Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 905
Ništa posebno.
Ja sam se valjao od smeha kad sam ga video u toj ulozi 🤣🤣🤣🤣Znači nisi ga gledao u ulozi trandže u Sons of Anarchy seriji?
Apsolutno perfektan film, gledano sam po sebi a pogotovo kao nastavak (sequel) za prethodni film koji je izašao 34-35 godina pre njega.
Вероватно ћу бити субјективан (као велики обожавалац лика и дела Дениса Вилнева који ме је заувек "купио" са Згариштима), али овај филм је опасно добар. Денис је вероватно већ одавно домаћин у храмовима где на улазу стоји пирамида и шестар, и зна много више шта нас чека од "обичне" раје (читај разно-разних "фан-бојева"), тако да је лако дошао до идеје и у ком смеру треба реализовати овај филм. Све у свему... браво Денисе, још једно ремек дело... а ти рајо (читај "фан-бојеви") док схватите суштину... наје б ли сте... (знам-знам сада ће осути дрвље и камење на мене... и ти си Денисов "фан-бој").
Možemo mi da se zezamo ali od svih njih Miša Bej je jedini skapirao kakvim mandrilima je okružen u USA i pravi filmove baš za njih. Pršti seva, sa pola mozga.Ne dirajte mi Beja, Bej najjaci od sve dece.
Death at a funeral, britanska verzija naravnoAjmo ekipa treba mi bas dobra komedija za sutra, ima li kakva preporuka
gledao za proslu NG, mislim bas da mi je ovdje neko preporucio... ekstra je..Death at a funeral, britanska verzija naravno
Mene ovaj naslov radi, morace na bl.. hocu reci na listu
Gledao čim je izašao, ali iskreno, sem najopštijeg, zaboravio sam o čemu se radi u detalje... Znam da mi je tada bio onako.^ Ako vec nisi, probaj i ovaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari