The Stig
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.08.2008
- Poena
- 470
Nigde se ne spominje HBO već samo dodatni HD kanali.
Pominjalo se ili ne, to se dobija.
Nigde se ne spominje HBO već samo dodatni HD kanali.
Pokušavam da pronađem cenu za dodatni d3 uređaj, ali ne uspeva. Pa, ako može informacija, korisnik sam Duo Gold TV+Net paketa.
Da uprostim, imam D3 u jednoj sobi, a želeo bih i u drugoj (trenutno analogdna ponuda). Hvala![]()
Имам трио голд, значи имаћу џабе pickbox колико?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
nisam razumeo u cemu je problem ? ja sam stavio razvodnik na kabl, pa imam na tri mesta tv i kablovsku ?
Pokušavam da pronađem cenu za dodatni d3 uređaj, ali ne uspeva. Pa, ako može informacija, korisnik sam Duo Gold TV+Net paketa.
Da uprostim, imam D3 u jednoj sobi, a želeo bih i u drugoj (trenutno analogdna ponuda). Hvala![]()
Тако сам и ја чуо, рекао ми човек који ради тамо, морам ићи да заменим... Да не вучем џабе 2 кабла по кући кад може један..@The Punisher
Sto se tice komsije, ako su mu tek uveli trebalo bi da se normalizuje upload za nekoliko dana. Meni je tako radilo oko 2Mb, pa je onda skocilo na 3 Mb (skoro uvek pokazuje 48-49 download, i preko 3 upload (bude i do 3.5).
Sto se tice risivera, cisto informativno, uzeo sam pre mesec i po dana trio gold, imam jedan koaksijalni do d3 uredjaja i jedan do modema. Tako da je moguce da u zavisnosti od paketa dodeljuju i uredjaje. Idi do poslovnice, mozda uspes da ti zamene d3 uredjaj.
@boban01
Osnovna ponuda kanala je besplatna za sve televizore u kuci (uostalom, to ti je samo razdeljen koaksijalni kabl i utaknut u proizvoljan broj televizora), ne treba nikakav dodatni hardver osim razdelnika. Kad mi je bio covek da namesti, imao sam vec razvucen koaksijalni kabl do televizora u drugoj sobi pa mi je samo stavio razdelnik za 3, to uneo u izvestaj koji sam potpisao, i to je to. Nista ne kosta dodatno. A i na sajtu pise "Osnovna ponuda na više televizora u kući"
A inace, 600 dinara sto su rekli je cudna cifra, kao sto je @Aleks okacio gore, za dodatne televizore (na kojima hoces da radi d3, itd... znaci neophodan je dodatni uredjaj) ima jednokratna prikljucna taksa i mesecna koja je 290.
A da li treba da promenim kanal i za Wireless 2.4G Basic i za Wireless 5G Basic? I hvala puno.![]()
Ljudi, htela sam da vas pitam za savet.
Imam okej net 50/3 Mbs/s, i na kompjuteru koji mi je povezan kablom sa ruterom nemam nikakvih prekida, medjutim na telefonu i laptopu kada sam u prostoriji u kojoj nije ruter hoce da bude spor i da zeza malo. Predlozio mi je drug da skinem app za ruter i da testiram koji kanal je najmanje koriscen i da promenim na taj kanal ruter (trenutno je kanal 1). Da li mislite da ce to da pomogne?
Slobodno poslusaj druga, evo ti aplikacije i promeni na najmanje opterecen kanal.
Да у понедељак прошли тачније... Ни то ни онај за d3 бољи да не морам да вучем кабл..@The PunisheR
Cekaj, uzeo si skoro trio gold, i nisu ti dali ubee modem?
Ako je onaj Unifi koji se vidi iza tvoj, onda je ok.Hvala na savetu.Bio mi je namesten prvi kanal, sada sam prebacila na kanal 7. Evo sta pokazuje sada WiFi Analyzer (Moj je ovaj Green Room):
Pogledajte prilog 207172
Da li imate bolji predlog od kanala 7 ili je ovo okej?
Ako se dobro secam, akcija je bila za sve gold pakete - dobija se premium uredjaj (ubee 327 ruter). To je bilo od prvog jula, ali mislim da je akcija ostala ista. To sto su ti pustili prvo silver je najverovatnije unelo zbrku. Idi kod njih pa vidi sta i kako...Да у понедељак прошли тачније... Ни то ни онај за d3 бољи да не морам да вучем кабл..
Који се модем за нет добија уз gold? За d3 сам закључио да је лошији..Ako se dobro secam, akcija je bila za sve gold pakete - dobija se premium uredjaj (ubee 327 ruter). To je bilo od prvog jula, ali mislim da je akcija ostala ista. To sto su ti pustili prvo silver je najverovatnije unelo zbrku. Idi kod njih pa vidi sta i kako...
Ovo za uredjaj ne pise na sajtu (koliko vidim) ali je sigurno bilo na flajeru.
Ubee EVW327N - poslato sam ti link na pm posto ovde ne mogu da okacim.
Ja bih ostao na 1 kanalu ili prebacio na 11 kanal jer onda gotovo da nemaš overlapping koji najviše utiče na pad performansi.Jeste moj, nisam ga deaktivirala.
Sent from my iPhone SE using Tapatalk
Ja bih ostao na 1 kanalu ili prebacio na 11 kanal jer onda gotovo da nemaš overlapping koji najviše utiče na pad performansi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari