Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Originalan i odličan animirani, ocena 8.5

Hvala za ovo. Izgleda kao prava stvar za praznike.Originalan i odličan animirani, ocena 8.5
![]()
Čudan je za čuti na filmu.Uz prevod nista nije tesko.
Povuci post! Nemoj da te neko čujeOva tema treba da se zakljuca!
(za 27h, i otvori nova 2025, sa jos vecim filmskim promasajima, ili mozda ne?)
![]()
Postoje 22 filme/serije o mladom Indy, VHS/DVD ali na youtube postoji remaster, filmovi su neki odlicni, neki dosta losi/dosadni ali svakako treba odgledati, ima ih na youtube search "Young Indy Restored" mislim da ih nece uklanjat jer je serija uklonjena sa streaming servisa zbog nekih pravnih razlogaZavršio treći deo Indijane Džons. Rekao bih za klasu ili pola klase iznad prvog i drugog dela. Za četvrti i peti deo nemam volje, mislim da je ovde najbolje da stanem.
Alien: Earth režira čovek koji stoji iza serije Fargo...lošije od Romula neće niti sigurno.![]()
Odgledah ga jos jednom posle bioskopa i sada je jos grdji.
U bioskopu je bar bio zvucno/vizuelno bas dobar pa na ostalo nisam ni obracao nesto paznju te se skoro nicega ni ne secam osim momcine na kraju. I totalno nebitne i skrnave price koja nema veze s predhodnim filmovima.
Verovatno najnebitniji i bezlicniji "glumci" u nekom filmu do sada. (a gledao sam tresine iz 70tih snimane prakticno bez budzeta).
Da su usli u neku kladionicu (ima valjda u Madjarskoj) i pokupili koga tu zateknu bolji bi posao odradili.
Znaci semafor koji gledam dok cekam da mi pokaze zeleno pa vidis kako je strokav, izlepljen reklamicama, zardjao, da se tu neko i drzao za njega dok je obilato krvario predhodne noci, zapisan psecim urinom pa i on ima vise licnosti a i harizme od balvana u ovom filmu.
Pored toga sto ne znaju da glume i reditelj je izgleda autistican pa im ne prica kako da se ponasaju. I Nikolas Kejdz slusa reditelja kako da izdivlja a ovima izgleda niko nista nije rekao.
Nadam se da ce u predstojecoj godini jedan dobar WW3 spreciti Alien : Earth.chestburster lomi rebra a ona cuti i gleda, niko da prekine i kaze joj "mala jel mislis da bi ovo bolelo ?"
Jedino što mi je ona sova išla strašno na nerve još od prvog gledanja.Neko je gore spomenuo stari Clash of the Titans 1981 i lepo me podseti da je vreme za reprizu . Kao klinac sam ga znao napamet ali zadnjih 20tak godina ga nisam nijednom gledao . Danas sam ga obrnuo sa klincima . Odličan film i solidni efekti za 40+ godina .
![]()
Ne volis zvuk skupljanja slajmare?Čudan je za čuti na filmu.
Hvala za preporuku ,upravo odgledao i podsetio me na Stray igru .Odličan 👌Originalan i odličan animirani, ocena 8.5
![]()
Jaoo prequel... to studiji rade kada ne znaju kako da se nadovezu na vec postojece nastavke, ili kad pokusavaju neki potpuno nov pristup.Alien: Earth se odvija 2092, iste godine kada je rodjena Ripley i 30 godina pre nego sto WY saznaje za postojanje Aliena.
Ne volis zvuk skupljanja slajmare?
Mene isto zbuni jer ga cujem, a ne vidim da pljunu.
Mamicu im uvrnutu, nije ni cudo sto prvi normalizuju tabue u svetu.
Upravo ga gledam i javljam utiske....![]()
Baš lep film. Dirljiva i veoma zanimljiva priča, po istinitom događaju.
8/10![]()
Baš lep film. Dirljiva i veoma zanimljiva priča, po istinitom događaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari