Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U bioskopu, kako su bili prikazivani na premijerama ;)

Mali sam još bio za te premijere.
Prvi film koji sam gledao u biskupu je bio Dragonheart iz 96. 🤣

Another Earth (2011)
Not great not terrible. Okej je i skroz zanimljiv i originalna ideja ali sve mi je nekako mlako ali opet zbog originalne ideje respektabilna ocena.
6/10

Tužna i neobična priča vredna pažnje. Ko voli francuske filmove preporuka Dany Boon i Line Renaud lepo izneli.

Gledao sam ja Oluju, solidan je film, može da se odgleda, ima nekih dečijih bolesti, ali ništa preterano. Potresna je priča, ali to se i ovako očekuje od takvog filma. Mada po mom mišljenju mogli su malo da obrade kontekst koji je doveo do same operacije.

Opet repriza. Opet Jared Leto. Veoma originalana prica, vizuelo savrsen, intelegentan...kompleksan.
8/10

Bukvalno isto, kad god ga neko preporuci ne mogu da se setim nijedne scene a gledao mozda pre 2 god.

Odgledao i ja I origins, dobar je film.

Jedino nisam skontao
da li se duša prenosi momentalno, čim jedna osoba umre, a druga se rađa, ili može proteći određeno vreme i da za to vreme duša bude u "limbu" dok ne nađe telo... To pitam zbog after credits nastavka filma, gde su neke istorijske ličnosti umrle pre više stotina godina, pa se duša ili prenosila više puta na više osoba ili je "čekala" godinama i godinama rođenje odgovarajućeg kandidata...
E sad ono što film ne objašnjava:
  • da li se sve duše reinkarniraju bez obzira kakav je život vođen (pretpostavljam da da, jer Hića is there a nema mnogo gorih od njega u istoriji),
  • odakle extra duše, evo 8 milijardi nas je na planeti, ako se stalno reinkarniraju jedne te iste duše od prethodnika, bilo bi deficita duša osim ako neki pri rođenju ne dobijaju novu "nekorišćenu" dušu...

Morao sam odmah da potražim muziku iz uvodne špice, i ono je bolest dobro kako su uklopili muziku i dešavanja u filmu...
Nažalost taj insert nema na YT morate film gledati...

Get Out [ 2017 ]
Malo ludji film ali svakako zanimljiv. Po meni vredi pogledati :)

^^Pa po nekom verovanju naše duše su deo većeg entiteta a taj entitet deo većeg i tako velikog štrumfa ili čega već. Stoga broj duša je neograničen.

Poslednja izmena:
Upravo tako, delim mišljenje.
Broj duša = kapljice vode u okeanu.
Jedino se sve remeti kad osoba digne ruku na sebe ali to je već posebna i tužna tema koju nećemo započeti.

Ja odbijam u to da verujem
posto mi se najbolji drug odlucio na taj potez pre ravno 20 godina, pa negde verujem da mu je progledano kroz prste...

Gledala sam Čakija.. ovaj... A.I. ... ma mislim... M3gan. Volela sam kreatorku M3gan jer je bila jeziva u Get Out, devojcica je bila solidna, ali megan devojcica je stvarno bila ok s obzirom na to da je morala da bude dehumanizovana u tom kostimu sa tim pokretima. 6/10 od mene zbog washy washy oldies goldies

Shotgun Wedding 8/10 - ako volite Reynolds-a, on je executive producent, volecete i humor jer je njegov stil, naravno. Lepo je videti Lopez sa kvalitetnijim comedy lines, a i Coolidge je sad nasiroko popularna, meni je bilo drago da je gledam, imala je svoje off script momente.

They Look Like People - 6/10 - Flanagan se kuo u ovaj mali indi niskobudzetni projekat, zanimljiva je premisa, cini mi se da su ga bas jako razvukli u triler bez trilera, i horor bez horora. Eto, ako ta recenica ima smisla, onda i film ima smisla.

Shotgun Wedding nije los. Lopezova i dalje izgleda odlicno. 6/10.

M3gan isto ok, 6/10.

Lopez nikad bolje nije izgledala. Da, gledao sam film :)

Uhvatih Stargate na Pink SCI-FI, gledam i nikako ne bi mogli Kurt i Spider da glume u seriji. Nekako mi mnogo drveni ne bi bila onako dinamična serija sa njima

Shotgun Wedding 5/10 i to samo zbog Affleckove ljubimice.Za ne verovati da ima 53 godine , kao vino što bi rekli .

Ovaj film sam vec jednom gledao ali se skoro uopste ne secam.
Nije lose za odmoriti mozak. Inace skoro potpuno isti film postoji iz '89te ali vuce malo i na Alien za sirotilju gubavu.
Iako je Peterr Weller smeker, ipak mi je vise legla razgacena rahiticna Kristen, mada se lozim na taj dzaknoza-look ribe.

School of Rock
7/10
Preporučujem, prigodan film i za porodično gledanje sa decom. Jack Black, možda najbolja njegova uloga.

Upravo tako, delim mišljenje.
Broj duša = kapljice vode u okeanu.
Jedino se sve remeti kad osoba digne ruku na sebe ali to je već posebna i tužna tema koju nećemo započeti.
Odkud onda Hitlerova duša u reinkarnisanim dušama istorijskih ličnosti u credits sceni? On se ubio sa Evom mu.

Odkud onda Hitlerova duša u reinkarnisanim dušama istorijskih ličnosti u credits sceni? On se ubio sa Evom mu.
Daj bre beži brate, neću tu temu, rekoh već. 😁
Pitanje je uopšte i da li se Hitler ubio...

Stand By Me
Obnova legendarnog filma i divnih uloženih sat i po života. Poseban film.
10/10

Кинески ратни, одличан филм.
Акција на нивоу, без много slo - MO крша,са много метака и екстремитета који лете на све стране, прича мало збрзана у почетку, касније се фокус потпуно пребацује на драмски део који постаје одличан. Вероватно због армије око које се врти филм(она са црвеном звездицом) нешто лошија оцена на IMDB - у. Од мене
8/10
Појављују се Памела Андерсон и Парис Хилтон, па реко да видим о чему се ради овде... Кршина неопевана, главна глумица се често разголити и показује "атрибуте", али ни то није спасило овако лош филм.
4/10

Dal je realno da Brus Vilis godinama ne moze da dobije preko 5 na imdb!? Zar je stvarno toliki ocaj bas svaki film? Nemam hrabrosti ni da pogledam neki.

Upravo pogledao film i samo cu reci ODLICAN, cak ni trajanje filma mi nije bio problem.

Prica mi se svidela pogotovo pocetak i kraj kako su odali pocast preminulom Chadwick Boseman. Prica nema veze sa predhodnim delom i pominje se samo jedared borba sa Tanosom. Ovo je novo poglavlje price i nije iskkljuceno da mozda nekada ponovo ne ukrste pricu sa Marvelom.

5 godina sam cekao na nastavak ali vredelo je.

Kraj da ne pricam ali
klinac je fenomenalan, bas mi je drago da ce biti nastavak

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno