iNCUBUs je napisao(la):
Jao što mi je to poznato.
Mislim da svi imamo ortake koji nikad ne uče a uvek dobijaju visoke ocene.
Eto jedan od mojih najbolji ortaka, išli smo zajedno i u osnovnu i u gimnaziju je uvek pričao kako nije ni pipnuo knjigu, a stalno je dobijao 4ke i 5ice.
Evo pre neki dan je polagao ispit (mašinski fakultet), takodje ništa nije učio, a položio je ispit...
2112, grow up.
majstore, ja sam video knjigu iz koje je ucio! I veruj mi da pitanja koja je dobio, nisu bila ni podvucena markerom (u knjizi)! Jedino ako je slagao koja je pitanja dobio, a ne vidim zasto bi!
Inace, nikada nije ni rekao da nije ucio, vec da je dobio 3 pitanja koja nije procitao!
pa neka bude i da je kako kazes,ali objasni mi molim te drugi primer! Samo izbegavaj odgovore tipa: "nisu mu lezala prava, al' zato ovo razvaljuje", "na pravnom nije ucio, a ovde uci" i sl, jer to prosto ne moze biti, i nije tacno, a i ne pije vodu!
I razjasni jos jednu stvar pa cu ti i ja reci da si
u_pravu, kao i tvoj nepismeni drugar GEOM (verovatno neki kolega znalac, sa MT-a): Zasto bi bilo ko izabrao MT pored ekonomskog fakulteta, ako su iste ili slicne tezine? Da napomenem i to da je ekonomski besplatan (naravno za iole pristojne studente), a MT ~1000€!