Vredi,tj dobrano vredi!!!!jooj i ja jedva ceka da ga odgledam. Znaci vredi ha? Vidim traje 2 i pol sata...
Izbegavaj internet do vikenda,nemoj da ti neko upropasti.Zato sam ja otiša da gledam prvu proekciju kod nas.Uhh...ne mogu da gledam pre vikenda, jedva cekam.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Film vredi pogledati, a i napisati bilo sta o samom sadrzaju je za permaban jer je stvarno najbolji do sada u tom univerzumu i pritom su malo odstupili od svog sablona. A otkriti bilo sta moze samo da pokvari ugodjaj...
Od mene, 8.5 / 10
Društvo, odgledajte italijanski Perfect Strangers. Stvarno kvalitetan film koji te tera da se zamisliš da li si rob svog mobilnog telefona a barem 80% nas na planeti jeste.
Svakako je film koje se ne zaboravlja.@ Diablo2
Pa to ''smartfon ropstvo'' u filmu je najmanji problem :d
Uopste to nije glavna kritika nego sve ono zbog cega su se (ili bolje receno - zbog cega bi se) preznojavali, crveneli i paranojisali
Isti potpuno utiski od mene.Pogledah Infinity war u trenutnom stanju dao bih mu milion od milion ocenu, napalio sam se kao mladi majmunBolje nista ne komentarisati, ali ovdavno nisam bio u punoj sali u 10 AM, i da posle filma 15 minuta idu credits i niko ne mrda s mesta niko, samo se ponegde cuje "what the fuck?"
Vrhunska zabava. Negativac me u potpunosti odusevio, njegove dileme i njegov "cilj" koji je nije uopste klasican evil mastermind trip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari