Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Znaci ako mi ugovor istice u januaru 2019. Tek tada mogu potpisati za cable net ?? Ne pre,kapiram? Hvala

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Da li postoji mogućnost gledanja TV-a unazad(premotavanja kanala)

Hahahahahaha takoe Pošta ima premotaj unapred 72h

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Nisam bio zadovoljan ruzerom koji daju, pa koristim drugi, koji ima i 5GHz wifi.

Sta je konkretno problem sa njihovim ruterom? Pretpostavljam slab domet i zagusenje na 2.4ghz? Torenti nisu zatvoreni?

Dobro pretpostavljas :)
Torenti rade odlično.

Ja lično nisam imao problema sa dometom wifi signala sa Arris ruterom. Postavljen je u centralnoj prostoriji i taj deo je OK (sam domet wifi mislim da nije ništa bolji na mom ruteru). Hteo sam da imam wifi i na 5GHz zbog gužve koja postoji na 2.4 zbog čega je i protok povremeno lošiji. Drugo, kad se povežu više uređaja i kada se prebacuje sa jednog na drugi, to sve onda ide baš sporo. Takođe, hteo sam da dam pojedinim uređajima ili grupama uređaja prioritete, da imam dve razdvojene mreže i sl. a to ništa ne može sa Arris ruterom.
Ako je dobro pozicioniran u stanu i ako je akcenat na torrente, mislim da je sasvim OK uređaj i u tom slučaju verovatno i neće trebati da se menja.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koji STB uređaj se dobija uz ugovor.Ako neko može da pošalje sliku

Bez modula ili stb nećeš moći da gledaš sve kanale iz osnovne ponude. Čudno, ali tako je.
Opet, ako se odlučiš modul, bolja je opcija je da uzmeš npr. sportski ili cinemax paket koji koštaju 240 din umesto da plaćaš 180 din samo za modul.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Verovatno je glupo pitanje, ali ima li razlike u kvalitetu slike izmedju PTT digitalnih kanala i MTSovih? U zgradi imamo ova dva provajdera i komsija koji trenutno ima obe kablovske se kune da su mu preko PTT "zrnastiji" kanali. Isao sam da vidim i meni se cini da jesu, mada nije tako velika razlika. Pomislio sam da to vise ima veze sa tim sto je za PTT kad se gradila zgrada inkorporirani kablovi kroz zid, ali nisam siguran pa zato pitam...
Hvala unapred na odgovoru

@desp Nisam to znao, mislio sam da sve moze preko tv-og dvb-c tjunera. Mada licno i ne gledam tv nesto puno tako da mi to i nije nesto vazno.

Posto planiram da uzmem bez u.o. nadam se da moze bez toga onaj tv+kabl kombo. Ne vidim da pise da je obavezno, a vidim da pise osnovna ponuda pa racunam da to znaci da ne mora.

Jel zna neko da li mora da se uzme ca modul/stb uz ove ugovore?.

Ima u ponudi digitalna i analogna televizija i za svaku ima spisak programa.
Za digitalnu je mnogo veci izbor programa u osnovnoj ponudi i za nju mora modul/stb.
Za analognu ne mora ali nema nekih vaznih kanala (mene bi zena ubila da uzmem kablovsku sa analogne ponude :) )

Poslednja izmena:
Da li neki zna:
-koliko zicanih portova ima njihov ruter?
-da li je 100mbs ili 1gbs
- da li moze da se prikaci switch na njega? (Imam provucenu zicu do pc-a, tamo switch pa ide zica u drugu sobu za smarttv i konzolu)

- 4 porta
- 1Gbps
- možeš

Ima u ponudi digitalna i analogna televizija i za svaku ima spisak programa.
Za digitalnu je mnogo veci izbor programa u osnovnoj ponudi i za nju mora modul/stb.
Za analognu ne mora ali nema nekih vaznih kanala (mene bi zena ubila da uzmem kablovsku sa analogne ponude :) )

Ne trebaju cam ili stb za digitalnu ako imas nov tv(koji ima dvb-c, a prakticno svi u poslednjih 5 i vise godina imaju dvb-c tjuner). Mada, desp je rekao da neki ne mogu da se gledaju bez toga(pretpostavljam neki pinkovi i tako to), ali nemoj to shvatis kao da ti samo imas ponudu sa analogne, posto i bez toga ti mozes da gledas digitalnu sa mnogo vecim brojem kanala nego sto je u analognoj. Znaci, svi sk (hd i obicni su tu) i jos drugih kojih nema na analognoj.
Sta se tacno razlikuje ne bih znao jer ja jedino sto pustim su sk, arena i foksovi kanali i ponekad diskaveri i slicne.

Ako imas noviji tv koji ima dvb-c tjuner, kazi koji kanali te interesuju reci cu ti da li su dostupni bez cam-a/stb-a.

Poslednja izmena:
Primetices da sam rekao u jednini, tj. arena. A arena1 moze da se gleda, dok ostale ne mogu.

Za hrt ni je bitno

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Za hrt ni nije bitno

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Uzeo sam HBO paket..jel se dobija HBO usluga ?

Jel zna neko koliko tolerišu neplaćanje računa?

Stoji do 20tog u mesecu da treba da se plati a ja neću biti tu u periodu 15-25...hoće li me isključiti za tih 5 dana?

nece naravno za 5 dana sigurno... davno nisam testirao kad je iskljucenje ali bilo je da za dva neplacena racuna iskljucuju.

Ma nece te iskljuciti..ne ide to.brzo tako..sta je 5 dana

Neplaćanje obične kablovske TV tolerišu mesecima (moraju doći fizički da te isključe), za pay paket digitalne i internet ne znam ( radi se daljinski "na klik")

Sent from my D5803 using Tapatalk

Vrh Dno