3h | R
www.imdb.com
Odlican. Fantastican. Do sad je sve receno, jedino mi nije jasno zasto je vecina mislila da ce film biti o vatrometu a ne o politici. Sagledao ga u jednom potezu sa 2-3 pauze. Proleti 3h. Plašio sam se da ce se film vrtiti samo oko Oppenheimer bez davanja respekta drugim naučnicima da sam se kontao da li ga uopste gledati. Ali Christopher Nolan je ubo. Nije nista izostavio. Respekt. Stoji činjenica da scene idu jako brzo jedna za drugom ali nije bilo druge a da se sve obuhvati. Film bi trajao 7h da se dalo jednoj od tih scena da "diše".
1h 53m | R
www.imdb.com
Volim sve Guy Ritchie filmove ali moram biti posebnog raspolozenja da ih sagledam pa tako pustim malo da prodje neki period i onda gledam neku noc, proslo sloro pola decenije a ja The Gentlemen nisam upalio.
Ovo mi je trebalo. Nema jedna minuta suvišna u filmu. Svaki dijalog je bio muzika za moje uši. Ali kako sam rekao, subjektivan sam pa treba moje odusevljenje uzeti sa dozom rezerve.
1h 59m | R
www.imdb.com
Jason je bio savrsen glumac za ovu ulogu. Film je jako dobro zapoceo i mnogo obecavao, ali sam kraj, i pored sve akcije je bio anticlimactic. Ne znam kako je film mogao imati zanimljivije i brutalnije scene u prvoj polovici dok je sami kraj totalno nezanimljiv, nema neki payoff. Nije mi zao sto sam ga pogledao ali je onako.. sve sumirano ispalo mehh.
2h 13m | R
www.imdb.com
Pokusao da gledam ali ne ide pa ne ide. Od samog mi je pocetka bio depresivan. Mozda upravo zbog današnjih praznika. Obzirom da su ga svi pohvalili, sagledam ga neki drugi put ali za sad mi mindset nije za ove teme.
2h 10m | PG-13
www.imdb.com
Znaam da film ne treba ozbiljno posmatrati. U pitanju je over the top akcioni film koji treba da zabavi. Kao sto sam i napisao da uzivam u Guy Ritchie filmovima.
..ali nisam ocekivao *******. Osim sto se Kruz zaleti svojim jetom u prijateljski jet na treningu i prodje pored nih 5cm, i sto ih trolla da ce se zabiti i slupati. U prvih sat vremena ima scena sa treningom, njih nekoliko trreba da ulove Tomu, i ima scena kada se likovi "voze" u jetu jedan pored drugog kao ja sa kolegom na biciklu, i pored svih tehnologija, radara pa i prozora na avionu, likovi se pitaju kamo je nestao "svemoguci Cruise?" ...a on onako kao alpha male izroni ispod njih (lik se vozio ispod njihovog aviona) i kaze. Im right here.
Ugasio.
Ne znam kako sam izdrzao i toliko jer konstantno likovi na Tomislava reaguju ovako da sam dobio nagon na povracanje..