Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Imam digitalni paket i sve pay kanale Malo su sredili "ponudu" sad ima ukupno 138 kanala digitalnih, 73 analogna bez ponavljanja i nijedan radio, skenirano pre 10 minuta.

Doslo je do pomeranja par kanala i izbacivanja duplih kanala. Ako nista, bar znamo da rade nesto, mozda se u "januaru" pojave novi paketi.

U proteklih godinu dana svo sredjivanje ponude svodi se na izbacivanje iz ponude Arene Sport 2 ,3 i 4 u SD rezoluciji i ubacivanje kanala 3 i dva kanala SKY+. Ako su ozbiljno nameravali da obogate ponudu i ubace nove PAY-TV pakete, verovatno bi to uradili jer prosli su i Nova godina i Bozic. E, ako su u POstaNetu spojili npr. Svetog Nikolu i Svetog Savu u jedinstven neradni praznik onda je ovo kasnjenje sasvim razumljivo i opravdano. Za pohvalu je bar da im EPG ponovo funkcionise na vecini kanala.

Ne znam od kada, ali OBN je ponovo vracen na mesto gde ga je nekoliko dana menjao Hayat Music.

Ubacili su nove kanale ne znam jos uvek koji su upravo ih skeniram.

Nema nikakvih novih kanala,sve je po starom.

Ipak lazna nada, samo je doslo do premestaja kanala Pink Action i Movies. Ne secam se da li smo imali tri Pink Music kanala ako nismo sada ih imamo. Kratko i jasno za sad lazna nada, a ja sam ocekivao da su napravili taj sportski paket.

Očekuješ da JP radi nedeljom,pregovora,potpisuje ugovore za nove kanale????Njihov kalendar ima više crvenih slova nego svi crkveni kalendari sveta.

Blok 30 crkla kablovska... jos neko sa istim problemom?

Uputio sam pre neki dan predlog PoštaNET-u putem mejla da uvedu nove HD kanale. Evo šta su mi odgovorili:

"Novi HD kanali svakako jesu u planu u toku 2015. godine, i u tom smislu za tekuću godinu smo obezbedili nekoliko novih HD kanala čiji su ugovori u fazi potpisivanja. Koji kanali su u pitanju, nismo u mogućnosti da navedemo. Izbor programa vrši Programski Odbor PTT-a sastavljen od stručnjaka, na osnovu želja korisnika i anketa koje PTT sprovodi među korisnicima. Pošta NET omogućava mnoštvo informacija sa zemaljskih i satelitskih kanala, radijski program i niz drugih servisa i najiskrenije se nadamo da ćete i dalje ostati naš veran korisnik."

Uputio sam pre neki dan predlog PoštaNET-u putem mejla da uvedu nove HD kanale. Evo šta su mi odgovorili:

"............ Pošta NET omogućava mnoštvo informacija sa zemaljskih i satelitskih kanala, radijski program........."

Kod nas u Subotici nece da moze ovo radijski program nesto ih TV bas ne nalazi,ne znam da li je i u drugim gradovima ista situacija.Ali ih treba pohvaliti,rade oni po pitanju TV kanala
jeste da je analogna,ali ....:smash:
http://www.postanet.rs/lat/struktura/novosti.asp#103 ,)

Poslednja izmena:
"Novi HD kanali svakako jesu u planu u toku 2015. godine, i u tom smislu za tekuću godinu smo obezbedili nekoliko novih HD kanala čiji su ugovori u fazi potpisivanja. Koji kanali su u pitanju, nismo u mogućnosti da navedemo. ..."

Potpisuju ljudi ugovore ali ne znaju na koje kanale se ti uguvori koje potpisuju odnose ...

"Novi HD kanali svakako jesu u planu u toku 2015. godine, i u tom smislu za tekuću godinu smo obezbedili nekoliko novih HD kanala čiji su ugovori u fazi potpisivanja. Koji kanali su u pitanju, nismo u mogućnosti da navedemo. Izbor programa vrši Programski Odbor PTT-a sastavljen od stručnjaka, na osnovu želja korisnika i anketa koje PTT sprovodi među korisnicima. Pošta NET omogućava mnoštvo informacija sa zemaljskih i satelitskih kanala, radijski program i niz drugih servisa i najiskrenije se nadamo da ćete i dalje ostati naš veran korisnik."

Ovo kao da zaseda Maršalat i vrhovni prezidijum za par novih kanala.Aman ljudi ne gubite vreme bežite od njih glavom bez obzira,nemu tu HD kanala za gledati.Koliko vidim D3i je ostao bez risivera jer je navala sa KDS-a ogromna.Sbb nije očekivao da će ove zamlate da ugase arene pa su ljudi sračunali da je bolje ići na HD sport klubove i ostalu hd ponudu.Isti tajming isključenja je imao i telekom samo što su tamo ljudi otišli u velikom broju da otkazuju ugovore pa su odustali.Sve to je kako mi rekoše iz SBB-a dovelo do veće potražnje D3i usluge uz napomenu da su zaposleni iz SBB-a poslednji put videli stakleni TV u radnji pre više od 10 godina.Maršalat još nije obavešten o tome a pitanje je i koju su godinu oni uopšte dočekali.

Poslednja izmena:
Posle skeniranja kanala danas primetio sam da pocinju od broja 126 preko STB Box-a . Isto tako ni raspored kanala nije isti, mozda su i ubacili neki iz Pinkove dinastije .........

Koji paket imas I koliko kanala imas posle skeniranja?

Imam sve kanale osim 2 Hbo-a.(uzeo sam Mega u promo periodu) Danas skenirao ponovo i sve je OK. Idu od 1-138.

IdiJoti su obrisali Natgeo HD i Nat geo wild HD kanale sa spiska pay ponude.

Možda planiraju da ih prebace u osnovnu ponudu :):)

Ipak će biti u XXX paket.Onaj wild HD ipak paše uz neke divlje strastvene scene.

Oni samo unapređuju :D
"U osnovnoj analognoj ponudi u Beogradu umesto kanala Disney XD pušten je kanal Pink Kids na poziciji K 36, frekvencija 591,25 MHz.

Kanali Disney Channel i Disney Junior više se ne nalaze u ponudi.

Hvala na razumevanju."

Sele se u pay sportski paket=Smehotresna olimpijada 1HD.

Moze li mala pomoc?

Moj cale ima pretplatu na pay pakete i sve sljaka kako treba, osim Arena sportova i kanala koji su na toj frekvenciji...

Jednostavno TV skenira taj kanal (434MHz) i ne nadje tamo nista...

Ima i sat receiver koji uredno tamo nadje svih 7 kanala koji se emituju na toj frekvenciji, ali su preko receivera oni skremblovani, dekoder ima u TV-u :(

E sad da li mozda postoji "kartica" koja moze da se ubaci u receiver i da tako preko receovera dekodira kompletnu kablovsku?

Ili da li neko ima ideju kako da TV prepozna kanale na toj frekvenciji ili zasto ih ne prepoznaje uopste?

Na tv-u treba da izabere neku drugu zemlju,nemacku na primer ili neku drugu.Sat risiver mora da ima Cam slot pa da tu ubaci postin cam modul.

Probacemo sa izborom druge zemlje na TV-u...

A sto se modula tice, ono sto dobije od poste je "nesto veliko" sto ima na sebi slot gde bi se ubacila neka kartica, ali nema kartice, sam taj veliki "modul" radi dekodiranje, a za to ima mesto da se ubaci u TV.

Na receiveru ima samo prorez kao na ovom sto se ubacuje u TV, znaci to sto gurne u TV ne moze da se gurne i u receiver.

ako nema taj veci slot na risiveru, onda ne moze tamo modul. to znaci da risiver ima ugradjen drugi sistem koji koristi smart kartice.

zato i pitam da li mozda posta ima i te kartice koje bih mogao da gurnem u receiver?

Danas posle podne cu da probam sa promenom drzave u TV-u pa javljam da li smo uspeli, mada ne vidim razloga da programe samo na tom jednom kanalu ne prepoznaje tako kako je sada namesteno... nije da preskoci tu frekvenciju, nego je uredno skenira i ne nadje nista tamo... ima 133 od 140 kanala, bas je bezveze :)

Odabrao si pogrešnog provajdera.Trebao si uzeti ili telekom iptv ili sbb d3i.Poštari nisu opcija za gledanje pay paketa u više od jednoj sobi a uzgred imaju ubedljivo najgoru ponudu HD kanala.

zato i pitam da li mozda posta ima i te kartice koje bih mogao da gurnem u receiver? ...

Ako PTT ima te kartice PRETPOSTAVLJAM da ih daje iskljucivo u paketu sa njihovim set top box-om. Znam da postoje set top boksovi koje dekodiraju kanale bez kartice ali ne bih se upustao dalje u diskusiju na tu temu jer se u to mnogo ne razumem. Opcija CA Modul + TV je odlicna pod uslovom da TV podrzava i Mpeg2 i Mpeg4 standard. U suprotnom, kanali u Mpeg4 standardu ostali bi nevidljivi za korisnika i jedini lek je gledanje uz pomoc STB ili nabavka nekog kompatibilnijeg TV-a.

Druga je tema bilo kakva opravdanost stupanja u PAY-TV pretplatnicki odnos sa operaterom koji ima najbedniju dodatnu ponudu u Srbiji, ali ruku na srce to isto vazi i za njegovu osnovnu ponudu.

Poslednja izmena:
Pošta koristi isključivo cam modul i to irdeto cloaked,najnoviji sistem koji ne koristi karticu.Inače svi sistemi u evropi su hakovani osim tog cloaked irdeta.Znači zaboravite bilo kakve kartice.Ili cam modul u tv ili onaj njihov kung fu krš od risivera.Obe varijante su loše-Prva je loša jer pay paket moraš gledati kao kuče vezan samo za taj tv ,a ovaj drugi je neopevana kanta za đubre.
Treća solucija je da uzmeš dobar sat prijemnik sa dvb-c tjunerom,sa cam slotom,da mu ubaciš poštin cam modul i da onda dvb-c konvertuješ u Iptv strim što boks radi sve sam i onda da gledaš sve pay kanale po svim sobama.

Poslednja izmena:
ne interesuju me gledanje na vise TV-a, ima samo 1 TV u stanu i ne dolazi u obzir ni promena operatera...

probacu jos da menjam zemlju TV-a i to je to....

Hvala svima na pomoci.

Nazad
Vrh Dno