Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Већина људи гледа филмове преко стрима или неке солидне ДВД или БРРип копије и не жале се и не ситничаре, једини се ти истичеш у свом пориву да мора сваки филм или серија да се гледа у ХД формату, дал је ац3 или флац звук ово оно....

Al si lupio i ostao ziv :trust:

Већина људи гледа филмове преко стрима или неке солидне ДВД или БРРип копије и не жале се и не ситничаре, једини се ти истичеш у свом пориву да мора сваки филм или серија да се гледа у ХД формату, дал је ац3 или флац звук ово оно....

Film nije samo priča već celokupni paket koji uključuje zvuk i sliku a koji jedino možeš da doživiš u dobrom bioskopu, a pošto mi nemamo uvek tu mogućnost jedino nam ostaje kvalitetan HD zapis kao alternativa.
Što bi neko teglio IMAX kamere da bi ti posle gledao dve mrlje na monitoru i slušao stereo zvuk preko plastikanera od 500din. i onda tvrdio kako si pogledao taj film.

Morate da napravite razliku izmedju bench zajednice sa tehnicki obrazovanim ljudima i ostatka stanovnistva kojima Veg/Vox/hjongjung lcd od 27" daje fenomenalnu sliku.
Takodje postoje filmovi za koje hd nije potreban. Za mene je to npr Expendables 2.

Inace, uopsteno se slazem da treba teziti hd snimcima uz sadasnje brzine interneta.

Slažem se u svemu osim za expendables 2. Ne komentarišem kvalitet filma ali za njega je baš potreban hd.

Vecina ljudi gleda kursadzije, zvezde granda, kulovsku filmsku bibliju aka zikina dinastija, sulejmana i tupave filmove.. vecina ljudi slusa seku, jk, dzenana, polumente, cane, jane, djane, kalace, elitne odrede, cvije, djoganije.. vecina ljudi.

To sigurno nije snobovski trip nego vrsta entuzijazma i cenjenje kvaliteta a i potreba za kvalitetom, ko razume - razume a ko ne..

Poslednja izmena:
Sinoc gledao Looper, bas bas dobar film. Dao sam mu 8/10. Joseph Gordon-Levitt zlo odglumio. A kad ga se samo setim iz mladjih dana....

Svima treba pruziti priliku. JGL je bio iritantan uzasno, sada je fenomenalan, prenosi emociju odlicno. isto kao i Shia, Labeouf kojem ja licno pruzam druge sanse, nisam odgledao Lawless ali kazu ljudi da je druga prica u odnosu na uzasne glume ranije. Jos u fenomenalnom triler-hororu Disturbia mi je bio super, pokazao da moze mnogo bolje od Transformers-a.

Sinoc gledao Looper, bas bas dobar film. Dao sam mu 8/10. Joseph Gordon-Levitt zlo odglumio. A kad ga se samo setim iz mladjih dana....

I ja sam juce odgledao film, ali sa drugim zakljuckom

Film je pun rupa, recimo tesko se otarasiti tela u buducnosti, ali nije problem pobiti zenu onoga ko treba da bude eliminisan. Susret jednog entiteta iz 2 dimenzije, tuci se sam sa sobom, kako da ne. Ovaj tinejdzer neubedljivo zeli da spase majku deteta, a pored istog zakljucka da on ( iz buducnosti) takodje snazno voli drugu zenu, odlucuje da izvrsi samoubistvo i time automatski on iz buducnosti nestaje, a nije nijednom pomenut odnos izmedju istog entiteta iz 2 dimenzije (vremena).

zbog Vilisa 5/10 iako ponavlja vec gegove.

Ne, ne, ne, nisi razumeo. Posto covecanstvo ne zna kako putovanje kroz vreme funkcionise, scenaristi imaju puno pravo da kombinuju 5 teorija o time-travelu, cak iako to podrazumeva pobijanje prethodnih pravila i kreiranje novih, on the way. Bas kao i Twilight.

Ajde da je samo problem u prici sto se tice putovanja kroz vreme, nego cela prica nema poente, razloga, niti nacina da se desava. Ali to je valjda sada trend, da gledas komplikovan film bez prava da postavis jedno jedino pitanje, jer u tom slucaju ne bi funkcionisao.

Sto gledas takve "trend" filmove ?

Sreca pa ne gledamo svi filmove ovako:
taking-notes.jpg

Words 6/10 - onako, dramica, bez nekog posebnog utiska. prilicno mlako

Kako da znam kakav je film pre nego sto ga odgledam? Malo paradoksalno, zar ne?

Pretpostavljam da u Looperu ovo nije problem - odgledaju film, pa se vrate kroz vreme secajuci se da li je film dobar ili ne, ali ne secajuci se radnje filma, tako da im nije tesko da se odluce da li da gledaju ili ne :p.

Ja se uvek trudim da sve sto gledam bude u HD

Ok, hvala, logicno ali me cudi da ni imbd ni rt nisu izbacili ovaj film ni u jednoj pretrazi sa kucanim OSTROV :trust:

Misfits 4-a sezona je vrh, nisam mislio da ce da mi se svidi jer su zamenili skoro sve glumce.. Nova devojka je sjajna :)

Misfits 4-a sezona je vrh, nisam mislio da ce da mi se svidi jer su zamenili skoro sve glumce.. Nova devojka je sjajna :)

Izgleda da ti i ja jedini gledamo :d brate, u sledecoj epizodi, Rudy prebija casnu sestru glavom :d to jednostavno MORA da bude najjaca scena ove godine, na teveu! :D

Poslednja izmena:
nova riba je ok, ali ova iz poslednje epizode je jos bolja :D nadam se da ce potrajati do kraja 4 sezone
ovi stvarno imaju ideja dok dexter...dnooooooo...predvidivo, ponavljaju se...smaraju
total recall 6/10
ted..pa toliko fart jokes nisam doziveo ni u najgorem drustvu kojima je samo to i smesno..uz boob/sex jokes 5/10
end of watch..e ovo mi je vec bilo zanimljivo..sem one nosene kamere koja ide na zivce 7.5/10

hahahah boris

prosto obozavam Misfits, zbog takvih stvari, ubedljivo najjace mi je kad su otisli u Karaoke bar, i kada je na sceni - je*eni Probation Worker, koji pocinje da peva kao najveci car, a Rudy i Fin placu, dok Jess prevrce ocima i ne moze da veruje sta gleda, hahahah iako sam se lozio na onu prvu Probation worker, nije mi bilo zao kad su ih sve poubijali, ali z ovog lika zelim da ostane sto duze :)

War horse - lepe slike, lepi konji, ali film žali Bože vremena

Počeo sam seriju Continuum - ne izgleda loše

Konacno odgledao Batman: Dark Knight Rises
Onako. Kao mladji sam se odusevljavao ovakvim filmovima a sada su previse naivni za mene.
U sredini filma ima dosta nepotrebnih scena. Mogao se film skratiti za minimum pola sata, niko se ne bi zalio.
Prica da budem iskren nije nesto. Po meni najsvetlija tacka filma je Ann Hathaway u ulozi Catwoman. Ni Bane nije los negativac. Al to bi bilo to.
6.5/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno