JohnnyB
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2007
- Poena
- 345
Naime, napravio sam glupost... Obično to ne činim, veoma sam pažljiv, ali danas nisam sav svoj...
Elem, iskočila mi na Instagramu aplikacija/web strana za BetterMe fitnes aplikaciju.
S obzirom da sam tražio nešto slično, pogledao sam šta nude...
Delovalo mi je zanimljivo, imalo je 10+ miliona ocena i ocenu 4.2*, ali nisam čitao opise...
Onda sam preko njihovog sajta, a ne preko aplikacije napravio nalog, uneo podatke DEBITNE kartice i pretplatio se na trial...
E,sad, nesto me je kopkalo i pogledam review-e...
Skamenio sam se...
Cancelation u opste ne postoji!
tj. postoji tako sto posaljes mejl njihovom supportu, na koji niko ne odgovvara, bar prema komentarima...
Naravno, posalo sam zahtev, ali dobio sam samo mejl da je zaveden pod nekim brojem i to je to..
Pored toga što sam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, znam, pitanje je sledeće:
da li da zovem odmah banku i da prijavim transakciju kao nelegitimnu i blokiram karticu?
Da li postoje neki potencijalni problemi?
Mislim, oni imaju broj moje kartice u sistemu, jer planiraju da rade recurring billing, ali ako je prijavim banci kao nevažeću, da li ću ih time u potpunosti prekinuti?
Hvala svima unapred...
Elem, iskočila mi na Instagramu aplikacija/web strana za BetterMe fitnes aplikaciju.
S obzirom da sam tražio nešto slično, pogledao sam šta nude...
Delovalo mi je zanimljivo, imalo je 10+ miliona ocena i ocenu 4.2*, ali nisam čitao opise...
Onda sam preko njihovog sajta, a ne preko aplikacije napravio nalog, uneo podatke DEBITNE kartice i pretplatio se na trial...
E,sad, nesto me je kopkalo i pogledam review-e...
Skamenio sam se...
Cancelation u opste ne postoji!
tj. postoji tako sto posaljes mejl njihovom supportu, na koji niko ne odgovvara, bar prema komentarima...
Naravno, posalo sam zahtev, ali dobio sam samo mejl da je zaveden pod nekim brojem i to je to..
Pored toga što sam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, znam, pitanje je sledeće:
da li da zovem odmah banku i da prijavim transakciju kao nelegitimnu i blokiram karticu?
Da li postoje neki potencijalni problemi?
Mislim, oni imaju broj moje kartice u sistemu, jer planiraju da rade recurring billing, ali ako je prijavim banci kao nevažeću, da li ću ih time u potpunosti prekinuti?
Hvala svima unapred...