Necemo mesati babe i zabe. Dosta sam ja bio moralan i ostao na dnu, dok su nemoralni gore.
Nisi na dnu zbog svojih visokih moralnih načela ima tu više faktora.
U drzavi koju jasu oni koji je vode
Pa onaj ko jaše obično i vodi.
🙂
gde svaki dan najsitniji sluzbenih drpi po par miliona
Da, da... baš najsitniji službenici drpaju milione.
ja treba da molim drzavno preduzece da mi ucini nesto i izadje u susret. Mozda nekad.
Pa da, ukradi - sami su krivi.
Kad otvoris sebi oci i vidis da nam boljitka nema, tada shvatis da si dosta bio moralan.
:zgran: Tebi je sve, samo ti oči nisu otvorene. Ovo bi još i moglo da se pretvori u nekakvu dilemu da si u poziciji da proneveriš neke silne novce, a ne da pričamo o krađi signala kablovske televizije jer ti ni od toga sigurno neće biti bolje.
Ja sam trenutno toliko ogorcen ovom zemljom da bih sad se odrekao drzavljanstva
Super - gde bi te primili, u Nemačkoj?
pre toga maznuo par miliona evrica preko neke mutne radnje
Kako pričaš čini mi se da bi ti to odavno uradio da umeš i možeš.
Misliš svoje sunarodnike?
uzeo xyz drzavljanstvo i napustio je.
Čujem da u Siriji sada primaju.
Uradio bih to sve i bez miliona evrica, samo za neki ponudenji normalni zivot.Toliko mi je dosta svega.
Inače, lepe živote dele negde preko, naročito onima koji kradu kablovsku televiziju jer su kivni na težak život. :S:
No, odlazi ovo u politicku diskusiju i meni je zao sto je tako.
Ova država pati od istih problema, evo već preko pola veka, možda i duže. Za to vreme su se razni izređali, tako da ne vidim da sve to ima veze samo sa politikom.
Generalno u zivotu nikad nista nisam ukrao, cak sam i cuvenu TV pretplatu placao redovno.
Pa onda bolje nemoj ni da počinješ. Ovako bar svima možeš da pogledaš u lice i da im kažeš da se j**u.
🙂
Nisam planirao ni kablovsku da kradem,samo sam malo u revoltu zbog njihovog odnosa prema korisnicima odreagovao lose.
Razumem tvoju frustraciju, mnogo toga je prešlo i preko mojih leđa, a i izneverile su me institucije koje su temelj svakog društva. Ali šta ćeš, idemo dalje. I plaćamo kablovsku.
🙂
IPTV mi se ne isplati, jer telefon vec imam na ugovor, fiksni mi je aktivan jos par meseci dok mi ne istekne ugovor za ADSL i to je to. Rezu se troskovi maksimalno. 🙂
Moji roditelji (penzioneri) plaćaju osnovnu/analognu PTT KDS. Pre nekoliko meseci su uzeli i ADSL internet 10/1. Uz promotivni period, mislim da ispadne da ih internet u proseku košta 300-400 dinara mesečno, tako nešto. Možeš da gledaš na to i tako da ADSL 10/1 košta bar 1.300-1.400 RSD, pa imaš televiziju za 400-500.
Kome je sve to mnogo, bolje neka proda TV.