Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ako izbace B92, pored svih kanala koje su do sada izbacili, ja raskidam ugovor i idem na Telekom VDSL. Pa samo gase kanale, ostadoše još Fox/Crime/Movies koje gledam, tako da ću za to naći stream i imati sve, pa i B92...

Prešao bih na SBB, ali i oni nisu normalni, počeli da ukidaju dinamičke adrese i koga uhvati (a idu nekim redom, tako da će svi doći) je "no connectable", pa za torentovanje pišite propalo.
Mogu da vrate dinamičku adresu, ali po skromnoj ceni od 600 dinara mesečno...

Znam da je off, ali ajde malo pojasni to "ukidaju dinamičke adrese".

Ne znam tačno kako to ide, znam samo da dobijaju te adrese i neki CG NAT (ma šta to bilo) pa su zbog toga "no connectable".
Ako ote više interesuje pogledaj u SBB ili IKOM temi. IKOM na zahtev vraća normalnu adresu dok SBB ne.

Gotovo sam ubedjen da ce se novonastala situacija resiti povecanjem tv pretplate, iako ima i drugih opcija.

Poslato negde iz svemira

Pa ne mogu da menjaju cenu ljudima koji imaju ugovornu obavezu. Ukoliko za buduće ugovore promene cenu, samo će imati manje korisnika. Praktično jedina njihova prednost je niža cena, a ako i to izgube ne znam zašto bi iko ostao kod njih.

RN3Pro SE

Naravno da mogu menjati cenu i korisnicima pod ugovorom. Potrebno je da obaveste korisnike o promeni cene mesec dana ranije, pa ko zeli nastavi da placa ko ne zeli ponude raskid.

Da li ste primetili dva nova kanala Test 1 i Test 2, tačnije tek treba tu da ubace nove kanale. Možda je to
ono iznenađenje o kome su pričali.

Bolje bi bilo da je to iznenađenje malo brži net :)

RN3Pro SE

Poslednja izmena:
Ma izbacili izgleda Fox Crime i Fox Life. Vidim da sada piše da su skremblovani.

Možda se odlučili da plaćaju happy, prvu i b92 umesto tih fox kanala.
Ipak, emisija parovi je izgleda najbitnija :S:

RN3Pro SE

Poslednja izmena:
zna li se nezvanicno sta nude od NG povoljnije ??? ili je patka...istekao mi ugovor, a net i kablovsku sa CAM modulom sad placam 2850 sto je papreno msm

01.12.2016.
Obaveštavamo vas da je usled tehničkog problema kod emitera došlo do privremenog prekida tv signala kanala FOX Life, FOX Crime i National Geographic. Očekujemo da će se signal uspostaviti u najskorijem roku.

Nisu ukinuti, tehnički kvar. Ono je info sa njihovog sajta.

Haha, koliko je vama u Subotici dobro. :d

Ok, to su bila ta najavljena iznenađenja, posle koliko vremena PTT kds, ima
i arene i sport klub.

Ni sanjao nisam da ću ovo reći, ali možda je i dobra stvar što ih nisam zamenio.

Osnovna ponuda ili Pay paket?

Na kojoj su frekvenciji, da ne skeniram ceo opseg, na Samsungu je to velika muka...

Poslednja izmena:
Znači digitalni nema u Beogradu, mislim na Pay paket?
Sve mi ovo zvuči nemoguće. Čudno da bi potrajalo.

Ubaceni svi sport klubovi SD i HD, N1 SD i HD, lov i ribolov, grand tv1 i 2

I plus Cinemania,IDJ TV,Mini ultra. Frekvencije su 442000 i 450000 KHz.E sad sve ovo imam na TV u dnevnom boravku gde imam Arenasport pay paket,dok kod sina u sobi nema ovih kanala posto nemam pay paket.
Ali stvarno potez za veliko iznenadjenje :) ,)
Za Devix89
Za Samsung TV nadji Samsung PC editor veoma jednostavan za koriscenje samo ces importovati kanale na USB i preko racunara i tog programa ces premestati kanale kako hoces i kada budes skenirao kanale idi u opciju rucni sken i skeniraj samo frekvencije 442000 i 450000 pa ce ti se samo oni pojaviti ne dirajuci ostale frekvencije.

Poslednja izmena:

Sasvim sigurno ima, kazem za analognu jer imam CRT TV.
Dakle za Beograd su sasvim sigurno vratili SK1 i uveli N1. Mozda i nesto drugo sto ja ne mogu da uhvatim.
Imaj u vidu da je ovo friska stvar, te jos nemam vise informaciji ni na sajtu, verovatno sutra u toku dana bude vest.
U svakom slucaju pohvalno, meni su ova dva kanala bas falila.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja informisan, sbb ne dozvoljava sk u pay paketima već samo u osnovnoj ponudi, dok HD mogu da budu pay.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Mozete li mi reci, posto vidim da je u toku akcija do Nove godine za digitalni risiver za 1 dinar, koji je uredjaj u pitanju? Da li vredi?

Imam digitalni paket i dobili smo i mi u Beogradu SK 1 HD i n1.

Neko je pitao za promo akciju digitalna za 1 dinar. da li vredi uređaj. Ukoliko ti TV ima
ulaz za onaj Cam modul, tj. karticu, uzmi nju. Moj tv je nešto stariji pa imam onaj njihov STB.
Šta znam, radi ok, generalno ne baguje, ne resetuje se itd. Jedino cimanje što imaš poseban daljinac
za njega.

Poslednja izmena:
Nemam CAM modul, imam CRT TV. Interesuje me koji uredjaj je u pitanju? DA li imas neku sliku samog uredjaja, interesuje me sta ima od konekcija?
Takodje koliko brzo traje promena kanala, da li je trenutno ili postoji lag?

Za Devix89
Za Samsung TV nadji Samsung PC editor veoma jednostavan za koriscenje samo ces importovati kanale na USB i preko racunara i tog programa ces premestati kanale kako hoces i kada budes skenirao kanale idi u opciju rucni sken i skeniraj samo frekvencije 442000 i 450000 pa ce ti se samo oni pojaviti ne dirajuci ostale frekvencije.

Au brate imaš pivo za ovaj savet, program je mama :)

Vrh Dno