Šta je novo?

Postolje za Samsung 970p

• Začetnik teme Začetnik teme GSM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GSM

Čuven
Učlanjen(a)
12.09.2004
Poena
645
Dakle, situacija sledeca - na pomenutom monitoru iznenada jednog dana pukao jedan od nosecih "zglobova" na postolju (sam od sebe, buduci da se ti zglobovi nisu ni pomerali nesto tj monitor je stajao maltene u istom polozaju od kako je kupljen). E sad, buduci da to nije bas ovogodisnji model 😀 ja poslao mail ERC-ovom servisu (reko` mozda imaju neki neispravan ili mozda ostalo neko postolje viska 😀 na stanju - al` mi nikada nisu ni odgovorili... :S: ). Ako neko ima ideju gde nabaviti ili mozda ako neko ima negde neispravan 970p (crne boje 🙂 )...

pa juri monitor slicnog godista neispravan da kupis...

Kupi bilo koji VESA nosac za plazme i lcd na zglob ili koje vec ocesh . ako imash 4x4 rupe nazad na monitoru

Ne postoji 970P sa ispravnim postoljem, tako da ga nećeš naći. Svi su sa tom manom (fabrički). Zaglavi pozadi nešto da ga drži na dobroj visini (ja držim jedan onaj veći omot od DVD-a) i koristi ga tako. Popravka/zamena bi verovatno bila preskupa.

@Nickname - da, znam da im je to fabricka falinka. Ovaj je svojevremeno 2x bio u ERC-u bas zbog postolja pa su oni tu nesto zatezalni/natezali i kao drzalo je do sada (a koliko znam u USA i sl. su besplatno menjali to problematicno postolje novim redizajniranim bez ikakvih problema) . A sada nije samo kljoknuo vec je onaj sredisnji zglob bukvalno pukao (samo se cuo stravican zvuk 😀 i parcici plastike poletese na sve strane :S: ). Srecom je ispod monitora bila neka mekana krpica pa nije tresnuo o sto. Pa ja kapiram da bi se jedino isplatilo naci neki crknuti 970p pa skinuti to, kakvo takvo poluispravno postolje 🙂

@ xper - tesko da ovaj moze na nosac, posto (a moram bas da pogledam) sam 99% siguran da ovaj nema rupe pozadi a takodje mu je i dugme za on/off bas na samom postolju (doduse to bi mozda i moglo nekako zbudziti 😀 )

A, ja sam mislio da ti tražiš ispravno postolje. 🙂 To "kljoknuto" možda i nađeš.

I da, nema VESA mount (te rupe pozadi).

Meni su u ERCu 2 puta menjali postolje na oba 970p... (na godinu i po otprilike) i evo...od tog II puta stoji kao nov 😉

Meni su u ERCu 2 puta menjali postolje na oba 970p... (na godinu i po otprilike) i evo...od tog II puta stoji kao nov 😉

Znas kako, buduci da je izasao iz garancije mogu jedino da vidim imaju li neko postolje na lageru, i to po nekoj normalnoj ceni naravno...A buduci da mi na mail nikada nisu odgovrili, ne znam da li da im pisem opet (kapiram da nema svrhe) ili zovem...Ne znam samo na koji br. posto na sajtu imaju neki call centar a mail im je i dalje co.yu........:S:

Nazad
Vrh Dno