Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Kod mene su nestala 3 digitalna diznija,koliko sam shvatio ukidaju se samo u analogiji?Gde je smanjenje osnovne predplate???

Poslednja izmena:
Oni samo unapređuju :D
"U osnovnoj analognoj ponudi u Beogradu umesto kanala Disney XD pušten je kanal Pink Kids na poziciji K 36, frekvencija 591,25 MHz.

Kanali Disney Channel i Disney Junior više se ne nalaze u ponudi.

Hvala na razumevanju."
Koji bolesnici moj klinac je po ceo dan gledao Disney Junior ja vidim nema ga vise.
More odoh ja od ovih koji su docekali Novu 1961 god.

Treća solucija je da uzmeš dobar sat prijemnik sa dvb-c tjunerom,sa cam slotom,da mu ubaciš poštin cam modul i da onda dvb-c konvertuješ u Iptv strim što boks radi sve sam i onda da gledaš sve pay kanale po svim sobama.
Neki predlog za sat prijemnik?

Najbolju cenu/funkcije ima Gigablue Quad.Imaš dva DVB-S2 tjunera, plus dva prazna interna slota za DVB-C/T2 tjunere, plus dva slota za CAM modul.Kad konvertuješ DVB-C na iptv onda taj strim gledaš na kompu ili nekom android boksu.
Ja sam skoro menjao sw na mom boksu, pa sada ne mogu 100% da ti tvrdim da će poštin cam da radi,ali je radio na starom sw-u na koji se neću vraćati.

Ako ima neki dragovoljac da mi da poštin cam modul na 10 minuta probe.Ovi IdiJoti ne daju ništa na probu,,,,ali ,,,,,ali,,još malo ću da ih trpim i onda kvrc za vjek i vjekova.

Poslednja izmena:
... Ako ima neki dragovoljac da mi da poštin cam modul na 10 minuta probe.Ovi IdiJoti ne daju ništa na probu,,,,ali ,,,,,ali,,još malo ću da ih trpim i onda kvrc za vjek i vjekova.

Kada bi Posta Net davala STB i CA Modul na probu, niko ne bi potpisivao ugovor sa njima. Svi bi vracali STB uredjaje nakon probe zbog ocajnog kvaliteta i jos gore funkcionalnosti, kao i module jer njima se iz dana u dan sve manje kvalitetnih kanala moze otkljucati Ovo sto imaju na lageru moci ce da prodaju jos neekoliko dana dok narod ne ukapira da su obecani novi PAY-TV paketi (sport, HD, ...) koji ce moci da se zamene umesto postojecih paketa samo jos jedna u nizu velikih sabanskih prevara.

Meni treba taj njihov CAM samo da proverim sw na mom sat prijemniku,a inače sam u fazi bežanja od njih glavom bez obzira.Dizni je kap koja je prelila čašu.Ako su već slepci i nemaju para da plaćaju dizni onda su mogli bar da ga stave u neki pay paket,mada od mene više nema da vide pay ni za osnovnu ponudu.

Navodno krajem januara novi sportski pay-paket (ne zna se jos sta ce da sadrzi), zanima me samo koliko ce biti cena osnovne pretplate po novom cenovniku ?

Nema nama spasa.Novi sportski paket znači samo nastavak kodiranja kanala iz osnovne ponude.Ovo je čist bezobrazluk šta rade,odnosno moraju pod hitno da smanje cenu osnovne predplate.Niko nije primetio da su jedini u evropi ukinuli HD kanale(Viasat) i od tog ukidanja je počeo proces nestanka kanala koji traje sve do danas.
Ja odlazim od njih i više me nije briga šta idiJoti spremaju.Idem na varijantu Telekom Iptv-a kroz mega box paket jer me tu iptv sa hd kanalima izađe nešto smešno malo i plus na to uzimam i D3i.

Poslednja izmena:
Nema nama spasa.Novi sportski paket znači samo nastavak kodiranja kanala iz osnovne ponude.Ovo je čist bezobrazluk šta rade,odnosno moraju pod hitno da smanje cenu osnovne predplate.Niko nije primetio da su jedini u evropi ukinuli HD kanale(Viasat) i od tog ukidanja je počeo proces nestanka kanala koji traje sve do danas.
Ja odlazim od njih i više me nije briga šta idiJoti spremaju.Idem na varijantu Telekom Iptv-a kroz mega box paket jer me tu iptv sa hd kanalima izađe nešto smešno malo i plus na to uzimam i D3i.
Imao sam ja kod njih i ADSl, kad sam treba da produžim ugovor i kada sam video ponudu ostao sam zabezeknut :wall: na godinu dana sam onda ueo kod Totala ADSl, jer tad još nije bilo ovakvih BOX paketa. Ne znam da li će da smanje osnovnu pretplatu ali će sigurno da samnje broj korisnika :d.

Zar IPTV i D3i nije jedno te isto samo kod različitih provajdera?
ŠTA JE NEOPHODNO ZA KORIŠĆENJE D3iTELEVIZIJE?

Da biste koristili D3i televiziju, potrebna vam je internet konekcija od bilo kog internet servis provajdera na teritoriji Republike Srbije. Kroz nju prolazi digitalni tv signal, koji se potom pomoću D3i prijemnika šalje na vaš televizor.
Preporučena brzina konekcije je najmanje 4 Mb/s

Dok je D3 GO nešto sasvim drugo...

Sad sam otišao na sajt ARENE i tamo je neko postavio pitanje u vezi LŠ u fudbalu.
Evo odgovora.
U junu mesecu 2015. godine će biti potvrdjena saradnja i za narednu sezonu sa UEFA oko prenosa mečeva Lige šampiona na Arena Sport kanalima. Do tada uživajte u završnici sezone 2014/15 i ekskluzivnim prenosima najelitnijeg fudbalskog takmičenja na našim kanalima.

U junu im znači ističe ugovor oko LŠ. Da li neko veruje da će UEFA sa njima da obnovi bilo kakv ugovor za ceo region? Pa izgubili su i ABA ligu, a kamoli neće LŠ.

Kod Pošte najviše vredi DVB-C osnovna digitalija koja lepo radi, i dok je tako mislim da će većina ostati kod poštara... Pay TV korisnika je mislim još uveka malo, tako da to neće da ugrozi prihode iako neko odluči da ode... Sve u svemu lepo je imati izbor, pa kome se šta sviđa :D

Ko ima Lcd ili plazmu TV kod poštara nema šta da traži.Ta digitalija koja im lepo radi namenjena je za 720x576 televizore, a o raspalom epg-u neću ni da pišem da trošim kinesko mastilo na idiJote.Verovatno je ta ponuda namenjena za babe i dede a kako su i njima skresali penzije pobeći će im i oni na dvb-t2 koji je free i sasvim dovoljan za njihove potrebe.Udri milje preko dvb-t2 sokoćala i pevaj brate.

Telekom iptv kroz mega box paket je varijanta sa uključenom HD pretplatom i uključenim arenama HD.Kada se oduzme sve iz box paketa i ostane samo iptv onda je cena smešna.D3i uzimam zbog svih sport klubova i naravno u HD-u ,plus svi ostali hd kanali,d3go na tri mesta,gledaj odloženo i šta sve ne.Poština ponuda je mizerija u odnosu na kombinciju koja meni treba.

Poslednja izmena:
Problem je što uglavnom nema SBB-a tamo gde PTT KDS nudi usluge. Zato ih i ne zanima da se trude da ponude nešto više.
Ko nema uslov za vdsl i ograničen je na adsl 10/1 (1550+660din), a hoće da koristi dva ili tri TV-a, nisam siguran da je D3i najbolje rešenje, niti isplativo.
Malo je bolja situacija tamo gde postoji uslova za vdsl, posebno ukoliko je uzet prošle godine za 1900+660din, pa da se onda uzme D3i. Ali opet to bude skuplje od standardne SBB ponude.
Ostaje mi da se nadam da će svi imati jednake uslove poslovanja kada telekom prestane da bude državni.

Ja juče uzeo ovu promociju 10/1 i digital....najviše zbog 3 meseca free...i možda 500-600din jeftinije nego ADSL mesečno posle toga... CA modul radi lepo...135 kanala je našao na skeniranju (samo digital). Videću kad se vratim s posla dal je proradio kablovski net. Ovaj Thomson cable wifi ruter je polovan i ogroman :D (kao biće novi i free zamena čim stignu)

Ko ima Lcd ili plazmu TV kod poštara nema šta da traži.Ta digitalija koja im lepo radi namenjena je za 720x576 televizore, a o raspalom epg-u neću ni da pišem da trošim kinesko mastilo na idiJote.Verovatno je ta ponuda namenjena za babe i dede a kako su i njima skresali penzije pobeći će im i oni na dvb-t2 koji je free i sasvim dovoljan za njihove potrebe.Udri milje preko dvb-t2 sokoćala i pevaj brate.

Telekom iptv kroz mega box paket je varijanta sa uključenom HD pretplatom i uključenim arenama HD.Kada se oduzme sve iz box paketa i ostane samo iptv onda je cena smešna.D3i uzimam zbog svih sport klubova i naravno u HD-u ,plus svi ostali hd kanali,d3go na tri mesta,gledaj odloženo i šta sve ne.Poština ponuda je mizerija u odnosu na kombinciju koja meni treba.

I koliko to kosta mesecno?

Mega box paket je mislim 3.600din.tu je fiksni ka svim fiksnim neogranicen,50/ 2net,mobilni telefon 300+300 minuta i iptv sa ukljucenom HD predplatom koji je danas bolji od cele postine ponude.

Poslednja izmena:
Meni je recimo telekom IPTV beskoristan totalno jer nam SK kanale sto znaci nema NBA nema ABA i nema F1,a 70% gledanja tv-a mi se svodi na to... D3i je vec ok prica :)

Kad od 3600 dinara oduzmeš cenu fiksnog telefona,net 50/2,mobilni paket to što preostane je ravno nuli za iznos IPTV predplate sa uključenim HD kanalaima i arenama hd i to 5 komada.
Ja na tih 3600 uzimam i D3i koji košta 1800 mesečno i to mi je jedini pravi dodatni trošak ali zato imam D3I HD+Telekom HD.

Uzmeš digitron i sabereš koliko košta poština osnovna ponuda + pay arena paket i odmah se šlogiraš kad vidiš šta sve imam za taj poštin novac.

Poslednja izmena:
Na sajtu vidim da ima 10mbit net uz box. Nisam nigde nasao taj paket sto ti spominjes,jako im je konfuzan sajt...

Pročitah temu malo...

u nekoj frci sam, naime menjam telekom iptv isključivo zbog sportkluba, da li može neko ko koristi malo duže posta digitalnu da javi utiske, da li je zadovoljan, vidim da im je ponuda sasvim ok tj imaju i arene i sportklub... jel ok slika , hd? inače imam lcd 42 inča... hvala. i pozdrav

Posta ima dva SportKluba (1 i 2) ali samo u SD rezoluciji. Isto vazi i za EuroSport. Arenu Sport emituju u HD rezoluciji i to 4 od 5 kanala (nemaju Arenu Sport 5 u ponudi za razliku od Telekoma i Polarisa). Ta 4 kanala uz RTS HD (kada emituju sportske dogadjaje) su jedini u PTT ponudi na kojima je slika odlicnog kvaliteta. Toliko o sportskim kanalima.

Filmsko-serijska ponuda je iskljucivo u SD rezoluciji. Za razliku od Telekoma imaju sva 4 FOX kanala. Pored toga imaju neke PINK filmske kanale koji su dno (prilicno mutna slika + cesta zamrzavanja slike i takozvana pikselizacija + cesta odstupanja onoga sto pise na EPG-u od realnog stanja), TV 1000, Universal i 2 HBO-a u dopunskoj ponudi koji takodje nisu u HD-u.

U ponudi imaju i edukativne kanale (Discovery, History, National Geographic, ...) takodje iskljucivo u SD rezoluciji (osim kanala Travel HD).

Toliko za sada uz napomenu da skoro svakog dana izbacuju po neki kanal iz ponude, naravno bez smanjenja cene za ostale kanale u ponudi. Ukratko, ako sutra potpises ugovor niko u PTT-u ti ne garantuje da ces to sto budes placao moci i da gledas do kraja trajanja ugovora.

Na sajtu vidim da ima 10mbit net uz box. Nisam nigde nasao taj paket sto ti spominjes,jako im je konfuzan sajt...

Mega box može imati samo onaj ko ima VDSL.U tom mega boksu ceo IPTV sa sve HD-om je čist poklon,nula dinara sa sve 5 HD arena pa ti vidi koliko je pametno ovim idiJotima davati pare za krš uslugu.

Poslednja izmena:
Posta ima dva SportKluba (1 i 2) ali samo u SD rezoluciji. Isto vazi i za EuroSport. Arenu Sport emituju u HD rezoluciji i to 4 od 5 kanala (nemaju Arenu Sport 5 u ponudi za razliku od Telekoma i Polarisa). Ta 4 kanala uz RTS HD (kada emituju sportske dogadjaje) su jedini u PTT ponudi na kojima je slika odlicnog kvaliteta. Toliko o sportskim kanalima.

Filmsko-serijska ponuda je iskljucivo u SD rezoluciji. Za razliku od Telekoma imaju sva 4 FOX kanala. Pored toga imaju neke PINK filmske kanale koji su dno (prilicno mutna slika + cesta zamrzavanja slike i takozvana pikselizacija + cesta odstupanja onoga sto pise na EPG-u od realnog stanja), TV 1000, Universal i 2 HBO-a u dopunskoj ponudi koji takodje nisu u HD-u.

U ponudi imaju i edukativne kanale (Discovery, History, National Geographic, ...) takodje iskljucivo u SD rezoluciji (osim kanala Travel HD).

Toliko za sada uz napomenu da skoro svakog dana izbacuju po neki kanal iz ponude, naravno bez smanjenja cene za ostale kanale u ponudi. Ukratko, ako sutra potpises ugovor niko u PTT-u ti ne garantuje da ces to sto budes placao moci i da gledas do kraja trajanja ugovora.

Hvala puno...

zaboravio si da mu kazes da ima samo jedna arena u osnovnoj ponudi kao i da ce i ta dva sk kanala prebaciti u pay ponudu.

Poslednja izmena:
da li si siguran da ce sk kanale prebaciti u pay ponudu, ako bude tako to je definitivno kraj postara

Hvala gospodu bogu gore na nebesima i devici Mariji,te SOS vrši prenos utakmica preko telefona pa će još dugo biti u free ponudi,na radost obožavalaca svih pekara i palilulaca koji prate svoje legendarne fudbalske klubove.

PS:Sva sreća te nezavisim od ovih idiJota pa mogu na miru da gledam finale Troickog u HD-u.

Poslednja izmena:
Kad od 3600 dinara oduzmeš cenu fiksnog telefona,net 50/2,mobilni paket to što preostane je ravno nuli za iznos IPTV predplate sa uključenim HD kanalaima i arenama hd i to 5 komada.
Ja na tih 3600 uzimam i D3i koji košta 1800 mesečno i to mi je jedini pravi dodatni trošak ali zato imam D3I HD+Telekom HD.

Uzmeš digitron i sabereš koliko košta poština osnovna ponuda + pay arena paket i odmah se šlogiraš kad vidiš šta sve imam za taj poštin novac.

Sto se onda ti toliko sekiras za postu. Odes lepo u postu raskines ugovor (ako imas potpisan), uzmes taj mega paket telekom hd i D3i hd i uzivas. Tebi je barem lako kad mozes da biras. Ja bi to uradio odavno ali se nisu stekli uslovi, i onda moram da trpim postine malverzacije ili kako god se one zvale.

Sve sam složio ,samo čekam D3i.Kad stigne, sekiricom sečem poštin kabl i kačim detonator na njega(ACME,onaj od ptice trkačice) da ih sve protresem iz gaća:smackbum:

Poslednja izmena:
Poslao sam poruku postarima oko sportskog paketa i da li ce biti promenjene cene u osnovnoj ponudi, njohov odgovor prenosim u celosti.

Poštovani,

Formiranje sportskog paketa još nije završeno, bićete informisani na info kanalu, putem našeg mail postanet.rs ili pozivom na broju korisničkog servisa 0800 201 200.
Osnovne pretplate ostaje nepromenjena.

S poštovanjem,

Pa i nije neki odgovor. Koliko vidim napravio sam veliku gresku u oktobru kada sam obnovio ugovor na dve godine. Da li postoji ikakva mogucnost da se raskine ugovor zbog njihovih stalnih ukidanja kanala? Da li je neko pokusao da raskine ugovor pre isteke istog?

Nazad
Vrh Dno