Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Kačim čim bude. Paket je 50/3

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

jel moze pojedinacno da se prijavi u zgradi od 7 stanova? svi ostali imaju sbb a ja bi ovde ?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Okaci neki speedtest kad te prikljuce, koji paket si uzeo?

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
speedtest.JPG
100/5 internet, vikend, nedelja, i nisam mogao da isključujem ostale uređaje sa mreže (2 telefona, burazer na laptopu, TV ali je bio ugašen).
Inače tako varira ping 7-8, download 98,99/preko 100, upload 4,57/4,83 - sve upravo mereno, nešto i sa uključenim utorrentom dok se skidao torent i išao apload...

Jesi i na kablovskoj njihovoj i koliko placas mesecno?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako vam do sada nije jasno.PTT ima samo jedan jedini cilj,odnosno rukovodstvo KDS-a, da od plaćenih autorskih prava uzmu proviziju za sebe.Setite se samo slinih Pinkova,XXX kanala.Kada svima plate sve,za PTT ne ostane ništa.Zašto bi za PTT i ostalo nešto ,kada oni svu zaradu šalju u budžet, a za uzvrat od budžeta dobiju socijalnu pomoć u vidu plate,a ujedno su svi srećni i zadovoljni sa takvim socijalnim primanjima.Zašto bi bilo šta menjali(širenje mreže,novih usluga,jačanje ponude),kada su u PTT-u svi srećni i radosni,jedni sa provizijama,drugi sa socijalom i na to još dodamo srećne korisnike.

Poslednja izmena:
Samo socijala brate :) leba i neta

Jel još neko ima problem sa upload? Smederevo.
ad2c129686d5d567aef2c95a2475b857.jpg
efc3723b3b9fe2f61eb6eee12db1104b.jpg

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Samo da javim da sam i ja nakacen od danas :) ura, ura
Koga interesuje na Konjarniku se dobija punih 50/3 MBits, digitalna super sljaka.

@brutos

Jesi li bio na IKOMu? Jesu li ti razvlačili novu instalaciju ili iskoristili postojeću?

Beyond Genius Lies Insanity

Kabl. net 100/5

1. Preko kabla:

2. Wifi (2.4GHz), na laptopu mereno

Poslednja izmena:
Ajd vadi nam mast sto smo na PTT KDS ADSLu..[emoji44][emoji107][emoji107][emoji107]

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

@brutos

Jesi li bio na IKOMu? Jesu li ti razvlačili novu instalaciju ili iskoristili postojeću?

Beyond Genius Lies Insanity

Bio sam na IKOM-u, i njihov kabl je ulazio pola metra do splitera. Iz KDS nista nisu menjali, ni ulazni kabl, sto je i mene zacudilo. Povezao modem i sve je veoma brzo bilo gotovo.

Da li neko ima info kako radi Poštin kablovski internet na Vračaru, Molerova konkretno? Prešao bih sa IKOM/SBB zbog mnogo konkurentnije ponude, ali kod devojke na Savskom vencu Posta Net KDS užasno usporava u večernjim satima. Da li je to svuda tako ili samo u pojedinim "srećnim" delovima grada? Hvala!

Ako ne dobiješ konkretan odgovor, možda ti je najbolje rešenje da uzmeš za početak internet bez ugovorne obaveze. Isprobaš kako radi, pa ako je OK, onda potpišeš. U suprotnom otkažeš; samo proveri da li ima neki minimalni rok za korišćenje usluge.
Bolje je i tako nego da odmah potpišeš ugovor, pa da se sa njima svađaš preko Ratela u slučaju da nisi zadovoljan.

Samo da javim da sam i ja nakacen od danas :) ura, ura
Koga interesuje na Konjarniku se dobija punih 50/3 MBits, digitalna super sljaka.

Mozes li mi reci kako se pokazao internet za ovih par dana? Da li je konstantna brzina preko celog dana? Da li se javljaju prekidi? I koji modem si dobio i da li si zadovoljan njime (mislim na wifi domet) ?
Pitam zato sto smo lokacijski blizu, Rimska ulica.

Poslednja izmena:
Mozes li mi reci kako se pokazao internet za ovih par dana? Da li je konstantna brzina preko celog dana? Da li se javljaju prekidi? I koji modem si dobio i da li si zadovoljan njime (mislim na wifi domet) ?
Pitam zato sto smo lokacijski blizu, Rimska ulica.
Net je stabilan, po ceo dan se gleda Netflix :)
Prekide za sada nisam imao.
Dobio sam Arris router, bolji mi domet za wifi nego preko tp link 741n, ako ti išta znači.
Veoma sam zadovoljan prelaskom za ovih par dana.

Da li neko ima iskustvo sa Posta netom na Vozdovcu, konkretno Vojvode Stepe da li imaju instalaciju i pre svega kakva je veza?

Bio sam na IKOM-u, i njihov kabl je ulazio pola metra do splitera. Iz KDS nista nisu menjali, ni ulazni kabl, sto je i mene zacudilo. Povezao modem i sve je veoma brzo bilo gotovo.

To me interesuje. Da znam da li će da se kače na postojeću instalaciju ili prave svoju

Jedno pitanje za ljude koji imaju Arris ruter; koji je model u pitanju i da li ima bridge opciju?
Hvala.

mislim da je tg862, ima bridge

Je l` beše kod PTT svi digitalni kanali idu na sve televizore u kući bez kartica, stb-a i sl.?

ne, mislim da je targo imao tako nesto

Nazad
Vrh Dno