Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

evo 2-3 reprize koje sam odgledao unazad par dana, jedan je ostario kao staro vino, drugi ostario lose, na trecem sam ostao nem...

Starship Troopers (1997)
Ne reprizirati. Lose ostario, Izgleda kao parodija sada.
Ocena na prvo gledanje je bila 7/10, sada 5/10 jedva...

The Untouchables (1987)
Odlezao kao staro vino, pitak i dalje, cak mi se i vise svideo nego kada sam ga gledao kao mladjan momak.
Prvobitna ocena na imdb mi je bila 8, sada je 9/10.

Imam i treci koji me je zabezeknuo, jer ga nisam skontao ni ovaj put, pa sam iz ocaja morao da guglam (a to radim jako retko, kada sam izfrustriran) i dobih od rezisera odlican hint (potrudite se, imate svi YT, ali nemojte pre repriziranja)..
Mother (2017)
Sa 6 na 8/10 lagano, zahvaljujuci licnom principu da nikada ne citam sinopsys ili gledam trejlere, a jos manje obratim paznju na: (tezak spoiler u najavi):
credits na kraju filma!
Od ove reprize cu da gledam credits posle svakog majndfak filma! :)

Poslednja izmena:
Pa Starship Troopers i jesu satira i parodija. 😋

Ali eto vidis ja to nisam shvatio kada sam ga gledao kao deckic...
Ja sam tada gledao, za to vreme nezamislivo dobre efekte :D

Iskoči mi Judge Dredd

Malo je reći koliko se divim kako su napravili ABC ratnika

pošto su te davne 95 godine bili malo kratki sa specijalnim efektima, morala je da radi mehanika. Baš me zanima gde je završila sva ta gvodžurija iz flmova ?

Privatni kolekcionari, ili kod clanova ekipe koja je radila na filmu.
Nesto je i baceno naravno...

mislim tehnicki to sto je baceno se isto sakupi od strane onih njihovih fanatika tamo.
samo oni vide vrednost u sazvakanoj zvaki Harison Forda sa seta, ili istrosenoj salveti ili wc papiru nekih drugih.
i onda ebay radi sve u sesnest... i to ni ne mora da se dokazuje legitimitet pomenutog sadrzaja.

Nazad
Vrh Dno