Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno vredi, sjajna zabava. Akcija od prve do poslednje scene.

Avengers: Infinity War...Šta reći nego da je vredelo svih 2 i po sata, odavno se nisam ovako zabavio i generalno da ti ostane i sutradan onaj utisak...WTF :D

Koliko su pratili strip ako su uopste ?
Posto nema smrti, a ona je glavni motiv Thanosa da pobije pola univerzuma.

Perfect Strangers (2016) - Vrlo dobar 8/10

Definitivno zadnjih par minuta filma prenosi jaku poruku. :)

PWN :d

Dobri Avengersi, dobra zabava, posebno mi se svidelo što je 95% publike ostalo kroz 10 minuta credits-a da odgleda aftercredit scenu :D i vredelo je, najava za osmi mart 2019 :)

@uriel, bukvalno ne želim ništa da ti odgovorim vezano za pitanje, pa ni u spoiler, da se ne pokvari ugođaj. :) sreća pa sam otišao na prvu projekciju jer ima mnooogo informacija koje mogu da pokvare gledanje filma.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakav film.. vredelo je cekanja.

Kakav je ovo hype za Avengerse?
Jel nas ovo namerno zezaju? :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gledao si film pa znas da je los ili...?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja se nisam upecao

Hipi na nivou :D predlažem da se ne vodi šira diskusija o sadržaju filma, dok oni sa teme koji planiraju da ga pogledaju u bioskopu, to i ne urade.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Film vredi pogledati, a i napisati bilo sta o samom sadrzaju je za permaban jer je stvarno najbolji do sada u tom univerzumu i pritom su malo odstupili od svog sablona. A otkriti bilo sta moze samo da pokvari ugodjaj...
Od mene, 8.5 / 10

Društvo, odgledajte italijanski Perfect Strangers. Stvarno kvalitetan film koji te tera da se zamisliš da li si rob svog mobilnog telefona a barem 80% nas na planeti jeste.
7,5/10
Vidim pričali ste o The Mothman Prophecies. To mi je sigurno u Top 3 Gereovih filmova, posle Oficira i džentlmena i Hačika. Odličan mystery horror kojeg ću zbog vas odgledati za vikend nakon nekoliko godina. Znam da je ostavio dosta jak utisak na mene.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Film vredi pogledati, a i napisati bilo sta o samom sadrzaju je za permaban jer je stvarno najbolji do sada u tom univerzumu i pritom su malo odstupili od svog sablona. A otkriti bilo sta moze samo da pokvari ugodjaj...
Od mene, 8.5 / 10

Ovo. Kao sto rekoh, nisam preveliki fan cele fransize ali uzivao sam od prve do poslednje sekunde.

@ Diablo2
Društvo, odgledajte italijanski Perfect Strangers. Stvarno kvalitetan film koji te tera da se zamisliš da li si rob svog mobilnog telefona a barem 80% nas na planeti jeste.

Pa to ''smartfon ropstvo'' u filmu je najmanji problem :d
Uopste to nije glavna kritika nego sve ono zbog cega su se (ili bolje receno - zbog cega bi se) preznojavali, crveneli i paranojisali ;)

@ Diablo2
Pa to ''smartfon ropstvo'' u filmu je najmanji problem :d
Uopste to nije glavna kritika nego sve ono zbog cega su se (ili bolje receno - zbog cega bi se) preznojavali, crveneli i paranojisali ;)
Svakako je film koje se ne zaboravlja.
Slažem se ali samo delimično jer smartphone im je krio svakakve tajne. Ali da budem iskren film je dosta i tužan.... Malo mi se zgadio zbog poklona minđuša. Znaš vrv na šta mislim...

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Pogledah Infinity war u trenutnom stanju dao bih mu milion od milion ocenu, napalio sam se kao mladi majmun :D Bolje nista ne komentarisati, ali ovdavno nisam bio u punoj sali u 10 AM, i da posle filma 15 minuta idu credits i niko ne mrda s mesta niko, samo se ponegde cuje "what the fuck?" :) Vrhunska zabava. Negativac me u potpunosti odusevio, njegove dileme i njegov "cilj" koji je nije uopste klasican evil mastermind trip

@MareBGD
Isti utisak brate, ali isti. :D .. Ne otkrivajmo previse, hvala Bogu nisam nista ni citao, ni gledao trejlere, jer je vredelo svih onih epic trenutaka. After credits opak, dogodine jos bolji film.

I ja odgledah Infinity War
Ocekivao sam da ce biti bulja posto su ovako hajpovali i Ultrona koji je bio krsina ali je Odlican. Akcija, zabava, sibanje, Thanos kida. Sve je odradjeno kako treba. Nema neke veze sa stripom fali tu jos ponesto ali sve u svemu ovako se radi comic film. Totalno se pitas sta ce biti u sledecem delu cak iako si citao strip. Zaradice trilione.
Za Smrt i Thanosa mogu dobjasnim ako neko nije upoznat

Znam za Smrt, ali potpuno je izostavljeno to, ili sam ja nesto propustio ?Steta, to bi dodalo jos jednu dimenziju vec vrhunski odradjenom Thanosu. Po meni, najbolje odradjen villain, posle Jokera iz Dark Knight. Zanima me gde je Ant Man, i kako ce Kapetanica Marvel da uskoci sad tu..

Marvelica ce verovatno da menja Silver surfera, a tu je i Adam koji nikako da se rodi ako uopste njega ubace u film posto je u stripu on glavni lik a ovde ga ni nema. Ant man, Wasp i Hawkaja su ostavili za sledeci deo. Mada nisu oni neki bitni likovi.

Pogledah Infinity war u trenutnom stanju dao bih mu milion od milion ocenu, napalio sam se kao mladi majmun :D Bolje nista ne komentarisati, ali ovdavno nisam bio u punoj sali u 10 AM, i da posle filma 15 minuta idu credits i niko ne mrda s mesta niko, samo se ponegde cuje "what the fuck?" :) Vrhunska zabava. Negativac me u potpunosti odusevio, njegove dileme i njegov "cilj" koji je nije uopste klasican evil mastermind trip
Isti potpuno utiski od mene.
Idem u utorak ponovo da ga gledam.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Takođe kada sam gledao premijernu projekciju, apsolutno cela sala je sedela i čekala after credits. Toliko filmova sam u bioskopu odgledao u poslednje 3 godine (oko 50), ali ni na jednom publika nije čekala da prođe credits.
Radnici u Cineplexx-u bili u čudu, došli da čiste salu, a ona i dalje puna.
Ovo je bila Marvel-ova pokazna vežba, kako se može napraviti odličan film.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno