Koji bolesnici moj klinac je po ceo dan gledao Disney Junior ja vidim nema ga vise.Oni samo unapređuju
"U osnovnoj analognoj ponudi u Beogradu umesto kanala Disney XD pušten je kanal Pink Kids na poziciji K 36, frekvencija 591,25 MHz.
Kanali Disney Channel i Disney Junior više se ne nalaze u ponudi.
Hvala na razumevanju."
Neki predlog za sat prijemnik?Treća solucija je da uzmeš dobar sat prijemnik sa dvb-c tjunerom,sa cam slotom,da mu ubaciš poštin cam modul i da onda dvb-c konvertuješ u Iptv strim što boks radi sve sam i onda da gledaš sve pay kanale po svim sobama.
... Ako ima neki dragovoljac da mi da poštin cam modul na 10 minuta probe.Ovi IdiJoti ne daju ništa na probu,,,,ali ,,,,,ali,,još malo ću da ih trpim i onda kvrc za vjek i vjekova.
Imao sam ja kod njih i ADSl, kad sam treba da produžim ugovor i kada sam video ponudu ostao sam zabezeknut :wall: na godinu dana sam onda ueo kod Totala ADSl, jer tad još nije bilo ovakvih BOX paketa. Ne znam da li će da smanje osnovnu pretplatu ali će sigurno da samnje broj korisnika :d.Nema nama spasa.Novi sportski paket znači samo nastavak kodiranja kanala iz osnovne ponude.Ovo je čist bezobrazluk šta rade,odnosno moraju pod hitno da smanje cenu osnovne predplate.Niko nije primetio da su jedini u evropi ukinuli HD kanale(Viasat) i od tog ukidanja je počeo proces nestanka kanala koji traje sve do danas.
Ja odlazim od njih i više me nije briga šta idiJoti spremaju.Idem na varijantu Telekom Iptv-a kroz mega box paket jer me tu iptv sa hd kanalima izađe nešto smešno malo i plus na to uzimam i D3i.
ŠTA JE NEOPHODNO ZA KORIŠĆENJE D3iTELEVIZIJE?
Da biste koristili D3i televiziju, potrebna vam je internet konekcija od bilo kog internet servis provajdera na teritoriji Republike Srbije. Kroz nju prolazi digitalni tv signal, koji se potom pomoću D3i prijemnika šalje na vaš televizor.
Preporučena brzina konekcije je najmanje 4 Mb/s
Ko ima Lcd ili plazmu TV kod poštara nema šta da traži.Ta digitalija koja im lepo radi namenjena je za 720x576 televizore, a o raspalom epg-u neću ni da pišem da trošim kinesko mastilo na idiJote.Verovatno je ta ponuda namenjena za babe i dede a kako su i njima skresali penzije pobeći će im i oni na dvb-t2 koji je free i sasvim dovoljan za njihove potrebe.Udri milje preko dvb-t2 sokoćala i pevaj brate.
Telekom iptv kroz mega box paket je varijanta sa uključenom HD pretplatom i uključenim arenama HD.Kada se oduzme sve iz box paketa i ostane samo iptv onda je cena smešna.D3i uzimam zbog svih sport klubova i naravno u HD-u ,plus svi ostali hd kanali,d3go na tri mesta,gledaj odloženo i šta sve ne.Poština ponuda je mizerija u odnosu na kombinciju koja meni treba.
Na sajtu vidim da ima 10mbit net uz box. Nisam nigde nasao taj paket sto ti spominjes,jako im je konfuzan sajt...
Posta ima dva SportKluba (1 i 2) ali samo u SD rezoluciji. Isto vazi i za EuroSport. Arenu Sport emituju u HD rezoluciji i to 4 od 5 kanala (nemaju Arenu Sport 5 u ponudi za razliku od Telekoma i Polarisa). Ta 4 kanala uz RTS HD (kada emituju sportske dogadjaje) su jedini u PTT ponudi na kojima je slika odlicnog kvaliteta. Toliko o sportskim kanalima.
Filmsko-serijska ponuda je iskljucivo u SD rezoluciji. Za razliku od Telekoma imaju sva 4 FOX kanala. Pored toga imaju neke PINK filmske kanale koji su dno (prilicno mutna slika + cesta zamrzavanja slike i takozvana pikselizacija + cesta odstupanja onoga sto pise na EPG-u od realnog stanja), TV 1000, Universal i 2 HBO-a u dopunskoj ponudi koji takodje nisu u HD-u.
U ponudi imaju i edukativne kanale (Discovery, History, National Geographic, ...) takodje iskljucivo u SD rezoluciji (osim kanala Travel HD).
Toliko za sada uz napomenu da skoro svakog dana izbacuju po neki kanal iz ponude, naravno bez smanjenja cene za ostale kanale u ponudi. Ukratko, ako sutra potpises ugovor niko u PTT-u ti ne garantuje da ces to sto budes placao moci i da gledas do kraja trajanja ugovora.
zaboravio si da mu kazes da ima samo jedna arena u osnovnoj ponudi kao i da ce i ta dva sk kanala prebaciti u pay ponudu.
Kad od 3600 dinara oduzmeš cenu fiksnog telefona,net 50/2,mobilni paket to što preostane je ravno nuli za iznos IPTV predplate sa uključenim HD kanalaima i arenama hd i to 5 komada.
Ja na tih 3600 uzimam i D3i koji košta 1800 mesečno i to mi je jedini pravi dodatni trošak ali zato imam D3I HD+Telekom HD.
Uzmeš digitron i sabereš koliko košta poština osnovna ponuda + pay arena paket i odmah se šlogiraš kad vidiš šta sve imam za taj poštin novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari