.00. A kod mene za D 58.6 i za up 3.02 .. Koja je fora?

Takodje on je dobio D3 reciver za kog ne treba posebno da se vuce lan kabl a ja neki stariji na koga sam morao posebno lan kabl da dovucem od modema zbog 72h u nazad itd... ???? Doduse meni su prvo bili pustili silver paket greskom pa sam isao u poslovnicu da ispravljaju papire i da pustaju gold paket kao sto sam i hteo.. Pa su mozda zbog toga mi dali taj losiji d3 reciver.. Sta sad raditi? A bili su da mi izvuku lan kabl od modema do d3 uredjaja, nisam ni znao da mogu da ga zamene i da dobijem taj kome ne treba posebno lan kabl..

Poslednja izmena:
Starci mi uveli sbb,paket tv+tel.Sve to ja morao da ispratim,i cekam ih 3 sata sto kasnili za instalaciju i 2 sati instalacije.I kad doslo vreme da povezu ostala dva tv kazu oni imaju nalog za samo jedan,moli kukaj,ne vredi oni odose a ti zovi opet.Zovem ja iskukm im,ona meni izvinite vi ne treba za ostala dva tv da platite 2x600 din to je za vas gratis,a trebali su i ostala dva tv da vam spoje.Ajde odem do poslovnice oni me tamo ubedjuju 1 tv besplatno svaki drugi 600 din,ali odite do reklamacija i vidite sto nisu i dva ostala tv uradili.Na reklamacije odem ono 100 coveka,pokupim se i odem.Kad ono malopre opet zovu iz korisnickog servisa i izvinjavaju se i kazu doci ce ekipa sto pre da uradi i to besplatno.E sad da su kod mene bili,bilo bi ne potpisujem nista dok ne zavrsite sve,ili deinstalirajte i nosite sve kuci,ali starci...
I ono najvaznije jel se placa instalacija preko tog 1 tv, 600din za svaki dodatni tv??Nije neka kinta,ali kod njih jedan kaze ovako jedan onako....

@The Punisher
Sto se tice komsije, ako su mu tek uveli trebalo bi da se normalizuje upload za nekoliko dana. Meni je tako radilo oko 2Mb, pa je onda skocilo na 3 Mb (skoro uvek pokazuje 48-49 download, i preko 3 upload (bude i do 3.5).
Sto se tice risivera, cisto informativno, uzeo sam pre mesec i po dana trio gold, imam jedan koaksijalni do d3 uredjaja i jedan do modema. Tako da je moguce da u zavisnosti od paketa dodeljuju i uredjaje. Idi do poslovnice, mozda uspes da ti zamene d3 uredjaj.

@boban01
Osnovna ponuda kanala je besplatna za sve televizore u kuci (uostalom, to ti je samo razdeljen koaksijalni kabl i utaknut u proizvoljan broj televizora), ne treba nikakav dodatni hardver osim razdelnika. Kad mi je bio covek da namesti, imao sam vec razvucen koaksijalni kabl do televizora u drugoj sobi pa mi je samo stavio razdelnik za 3, to uneo u izvestaj koji sam potpisao, i to je to. Nista ne kosta dodatno. A i na sajtu pise "Osnovna ponuda na više televizora u kući"
A inace, 600 dinara sto su rekli je cudna cifra, kao sto je @Aleks okacio gore, za dodatne televizore (na kojima hoces da radi d3, itd... znaci neophodan je dodatni uredjaj) ima jednokratna prikljucna taksa i mesecna koja je 290.

@The Punisher
Sto se tice komsije, ako su mu tek uveli trebalo bi da se normalizuje upload za nekoliko dana. Meni je tako radilo oko 2Mb, pa je onda skocilo na 3 Mb (skoro uvek pokazuje 48-49 download, i preko 3 upload (bude i do 3.5).
Sto se tice risivera, cisto informativno, uzeo sam pre mesec i po dana trio gold, imam jedan koaksijalni do d3 uredjaja i jedan do modema. Tako da je moguce da u zavisnosti od paketa dodeljuju i uredjaje. Idi do poslovnice, mozda uspes da ti zamene d3 uredjaj.

@boban01
Osnovna ponuda kanala je besplatna za sve televizore u kuci (uostalom, to ti je samo razdeljen koaksijalni kabl i utaknut u proizvoljan broj televizora), ne treba nikakav dodatni hardver osim razdelnika. Kad mi je bio covek da namesti, imao sam vec razvucen koaksijalni kabl do televizora u drugoj sobi pa mi je samo stavio razdelnik za 3, to uneo u izvestaj koji sam potpisao, i to je to. Nista ne kosta dodatno. A i na sajtu pise "Osnovna ponuda na više televizora u kući"
A inace, 600 dinara sto su rekli je cudna cifra, kao sto je @Aleks okacio gore, za dodatne televizore (na kojima hoces da radi d3, itd... znaci neophodan je dodatni uredjaj) ima jednokratna prikljucna taksa i mesecna koja je 290.
Тако сам и ја чуо, рекао ми човек који ради тамо, морам ићи да заменим... Да не вучем џабе 2 кабла по кући кад може један..

А ја немам ни 5ghz на модему који сам добио

Ljudi, htela sam da vas pitam za savet.

Imam okej net 50/3 Mbs/s, i na kompjuteru koji mi je povezan kablom sa ruterom nemam nikakvih prekida, medjutim na telefonu i laptopu kada sam u prostoriji u kojoj nije ruter hoce da bude spor i da zeza malo. Predlozio mi je drug da skinem app za ruter i da testiram koji kanal je najmanje koriscen i da promenim na taj kanal ruter (trenutno je kanal 1). Da li mislite da ce to da pomogne?

Slobodno poslusaj druga, evo ti aplikacije i promeni na najmanje opterecen kanal.

Dzaba, ako blizu SBB HG-a ima zid, signal je nula bodova. Ja sam vise puta zvao SBB i kazu da je to normalno.

@The PunisheR
Cekaj, uzeo si skoro trio gold, i nisu ti dali ubee modem?
Да у понедељак прошли тачније... Ни то ни онај за d3 бољи да не морам да вучем кабл..

Dovoljno je na 2,4GHz, na 5GHz nema velike guzve - em je manje uredjaja, em je slabiji domet.

Hvala na savetu. :) Bio mi je namesten prvi kanal, sada sam prebacila na kanal 7. Evo sta pokazuje sada WiFi Analyzer (Moj je ovaj Green Room):

ZdBuLjw.jpg

Da li imate bolji predlog od kanala 7 ili je ovo okej?

Да у понедељак прошли тачније... Ни то ни онај за d3 бољи да не морам да вучем кабл..
Ako se dobro secam, akcija je bila za sve gold pakete - dobija se premium uredjaj (ubee 327 ruter). To je bilo od prvog jula, ali mislim da je akcija ostala ista. To sto su ti pustili prvo silver je najverovatnije unelo zbrku. Idi kod njih pa vidi sta i kako...
Ovo za uredjaj ne pise na sajtu (koliko vidim) ali je sigurno bilo na flajeru.

Ako se dobro secam, akcija je bila za sve gold pakete - dobija se premium uredjaj (ubee 327 ruter). To je bilo od prvog jula, ali mislim da je akcija ostala ista. To sto su ti pustili prvo silver je najverovatnije unelo zbrku. Idi kod njih pa vidi sta i kako...
Ovo za uredjaj ne pise na sajtu (koliko vidim) ali je sigurno bilo na flajeru.
Који се модем за нет добија уз gold? За d3 сам закључио да је лошији..

Na sajtu stoji da tek od trio gold extra ide ubee... Za obican trio gold ide cisco

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bila su 2 flajera, na jednom je stajalo da tek od gold extra ide ubee, na drugom da svi gold dobijaju ubee.

Ja sam zakljucio ugovor 1.7. , raspitao sam se pre toga i potvrdjeno mi je da svi gold dobijaju ubee. Takav sam i ja dobio za trio gold paket.

Dal je bila akcija, ili ne, dal jos uvek traje, ne znam. Ali informacije na sajtu nisu bas najtacnije, pa se treba raspitati kod njih.

Модем ми и није проблем јер имам неки tp Link са огромном антеном али d3 јесте.. Видећемо за то..

Ја пребацио на 7 и сам сам са својим unifi-jem на том каналу.. Фууул

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno