Šta je novo?

Potencijalno najhladniji procesor?

Evo ovo je hladan proc ( box cooler ), mozda je greska ocitavanju ali ne verujem- ako prijavljuje manju temp onda bi na sl.2 trebalo da bude ~100C ;)

Prilozi

• 9 6.JPG
    9 6.JPG
    26.4 KB · Pregleda: 115
  • 11.JPG
    11.JPG
    26.4 KB · Pregleda: 95
Evo ovo je hladan proc ( box cooler ), mozda je greska ocitavanju ali ne verujem- ako prijavljuje manju temp onda bi na sl.2 trebalo da bude ~100C ;)

Nije tačno ni jedno ni drugo. Svi Brisbane procesori pokazuju netačne temperature jezgara.

Pretpostavljam da ti je u sobi barem 15C pa tako:

Ne mogu vise da se raspravljam sa budalama koje su na casovima fizike citale novine.

Ma vi cete i perpetuum mobile da napravite... Dzizis.

Po poslednji put.

NE MOZETE VAZDUSNIM HLADJENJEM DA SNIZITE TEMPERATURU PROCESORA ISPOD AMBIJENTALNE!

Poslednja izmena:
Nije tačno ni jedno ni drugo. Svi Brisbane procesori pokazuju netačne temperature jezgara.

I ja sam se slatko nasmejao kad mi je Everest na sobnoj temperaturi prikazao tempereaturu CPU na BE-2400 od -5 C, doduse sa uklljucenim QnQ.

BTW, ovaj procesor se pokazao dosta hladnim. Drzim ga u HTPC masini na GA-790GM-S2 u CMmedia 250 kucistu, bez dodatnih ventilatora. Sve u svemu, kad sedim pored racunara imam utisak da se vise cuje konstantan zvuk zujanja, pretpostavljam od napajanja, iako je unutra Chif od 350W sa 12 cm ventilatorom, nego sam kuler na procesoru.

Moj E2140 Intel 775 2x3000 klokovan u OCCT testu pod punim opterecenjem ne prelazi 50 stepeni.

Poslednja izmena od urednika:
OFFTOPIC:
PABLO GRESIS ovaj gresis silno sine,ja imam fenom 9850be@3g tj iz potpisa i radi na -64' na tt big typu 120vx na 1300 obrtaja bar tako kaze speedfan;)
Dokaz:

Poslednja izmena:
OFFTOPIC:
PABLO GRESIS ovaj gresis silno sine,ja imam fenom 9850be@3g tj iz potpisa i radi na -64' na tt big typu 120vx na 1300 obrtaja bar tako kaze speedfan;)
Dokaz:

Da da vazno je ono shto kaze speedfan, nebitno shto je porushio sve zakone fizike :wall: :wall:

Vrh Dno