Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao i ja novog Betmena.. Slazem se skroz sa Kuretom.
Tuga koliko je film dosadan, morao sam da skipujem kroz film da ga zavrsim. Ni prici Nolanovom Betmenu, 5/10
 
Kakav crni Aflek, on nije bio u priči ni koliko ja. :D
 
Meni Betmen skroz gledljiv, ništa posebno, ali sasvim Ok. Pride, nisam nikada bio nešto oduševljen Nolanovom verzijom, gomila dobrih glumaca (zbog kojih mi je utisak generalno dobar), brdo para uloženo, ali opet ništa spektakularno.
 
Pošto je od juče dostupan na HBO max, odgledah najnovijeg Betmena i gorak ukus ostade posle gledanja, žali bože protraćenog vremena.

U filmu je sve sporno od glumačke postave, glume, preko scenarija, kostima, scenografije i koreografije...

Prvo, Gordon crnac, ahm, ajde i to, nego je sa Betišom odjednom od skeptika i onoga koji ga prihvata kao nužno zlo, na prst u du*e, zajedno idu u misije, rešavaju zločine, Gordon se zamera svima, vodi ovog na uviđaje, ma da, kako da ne........
Od ovakvih filmova ni ne očekujem neku glumu, priču ili bilo šta drugo. Jedino što treba da bude ovakav film je da bude zabavan, I tu pada novi Betmen, Film je meni jakkkooooo dosadan. uzbuđenja ni malo. Čista jedinica. (zadnjih pola sata sam premotavao svaki čas nebi li se što pre završio.)
 
My Octopus Teacher
Samo sam hteo da odgledam film od sat i po pre spavanja, nije mi se čitalo.
Nisam ni slutio da ću odgledati najbolji dokumentarni film u životu ako ne i nešto najbolje što sam gledao uopšte u životu. Nisam ni slutio da ću odgledati nešto što će me toliko bombardovati emocijama kao da je atomska bomba u mojim grudima, dušu mi je pokidao i opet je spojio da je jača nego pre.
Film koji zaslužuje da se odgleda, da se o njemu priča i piše. Na kraju krajeva, film koji apsolutno zaslužuje sve nagrade koje je pokupio, uključujući Oskara za najbolji dokumentarni film.
Film koji mnogo govori o tome kako da se nosimo sa problemima.
Odgledajte ovo remek delo. Pustite vašoj deci ako ih imate. Neće vas samo učiniti boljom osobom već mnogo više. Obećavam.
1000000/1000000
 
Na preporuku sa foruma pogledah They Call Me Jeeg (2015)

Odličan. Dajte mi još neku preporuku za Italijanski film.
 
Могао је бити сат времена краћи, избор споредних глумаца је могао бити бољи али мени опет пристојан филм, разумем неке који су заспали јер је прилично развучен филм, можда и непотребно, нисам очекивао наследника Dark Knight - а јер се таква глумачка екипа и то остварење више неће поновити, опет је боље много крша што се снима у задње време..
7/10
 
kad ih ne bi snimali svake 3 godine da malo odmorimo od šišmiša i pauka pa da se uzelimo
Паучка се нећемо ратосиљати скоро, а што се шишмиша тиче бар су се ратосиљали Афлека...
 
Da se i ja upisem za Betmena.Gledao na najeftinijem Vivaxu od 49' i nije previse mracno. Hbo max na Eon boxu. Sta znam, onako 6/10. Gde nadjose one piskave glumce za komandire i komesare policije? Najvise mi se svideo zvuk preko najeftinijeg blututa sa AE i Soni klasicnih slusalica :).
 
Zaboravih da stavim kratak opis za Betmena:
Malo su pozurili sa ovim Betmenom... prvo, nisu se izredale sve manjine.. a i nije vreme
za glavnog glumca sa autizmom. Inace, ceo film place za pilot eipozodom
ovaj betmen je , po meni licno, straight to TV
 
Poslednja izmena:
Nije mračan koliko je mutan, tj. nema onu oštrinu koju imaju današnji filmovi. To je rediteljski izraz, ovako, po njegovom viđenju, film izgleda "stripskije" pretpostavljam. Lično, više volim taj stil, pogotovo kad su u pitanju adaptacije, ali ovde se malo preteralo pa mu dođe skoro pa svejedno na čemu se gleda i u kojoj rezoluciji. Nolan je, na primer, sušta suprotnost, kod njega je sve čisto i oštro, ali njegovi Betmeni nemaju taj comic look baš zbog toga. Pa ko šta više voli.
 
Ambulance - brdo poznatih glumaca, red woke, red akcije, bez mnogo smisla. Što je radnja odmicala više, to je manje smisla bilo, da bi sam kraj bio potpuno besmislen.
Na kraju, vidim piše Majkl Bej. Ima smisla. Po meni, preskočiti.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno