Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tek sada odgledah "The Lives of Others" link . Odličan!!!
Takođe, isto još jedan iz naftalina, "In Bruges" link . Dobra ekipa glumaca, malo mračno ali zanimljivo.

Uz prevod nista nije tesko.

Ova tema treba da se zakljuca!
(za 27h, i otvori nova 2025, sa jos vecim filmskim promasajima, ili mozda ne?)
:)

Odgledah ga jos jednom posle bioskopa i sada je jos grdji.
U bioskopu je bar bio zvucno/vizuelno bas dobar pa na ostalo nisam ni obracao nesto paznju te se skoro nicega ni ne secam osim momcine na kraju. I totalno nebitne i skrnave price koja nema veze s predhodnim filmovima.
Verovatno najnebitniji i bezlicniji "glumci" u nekom filmu do sada. (a gledao sam tresine iz 70tih snimane prakticno bez budzeta).
Da su usli u neku kladionicu (ima valjda u Madjarskoj) i pokupili koga tu zateknu bolji bi posao odradili.
Znaci semafor koji gledam dok cekam da mi pokaze zeleno pa vidis kako je strokav, izlepljen reklamicama, zardjao, da se tu neko i drzao za njega dok je obilato krvario predhodne noci, zapisan psecim urinom pa i on ima vise licnosti a i harizme od balvana u ovom filmu.
Pored toga sto ne znaju da glume i reditelj je izgleda autistican pa im ne prica kako da se ponasaju. I Nikolas Kejdz slusa reditelja kako da izdivlja a ovima izgleda niko nista nije rekao.
chestburster lomi rebra a ona cuti i gleda, niko da prekine i kaze joj "mala jel mislis da bi ovo bolelo ?"
Nadam se da ce u predstojecoj godini jedan dobar WW3 spreciti Alien : Earth.

Kad kazes ww3, jel mislis na neki novi Roland Emerih film, ili na prirodan tok dogadjaja koji ce uslediti @RL?
Ne moras da odgovaras na to pitanje... slazem se sa konstatacijom.
Bolje ww3 nego novi Alien film...
A sto se tice celog Romulus casta... kao da su ih sa stanice pokupili, tacnije iz WC-a iste
Sto je najgore, u filmu je sve vizuleno OK, ali film nema nista, ni pocetak ni kraj, niti pricu, niti likove... kao neki free DLC.
Gubljenje vremena.

Poslednja izmena:
Završio treći deo Indijane Džons. Rekao bih za klasu ili pola klase iznad prvog i drugog dela. Za četvrti i peti deo nemam volje, mislim da je ovde najbolje da stanem.
Postoje 22 filme/serije o mladom Indy, VHS/DVD ali na youtube postoji remaster, filmovi su neki odlicni, neki dosta losi/dosadni ali svakako treba odgledati, ima ih na youtube search "Young Indy Restored" mislim da ih nece uklanjat jer je serija uklonjena sa streaming servisa zbog nekih pravnih razloga

Odgledah ga jos jednom posle bioskopa i sada je jos grdji.
U bioskopu je bar bio zvucno/vizuelno bas dobar pa na ostalo nisam ni obracao nesto paznju te se skoro nicega ni ne secam osim momcine na kraju. I totalno nebitne i skrnave price koja nema veze s predhodnim filmovima.
Verovatno najnebitniji i bezlicniji "glumci" u nekom filmu do sada. (a gledao sam tresine iz 70tih snimane prakticno bez budzeta).
Da su usli u neku kladionicu (ima valjda u Madjarskoj) i pokupili koga tu zateknu bolji bi posao odradili.
Znaci semafor koji gledam dok cekam da mi pokaze zeleno pa vidis kako je strokav, izlepljen reklamicama, zardjao, da se tu neko i drzao za njega dok je obilato krvario predhodne noci, zapisan psecim urinom pa i on ima vise licnosti a i harizme od balvana u ovom filmu.
Pored toga sto ne znaju da glume i reditelj je izgleda autistican pa im ne prica kako da se ponasaju. I Nikolas Kejdz slusa reditelja kako da izdivlja a ovima izgleda niko nista nije rekao.
chestburster lomi rebra a ona cuti i gleda, niko da prekine i kaze joj "mala jel mislis da bi ovo bolelo ?"
Nadam se da ce u predstojecoj godini jedan dobar WW3 spreciti Alien : Earth.
Alien: Earth režira čovek koji stoji iza serije Fargo...lošije od Romula neće niti sigurno.

Ma može da bude tesna koža u svemiru meni će da bude top 😁

Alien: Earth se odvija 2092, iste godine kada je rodjena Ripley i 30 godina pre nego sto WY saznaje za postojanje Aliena.

Originalan i odličan animirani, ocena 8.5
Hvala za preporuku ,upravo odgledao i podsetio me na Stray igru .Odličan 👌

Nightbitch ...Šta sam ja to gledao ...na žalost morao je fast forward da padne . Amy Adams je...recimo da je u ovoj ulozi imala 0 seksipila što je jedna od retkih uloga u kojima sam je tako doživeo .
ocena 3/10

Poslednja izmena:
Alien: Earth se odvija 2092, iste godine kada je rodjena Ripley i 30 godina pre nego sto WY saznaje za postojanje Aliena.
Jaoo prequel... to studiji rade kada ne znaju kako da se nadovezu na vec postojece nastavke, ili kad pokusavaju neki potpuno nov pristup.
U kombinaciji sa reziserom Fargo-a (koji je meni odlican) ovog puta zaista ne ocekujem ama bas nista od aliena, jer su producenti izgleda jedino njega mogli da nadju, da ima neki renome, jer pojma nemaju kako da prodaju IP vise.
Ma i ja sam lud, Alien je zavrsen sa trecim delom, sada ga muzaraju kao dizni star wars. Nikad vise ni alien ni sw nece ubosti ni k od kvaliteta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno