Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan sam našao Spaced od tih likova, ima i prevod za dve sezone. Nisam još počeo da gledam, ali ne verujem da se mnogo razlikuje od kornet trilogije.

Razlikuje se, pretežno jer je serija, pa sve ide sporije. Kao što Tetsuo reče, postoji šansa da ti se ne svidi.

Cheap Thrills iskreno neznam sta bih napisao. Koju ocenu da mu dam.

Film je bolestan. Ko se seti ove ideje o kladjenju. A taman sam mislio da gledam Srpski Film. Mislim da cu odustati od te namere. Nemam ja stomak za to.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da nemam stomak za Srpski Film, ali se ispostavilo da imam. :D

Jack Reacher - Kruza vise mrzi da glumi, scenariste i koreografe je mrzelo da rade svoj posao, ali su ipak snimili film. Ugasio sam kad se bije sa par likova u WCu (sa palicom), do tog momenta sa tom scenom kao vrhuncem ludila - ocena -3 bez preterivanja.

Almost Famous - stoji mi film u watchlisti par godina, oduvek me je odbijao zbog covera i zanra, juce sam ga odgledao nisam ni znao sta gledam i odusevio se. Film nema manu.

Darku se vise ne moze verovat za preporuke..

Onaj Four Lions mi je isto bio bzv...

Ali veceras pogledao Sexy Beast - mislim da nisam voljno odgledao gluplji fjlm do kraja...
***, NISTA se nije desilo CEO FILM, samo neka *****za..ccc...

Jack Reacher - Kruza vise mrzi da glumi, scenariste i koreografe je mrzelo da rade svoj posao, ali su ipak snimili film. Ugasio sam kad se bije sa par likova u WCu (sa palicom), do tog momenta sa tom scenom kao vrhuncem ludila - ocena -3 bez preterivanja.

Ta scena više podseća na Home Alone filmove nego ozbiljnu akciju kakvu su hteli da prikažu :)

Darku se vise ne moze verovat za preporuke..

Onaj Four Lions mi je isto bio bzv...

Ali veceras pogledao Sexy Beast - mislim da nisam voljno odgledao gluplji fjlm do kraja...
***, NISTA se nije desilo CEO FILM, samo neka *****za..ccc...
A što je Four Lions bezveze?
Imaš crnu komediju o gomili *****a fundamentalista, i isto toliko *****nu policiju.

Sexy Beast ne znam šta si očekivao da se desi, ta "*****ža" je poenta filma.

Poslednja izmena:
A što je Four Lions bezveze?
Imaš crnu komediju o gomili *****a fundamentalista, i isto toliko *****nu policiju.

Sexy Beast ne znam šta si očekivao da se desi, ta "*****ža" je poenta filma.

Pa ocekivao sam dobrog Kingzlija i ono sto pise na imdb-u krimi pljacku :)

A four lions - pa ocekivao sam film koji je smesan - nije dovoljno ponasati se kao ***** da bi bio smesan, niti su situacija/prica zanimljive - vise je drama, bzv...

Sta znam, meni npr Stiv Martin uopste nije smesan, a vecini jeste. Takodje ne podnosim ove nove tipa Rogen/Franco, ali koliko vidim to bas prolazi?

Za njih isto vazi - nije dovoljno da si glup da bi bilo smesno...

Kad smo kod toga, preporuke moje za crne komedije su : Delicatessen, Evil Dead, Very Bad Things, American Psycho itd...

Za obicne komedije mogu stari Panteri, Filmovi od Pajtonovaca, Vecina sa Dzim Kerijem/Edi Marfijem itd...

Dramedy je kovanica za takve filmove.

A za Sexy Beast je sama pljačka u trećem planu, tako da me ne čudi da si se razočarao očekivajući Ocean's Eleven.

Unbroken - 8/10 Andjela dobar posao odradila.

Gledao sam sinoć Zodiac Directors Cut, i opet Fincher sa njegovim neuverljivim krajevima kao Gone Girl. :D

Jasno ti je da je zodiac istinita priča gde se nema mesta izmišljanju kraja?

Btw gone girl ima premoćan kraj.

Jasno je valjda da je šala na račun onih koji su rekli da je Gone Girl nemoguć kraj?

Collateral
Koje smeće od filma pa to je neverovatno!
2/10
Saml zbog dobre muzike

Collateral je bombona za The Equalizer, ne pamtim kad sam zadnji put gledao dosadniji, smorniji i predvidljiviji film....

The Equalizer 4/10

Gone girl
Teško go**o. Do polovine nalik na Prisoners, priča, radnja, zaplet, intriga...a onda ovi sto su pravili film kao da su odgledali Cabin in the Woods i digli ruke od druge polovine filma. U fazonu, ok, ne znamo više šta da radimo pa ajde da radimo sve. Bezveze, glupo, beskorisno..
6/10

Into the Wild

Sta znam.. nisam odusevljen, razlozi njegove akcije su bezveze, i nije me dirnuo film skoro uopste, iako je bilo sastojaka za tako nesto.

Pogledaj Alone in the Wilderness I i II.

Pravi opuštajući dokumentarac sa odličnom naracijom.

The Drop - zanimljiv film, spor ali drzi paznju. Hardi standarno odlican, nikad isti.
9/10 od mene, bas mi je legao.

Gone girl - ocekivao sam nesto potpuno drugacije ali ostao sam iznenadjen. Riba je sjajna, tako je dobro odglumila da bih se plasio da budem pored nje.
8/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno