Ne znam šta fali Anatomiji sa ocenom koju ima na imdb? Od mene i celih 8/10Tako je Anatomy of a Fall dobio ocenu 😜
Brate... Ne radi to sebi.Ja ga veceras u alternativnom stanju svesti gledam kao parodiju da vidim da li može tako da prodje.
Ne znam šta fali Anatomiji sa ocenom koju ima na imdb? Od mene i celih 8/10
Koji je to film iz 23/24 i da ima taj neki magični prosek od 7,5 a da je underrated u odnosu na Anatomiju?
Knjiga / kratka priča po kojoj je snimljen je odličnaIako film obrađuje važnu istorijsku temu i pruža vizuelno i glumački impresivan doživljaj, njegov narativ mi je toliko bio haotičan da nisam uspeo da se povežem sa pričom. Neko reče od članova da ga nije mogao oceniti, pa tako ni ja, jer nije loš, ali prosto rečeno - udav od filma.![]()
Bas to. Sto velikih imena sto onih koje sam video u sporednoj ulozi u jednom filmu i nikad vise ali su toliko upecatljivi da ih pamtim i dan dans.Baš sam skoro listao In Memoriam listu, znači, ostao sam sa njom. Toliko ljudi iz sveta filma u ovoj godini preminulo da je to strašno.
Znam svaki i svaki kraj sem petog, ali nikad nisam seo da gledam od početka do kraja. Sve sam hvatao na TV-u po delovima.Nije moguće da prva tri dela nijednom nisi gledao sve do sada!?😱
Ne vidim čemu tolika pometnja, nije strašna varijanta i da ih nije gledao ili da ne želi.Nije moguće da prva tri dela nijednom nisi gledao sve do sada!?😱
Bas mi je legao film, preporuka (u odnosu na smece od Carry-on ovo je odlicno)![]()
Sa prazninom u žanru kao poručen. Jude Law i N.Hoult odlični.
Da, ili bar odmori neko vreme jer nakon treceg dela ide sunovrat u ambis, i to na 4. deo koji je jos gledljiv u odnosu na 5. gde sam izdrzao citavih 20 min.Završio treći deo Indijane Džons. Rekao bih za klasu ili pola klase iznad prvog i drugog dela. Za četvrti i peti deo nemam volje, mislim da je ovde najbolje da stanem.
Idealno bi bilo da je mini serija od 6-8 epizoda pa da pokrije sve, ovako je samo delić prikazan.The Order 6/10
Da li zbog poznavanja teme prikazane u filmu, na osnovu dva pogledana dokumentarca Oklahoma City i A American Bombing: The road to April 19thdogađaj koji je rezultirao prvim domaćim terorističkim napadom u USA i pri čemu oba istražuju širi istorijski kontekst, imam utisak da je ponuđena pojednostavljena priča. Možda sam očekivao širi prikaz rađanja radikalne desnice, odnosno i ako se film fokusira na aktivnost belačkih suprematista, mislim da je zanemarena šira persepektiva, nakon čega su usledile posledice desetak godine kasnije. Ipak, moglo bi se reći da film funkcioniše kao odličan prikvel onoga što će kasnije uslediti.
Koga zanima tema, obavezna lektira sa ova dva dokumentarca.
Ako, međutim, sve to ostavim po strani i fokusiram se isključivo na radnju filma, rekao bih da mi je bio OK, ali ništa više od toga.
@Shaaman
Pa dobro. Imam suprotno mišljenje što se tiče Anatomije pada na svim poljima, ali to je već stvar ukusa. Ja bih stvarno voleo da neko pomene, ne mora čak ni sa sličnom radnjom, film iz iste godine ili ove, koji je podcenjen u odnosu na ovaj.
A za Small Things Like These, da, porčitao sam da je knjiga sjajna, kao i da film ostaje veran duhu i poruci originalnog dela, ali i dalje imam isit utisak o filmu.
Na to pitanje će već morati neko drugi da ti odgovara pošto ja dosta retko gledam filmove uopšte a još ređe nove filmove (jer su 99% slučajeva krš).Ja bih stvarno voleo da neko pomene, ne mora čak ni sa sličnom radnjom, film iz iste godine ili ove, koji je podcenjen u odnosu na ovaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari