Nema šanse da se dobije raskid Ugovora zbog ukidanja kanala, jer ni jedan operater ne garantuje broj kanala u ponudi, pogotovu određene kanale tipa SK, Arene i sl. Tako je bar bilo do sada.
Koliko se sećam, njima ugovor za SK, n1 i još neke sbb-ove kanale ističe krajem ove godine i realno je mala šansa da će to produžiti, pogotovo što se sećam da je bila hajka na njihovu direktorku što je potpisala i ovaj tekući.. a još ako ih i uzme telekom kao što se spominje onda je stvar sa sk,n1 gotova kao što će i drugima koje su kupili ukinuti kad im istekne ugovor...
Biće na kraju 100 pinkovih kanala , za reprizu svake farme po 1, ima se, može se!
Jel N1 nema više online preko neta da se gleda uživo?
Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
do kraja 2020. je united paket kod poste...
Ranije ga je bilo na netu, pre nego što ga je ptt dodao.Nema, upucuju na kupovinu EON-a. Ko nema SBB, ima pare za aplikaciju, za mesecnu nadoknadu u iznosu osnovnog tv paketa. To su smislili...
Au leb ti, šta sam pročitao... Da ni bi i drugi rano ujutru čitali bljuvotine, izgleda da smo mirni do kraja novembra ove godine što se tiče SK kanala na PTT KDS-u.
Edit: Ispred vrata stana mi je SBB optika i koliko god ih ne voleo i ne svidjale mi se njihove cene, moraću da razmislim o toj opciji.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari