Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow 2012 - Dobra serija za sada (ekranizacija stripa Green Arrow )

Knowing

Gledao sam ga po drugi put, jer nema više ništa iz sf žanra što je vredno gledanja, a što nisam pogledao.
Film nije remek delo, jeste već viđeno u nekim segmentima, ali i sa nekim retko viđenim idejama. U svakom slučaju preporučujem.

Saltam temu vec odavno ,gledam sta bi mogao da odgledam veceras ,mislim da cu i ja upravo sad ponovo da ga odgledam..

Baš me zabole šta vas dvojca mislite o meni i da li sam poseban, meni je RE5 ekstra i pali! :mad:

Poslednja izmena:
Odgledao poslednjeg Born-a, OK akcioni film, malo neprirodno zavrsen, ali opet, ostavili za nastavak...

Ghost Rider 2... Duplo losiji od prethodnog... 3/10

Baš me zabole šta vas dvojca mislite o meni i da li sam poseban, meni je RE5 ekstra i pali! :mad:

Ja podržavam to da se ukusi razlikuju i da nešto što se nekome ne svidja drugome se svidja. Ali Djordje, da si za bilo koji film rekao da ti se svidja pa ajde, ali za ovo
smeće bez logike i smisla... Nije mi jasno kako nekome može onako nešto da se svidi

Brate stvar je ukusa, sam si reko. Meni su 2. jer je isuviše crn, to nije noć već crna mrlja na ekranu i 3. žešće njesra, 1. mi je najbolji i ovaj sad zadnji i to je to, stvar dojma i libo me tuki!

Auh kada je Re5 u pitanju nema sanse iko da se pozove na "stvar ukusa" :).

Sinister (2012)

Dobar horor, preporuka za gledanje u kasnim noćnim satima.
Ethan Hawke je mogao biti i bolji.

^hteo sam da gledam sinoc ali nema 720p..

Blu-ray je najavljen tek za 11. februar u UK, mada će verovatno procureti pre toga, ali teško pre kraja januara.

Poslednja izmena:
Djordje ja te gledam i dalje kroz prizmu da si poseban i sve sto napises na forumu smatram da imas pravo na to kao i na licni izbor. Ukusi se ne poklapaju uvek i tvoj je jako specifican i vanvremenski sto u ove hladne zimske dane tvojim filmskim preporukama daje jednu saljivu konotaciju i podize raspolozenje svima nama na forumu. Ocekujem da nastavis u istom pravcu i ubuduce. Pozdrav. :)

Poslednja izmena:
Dexter s7 e11 Do You See What I See? Jos jedna sjajna epizoda sa puno desavanja. Paznja za one koji jos nisu odgledali: prekinite na vreme kada se zavrsi epizoda da si ne bi spoilovali zadnju epizodu.

@ Boza_S6
Nema jos uvek kolko vidim.

Ja spoilovo :D

Ne mogu da poverujem u ono hapšenje što sam video. Kontam da ima neka začkoljica, ne bi valjda tako nešto u najavu turili.

Good Deeds 6/10 није лош филм уопште, врло поучан и реалан, колико је оцена лоша на имдб

^hteo sam da gledam sinoc ali nema 720p..
који си ти сноб човече... Одаљи се од монитора па гледај.

Poslednja izmena:
:d Kakva glupost, ne bih komentarisao mnogo.. to sto si ti navikao da gledas zikinu dinastiju dvd ripove ne znaci da svi moramo u 2012. godini da gledamo kockice od lose kompresije.

@salecar87
Bogami nas ocekuje jedna "opasna" epizoda. Videcemo kako ce se Dex izvuci iz ove situacije, jedva cekam nedelju i zadnju epizodu Surprise, Motherfucker! :D
Ova Laguerta ispade jako pametna :D . A i videcemo da li ce se Doakes povampiriti :D

Poslednja izmena:
@dexter87

Doakes-a nisam smeo ni da spomenem. Kontam da mu to brat blizanac, drugo objašnjenje ne vidim :D I ja jedva čekam da vidim kraj, samo se bojim da ne useru nešto.

Dexter spoiler

Cak i ko je pogledao promo ne moze mnogo zakljuciti iz njega. Najbitnija prekretnica je kada upada u ono oklopno vozilo za prevoz zatvorenika gde je Hana banana - da li da je ubije (u tom slucaju se verovatno pogodila sa LaGuertom da svedoci protiv njega i dobije imunitet, kao sto vec jeste pre), ili da je spasi i da beze.

Sto se tice Doakes-a, ja se nadam da je masta kao i Brian u prosloj sezoni. Neka griza savesti, koja ce ga naterati da se sam preda, posto se za to spremao na kraju druge sezone, ali mu se posrecilo da Doakes umre a da nije od njegove ruke. Samo se nadam da ga nije Skynet poslao da spasi Dextera i pobegnu zajedno u Argentinu, ili tako neka nebuloza, mada od trenutnih pisaca ovo je veoma moguc scenario.

@salecar87
Mozda preziveo (pa se skrivao ovih 5-6 godina), pa sada u dogovoru sa Laguertom gleda kako da srede Dextera :D . Mada mi to deluje kao naucna fantastika :zgran: Plus ako su ga stvarno uhvatili, mozemo da ocekujemo u 8 sez sudjenje za sva ubistva i mozda zavrsetak serijala tako sto ce Dexter da zavrsi na el. stolici... Ali su ovo samo nagadjanja.

Poslednja izmena:
The Uninvited - Solidan. Psihloški-horor fazon... 7/10

Resident Evil: Retribution - :D 0/10

Phone Booth - Odličan. Film je (iako ograničen na jednu jedinu lokaciju) mnogo zanimljivi od akcionog shoot-em up smeća poput Expendablesa i sl. 9/10

Cargo (Der Grutz) - Švajcarsko-nemačka produkcija. Radnja se odvija u XXII veku, kada je Zemlja poptuno opustošena, a ljudi žive u svemirskim brodovima u orbiti. Glavni lik je Dr Laura, koja stiže na jedan od tih brodova da bi zaradila novac za povratak na Reu (planetu sličnu današnjoj Zemlji). Uglavnom, film podseća na Aliena. Preporuka za ljubitelje sci-fi žanra. 9/10

The Walking Dead - Pff, više sam očekivao od poslednje epizode, ali ok, treća sezona je opravdala očekivanja. Nadam se da producenti neće razvući seriju kao što se desilo sa Lost-om.

Prvi put ću da preporučim film koji nisam odgledao, barem ne do kraja. Počeo sam da gledam The Words i stigao negde malo preko pola kada sam morao da prekinem. I često ovako sečem filmove pa ih gledam na parče ali sad hoću da izgorim šta se dalje dešavalo. U pitanju je drama pa ko voli, topla preporuka.

[youtube]9yrBgam5x-w[/youtube]

Izgleda da cemo najzad dobiti ozbiljnijeg supermena, ali dosta daleko od smorne Singerove verzije iz 2006. godine. Jedva cekam da ovo izadje.

O ne, Nolan...

A *** sad ispada da diskutujem sa sobom. Nek brišu modovi, ne mogu sa tt.

Poslednja izmena:
30 minutes or less je dosta dobra komedija, ima dosta akcije pa nije spora mada sam u pocetku par puta preskakao po par minuta, kraj malo zbrzan ali dobre fore ga prate tako da... 7/10.

:d Kakva glupost, ne bih komentarisao mnogo.. to sto si ti navikao da gledas zikinu dinastiju dvd ripove ne znaci da svi moramo u 2012. godini da gledamo kockice od lose kompresije.

Већина људи гледа филмове преко стрима или неке солидне ДВД или БРРип копије и не жале се и не ситничаре, једини се ти истичеш у свом пориву да мора сваки филм или серија да се гледа у ХД формату, дал је ац3 или флац звук ово оно....

^
[youtube]8rh6qqsmxNs[/youtube]

Na 32" - koji je najmanji, treba da se odmaknes 20 metara da ne bi video razliku izmedju streama i BDa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno