Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Neki kanali iz osnovne ponude su zaključani i ne mogu da se gledaju bez uređaja/cam modula.

Ponovo ista prica kao i sa SK kanalima svojevremeno, zbog kojih sam ih vec jednom napustio. Lepo srocen tekst, nema sta, posebno o dodatnim i novim sadrzajima?! Sta sledece mozemo ocekivati, verovatno SK ponovo? Znaci, ponovo CAO, kada istekne Ugovor.

U ovom saopštenju vam nigde ne pominju da li možete da raskinete bez penala zato što vam izbacuju te kanale.

Da,to bi trebalo videti jel može.
Jer ako izbace i SK ja nemam razloga da ostajem kod njih.

Моћи ће да се раскине ако у потписаном уговору пише који се канали добијају у пакету. Ако не, онда њихова добра воља или нека прилика са поскупљењем или слично.

Imaju sajt i na sajtu jasno piše koje kanale, nude i šta nude. Ne prodaju oni maglu nego uslugu koja se nalazi u njihovoj ponudi. Ta ponuda je jasna i vrlo uočljiva i vidljiva.
Ja sam u Januru potpisao ugovr na dve godine. Tamo su imali flajer sa kanalima koje nude, takođe uzao sam i to.

Koliko se sećam, njima ugovor za SK, n1 i još neke sbb-ove kanale ističe krajem ove godine i realno je mala šansa da će to produžiti, pogotovo što se sećam da je bila hajka na njihovu direktorku što je potpisala i ovaj tekući.. a još ako ih i uzme telekom kao što se spominje onda je stvar sa sk,n1 gotova kao što će i drugima koje su kupili ukinuti kad im istekne ugovor...

Nema šanse da se dobije raskid Ugovora zbog ukidanja kanala, jer ni jedan operater ne garantuje broj kanala u ponudi, pogotovu određene kanale tipa SK, Arene i sl. Tako je bar bilo do sada.

do kraja 2020. je united paket kod poste...

Nema šanse da se dobije raskid Ugovora zbog ukidanja kanala, jer ni jedan operater ne garantuje broj kanala u ponudi, pogotovu određene kanale tipa SK, Arene i sl. Tako je bar bilo do sada.

Oni svi navedu npr. "do 100 kanala", cime se ograde i osiguraju: TV ne hvata sve kanale, stari ne registruju HD, u urbanim sredinama jedni, u ruralnim drugi kanali, itd. Takodje, prodaju upravo broj kanala definisan ugovorom/paketom, pa ako neki kanal prestane da bude u ponudi ubace drugi da se broj kanala ne smanji. Uzimanje flajera i dokazivanje da je neki kanal bio u ponudi a sad nije, nece nikog uplasiti. Nece dozvoliti raskid pre isteka ugovorne obaveze. Prilika je to poskupljenje, vrebajte priliku. N1 je kod Poste uveden u decembru 2016 i mislim da je ugovor na 3 godine, neko mi je to rekao. Da, SBB kanali su ih kostali, bilo burno. No, u poslovanje se ulaze i privlace se korisnici tako, ne znam u cemu je problem.

Koliko se sećam, njima ugovor za SK, n1 i još neke sbb-ove kanale ističe krajem ove godine i realno je mala šansa da će to produžiti, pogotovo što se sećam da je bila hajka na njihovu direktorku što je potpisala i ovaj tekući.. a još ako ih i uzme telekom kao što se spominje onda je stvar sa sk,n1 gotova kao što će i drugima koje su kupili ukinuti kad im istekne ugovor...

Slazem se. Ja sam kod tek kupljenog Radijus Vektora, samo cekam izmene u smeru Telekoma i njihove uzasne ponude. N1 je uveden 4. februara 2016. pa cekam ovih dana rasplet situacije... Na pola sam ugovorne obaveze :-(

A ja se od Vektora vratio u Poštu. Gde ću posle, nemam pojma. Na kraju će sve da se svede na Telekom i Sbb, pa ko šta voli?! Prvi nemaju Fox i SK, a drugi Arene. Naravno i cena će biti bitan faktor, a tu Sbb prednjači po dranju, a mts ide sa optikom. Još da vidimo ovih par malih što je ostalo na tržištu ko će da uzme, i to je to.

Kakvi klošari, pa ja nemam reči. Kad gledam TV, samo na FOX-u stoji. Ma treba nama Bolji Život i ostale reprize, zašto bi uživali u nekim novijim sadržajima.

Sad moram uzeti neki android box da nabacim Kodi kevi da gleda Fox Crime.

Ovima sam poslao mail, čisto da imaju na uvid mišljenje o datom potezu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Biće na kraju 100 pinkovih kanala , za reprizu svake farme po 1, ima se, može se!
Jel N1 nema više online preko neta da se gleda uživo?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Zato ce sad Fox da se pojavi u martu u MTSu,tako se bar prica...

Biće na kraju 100 pinkovih kanala , za reprizu svake farme po 1, ima se, može se!
Jel N1 nema više online preko neta da se gleda uživo?

Nema, upucuju na kupovinu EON-a. Ko nema SBB, ima pare za aplikaciju, za mesecnu nadoknadu u iznosu osnovnog tv paketa. To su smislili...

Nema, upucuju na kupovinu EON-a. Ko nema SBB, ima pare za aplikaciju, za mesecnu nadoknadu u iznosu osnovnog tv paketa. To su smislili...
Ranije ga je bilo na netu, pre nego što ga je ptt dodao.
Ako je već američki kanal, ne znam šta će im da naplaćuju?

Ljudi,

ne gase samo FOX kanale nego i ostale koji su pod njima, sve ukupno 9 kanala će pogasiti od 01.03.2019.

FOX
FOX Crime
FOX Life
FOX Movies
24 Kitchen
SKY News
Baby Tv
National Geo
Nat Geo Wild

p.s. pitao sam ih zašto ne radi MTV Adria već nedelju dana, odgovor - tehnički kvar?!

Glavu dajem da su namerno lagali za onu informaciji oko nove godine, pa su ljudi sačekali da vide šta će biti posle prvog januara. Tako su navukli ljude da obnove ugovr.
Zn

Ne zna se ko su veći klošari, oni ili ovi iz Uniteda i SjBBa.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Au leb ti, šta sam pročitao... Da ni bi i drugi rano ujutru čitali bljuvotine, izgleda da smo mirni do kraja novembra ove godine što se tiče SK kanala na PTT KDS-u.

Edit: Ispred vrata stana mi je SBB optika i koliko god ih ne voleo i ne svidjale mi se njihove cene, moraću da razmislim o toj opciji.

Poslednja izmena:
da,tekst je odvratan, trebao sam da izvučem najvažnije ;) kako god, do novembra imamo sk a posle...kud koji mili moji, ovi kako su krenuli da ostaju bez kanala bolje da ih uzme i telekom inače neće ništa ostati...

Au leb ti, šta sam pročitao... Da ni bi i drugi rano ujutru čitali bljuvotine, izgleda da smo mirni do kraja novembra ove godine što se tiče SK kanala na PTT KDS-u.

Edit: Ispred vrata stana mi je SBB optika i koliko god ih ne voleo i ne svidjale mi se njihove cene, moraću da razmislim o toj opciji.

Sta optika konkretno donosi osim manjeg odziva? Ako ne racunamo vece brzine 200+ dostupne na optici

Ja to zbog kablovske tv, inace sam na VDSL-u, 50/8. Mada mogao bih i Telekom da batalim malo kad prodje ugovorna obaveza, zavisi kakva tad ponuda bude.

Ja za sada odustajem od Ptt; sa ukidanjem ovih kanala, mnogo je loših dešavanja. Od sutra sam na Sbb naredne dve godine, pa videću nakon toga.

Koji paket si uzeo i pošto? Samo TV?

Eon full paket. Prva godina 2000, druga 4000

Vrh Dno