NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Ja bih dodao i ovo:Na temu istripovanih (mindfuck) filmova, od mene preporuka za ova dva:

Pogotovo ovaj je baš trip mindfuck:

Ja bih dodao i ovo:Na temu istripovanih (mindfuck) filmova, od mene preporuka za ova dva:
Možda si mislio biografska? Po trejleru bih rekao da je igrani film. Svako su me podsetio da ga odgledao.![]()
Dokumentarna drama, rađena po isnitim događajima, pojavljuju se i pravi akteri.
Preporuka
Remek-deloUpravo odgledah na prvom programu There Will Be Blood.
Ne znam kako sam propustio ovaj film, ali Daniel Day-Lewis je zasluženo osvojio Oskara za glavnu mušku ulogu, čovek se naprosto uživi u lik i sve vreme blista. Odličan film sa jednim od najboljih glumca današnjice, sve preporuke onima koji ga nisu gledali.
Pogledajte prilog 326572
Videces kad budes gledao da ti ne otkrivam.Možda si mislio biografska? Po trejleru bih rekao da je igrani film. Svako su me podsetio da ga odgledao.
Slažem se, posebno sa konstatacijom da se Ben uopšte ne uklapa, kao da je došao sa rejv žurke, i izgledom i koncentracijom/glumom... Više mi je izgledao kao da glumi u Posetiocima, nego u "pravom" filmu sa srednjovekovnom tematikom.Još jedna preporuka za The Last Duel (2021).
Na momente može delovati dosadno, ali vredi istrajati kroz sporije delove.
Jako dobro sagrađen svet feudalizma na Zapadu u poznom srednjem veku.
Jedina zamerka na Ben Afleka koji nekako suviše odskače od ostalih i deluje nezainteresovano.
Pa nije baš ovako morao biti snimljen...Što se tiče primedbe kolege @OZZY83 film je morao biti snimljen tako "iscepkan" jer se sve te ključne scene prikazuju sa tri aspekta i iz vizure tri glavna aktera, nešto slično kao Black Hawk Down... Ja tu nemam primedbi.
Još jedan SpaceboyKome se svideo 8-bit christmas neka gleda Mixtape .
Ista fora, dečiji praznični toplo porodični film sa hepi endom.
Hvala za preporuku, dobar..Ako smo vec kod ovog tipa filmova, onda je ovo must see
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari