Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ako spojiš ta dva dobijaš neku koju možeš da poneseš u torbi da ti kuva na putovanjima...

Šta bi ti više...

Cek zaboravih u kom sve Transporteru glumi Jason Statham!? Ako je o njegovim ribama rec ja najvise pamtim onu iz Crank-a :ROFLMAO:

Роки са дна каце. Експлицитно, брутално, браво. Не памтим да је Мики издоминирао улогом овако у неком филму, не волим кечере али одличан филм.
8/10

Nisam ga još nijednom odgledao jer u poslednje vreme osećam da neću imati dovoljno strpljenja ni vremena da u komadu pogledam filmove od ~3 sata pa ih zato i ne počinjem.

Управо је гледам у другој сезони Бесрамника 😏.
Елем, кад ће да деле Оскаре за изглед.....😁

Odgledao bih nocas neki dobar psihološki horor ili psihološki triler film novijeg datuma, ako neko zna, nek preporuci 🙂

Znao sam da su žestoko otišli u SF domen i da je film sa puno nerealnih situacija ali svejedno baš, baš su preterali - trebali su da imaju bar neku granicu ili što bi se reklo "da smanje ribu"...

Furious 7 je za mene poslednji film franšize.
Em što je franšiza izgubila dušu tragičnom smrću Pola Vokera, em što je svaki naredni film zalazio sve više u Transformers kategoriju.

Nadam se da će 2025. naredni film podbaciti finansijski još više od Fast X ove godine i da će se uobličiti u kraj trenutne sage.

Voleo bih da franšiza dobije jedan reboot, svedenog karaktera kao prva dva Fast & Furious filma u nekoj budućnosti.

Ova moderna verzija nije ni prineti originalu.

Hajde što ima previše odstupanja od knjige po kojoj su snimani filmovi ali neverovatno je koliko je ova verzija osakaćena i ponaročito skraćena, neuzbudljiva sa neharizmatičnim likovima koje ne možeš ni da zavoliš ni da zamrziš.

Snimanje ovakve verzije filmskog klasika koja je prilagođena modernim generacijama je bilo potpuno nepotrebno.

Гледао сам пре неких 7-8 година The lives of others и сећам се да није оставио толико позитиван утисак на мене иако ми је оцена на имдб била 8/10 што дајем заиста тешко... Па рекох да се присетим и да видим да ли се нешто променило.

Није, филм је некако 7.5/10 нагиње више ка 8 али му баш много фали да би ми оправдао епитет ремек дела који носи, по мени није ни близу томе. АЛи свакако јако добар филм.

Odgledah još jedan rimejk filmskog klasika koji ranije nisam gledao.

Ni ovaj nije na nivou originala ali za razliku od onog od pre par postova znatno je manja razlika u kvalitetu u odnosu na onaj iz šezdesetih godina.

Glumačka postava i više nego pristojna, mada su se i ovom filmu potrudili da među sedmorkom ima svih grupa i podgrupa (bele, crne, žute i crvene boje kože) što čak pominju i u samom filmu.

Anatomy of a Fall odlican, gluma, likovi, dijalozi, rezija. Jedini problem je paznja lako ume da smori pa covek posegne za telefonom. Komotno sam ga odgledao iz 5 puta. Ovo ne menja cinjenicu da je kvalitetan film nego smo prosto tacnija prosto me ne drzi toliko drama kao nesto dinamicnije. Sto govori u prilog da ako postoji mogucnost da se gleda u bioskopu.

Gledao Saw danas, nista klasika malo je smorio u trenutku dok se nije pojavio bradonja. Malo vise na emocije na kraju. Bice jos ocena 6/10

Najvise sam se obradovao kad sam video "Francuza" na kraju.

Погледах данас "Calvary" 7/10

Фино утрошених 1ч и 45 минута.
Феноменални Глисон.

Јесте прежвакан жанр, са темом "црног петка" по 156. пут, али није толико лоше. Глимачка екипа сасвим коректна.
6/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno