Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obriši ti tamo skrinšotove gde piše kako se P zoveš; ime tvoje majke, R i ime sela P u kome živiš ;)

Depresija i poremećeni ljudski odnosi su najnormalnija stvar u tom svetu. Jeste se ubila.
Šteta za August Ames, bez problema je mogla biti vrhunski super model.
Lom njih je pronađeno bez znakova života, naročito 2017. godine.. uglavnom predoziranja i suicidi.. Fascinantno je kako mnoge završe u toj industriji a mogle su da imaju šta i koga hoće/žele. Prva na pamet mi pada Nicole Aniston.

Zato što su bili mladi + puno para + puno pažnje... nisam Šerlok al sam dedukovo ;)

Bob Rafelson, Dejvid Memet, Džek Niklson, i mlada Džesika Leng... Ne može bolje moj Astere Blistoče ;)

На препоруку вас неколико, погледах га, није ми баш легао, мада морам да признам да је солидан филм, психоделија, крај ми се баш свидео.

Такође на вашу препоруку, мени одличан, неизвесан, спор а опет врло занимљив. У ствари, кад мало размислим, није ни спор, само тако делује. Препорука.

Gene Hackman mi je bio omiljeni glumac kao klincu.
Ovaj film sam nebrojeno puta odgledao na VHS-u.

A kad smo vec kod starih filmova, da obnovimo gradivo sa dobrom B produkcijom.

Занимљив филм. Први утисак после гледања је био њах. Али што је време више одмицало, то ми је био све бољи и бољи утисак. Глума је по мени на узорном нивоу.
Присутна је и сексуална тензија између Гиленхала и Рене Русо која је одлично урађена/одглумљена.
Иначе не волим филмове са оваквом поруком, али и то је живот.

Jedan stariji, ne toliko poznat ali dobar.

Ne znam zašto link pokazuje naziv "Hitman", u pitanju je "Cohen and Tate"
Zato što germani tako prevode.:giggle: Šajder i Boldvin odlični.
Ima još jedan koji se gleda "u paketu". Isti scenarista, naravno da je skoro cela priča u autu i oko jurnjave kao i sa ovim filmom gore.
Hauer vrhunska rola.:cool:

Pandemonium (2023)
Dobar film, pokvarenost ljudske vrste at its finest.
Hvala za preporuku.

Old Henry - 6.5/10​

А шта знам, није ми баш легао. Сцене обрачуна су изузетно разочаравајуће када се узме у обзир ко пуца... Али добро, све у свему нот гуд, нот терибл.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno