Nisam siguran da razumem - pa ne moze film da bude isti posle ove prve i recimo posle pete sezone (da ih je bilo toliko). Mislim da su dobro uklopili film, ipak nije lako praviti film posle jedne sezone serije koja nije planirana da ima samo tu sezonu, pa 80% stvari nije objasnjeno (u seriji). Iako nista posebno, gledajuci na njega kao duzu epizodu, film je odlican.
Da se nadovezem na sebe. Poslusao sam te Igoritze i uzeo da gledam neke filmove starije od mene koje sam preskocio, radi filmskog opismenjavanja. Ovo sam imao na umu vec duze vreme ali je sad stupilo na snagu zbog nedostatka kvalitetnih serija. Da ne duzim.. zapeo sam kod Blade Runnera od kojeg sam ocekivao previse a dobio nista. Nadam se da postoji neko ziv da mi objasni kako onaj film ima ocenu iznad 3, ali stvarno? Da ne nabrajam za dzabe, kod mene je svaki aspekt ovog filma odbojan (prica, univerzum, gluma, kadrovi, zvuk, ****ne reklame za svaku Americku kompaniju koja postoji ili je postojala u poslednjih 100 godina). Odgledao sam nekih 60% i to na silu od 10% filma. Toliko sam se smorio da sam ga ugasio svestan da nemam nista drugo da radim i legao da spavam. Samo se nadam da me nece i Sindlerova Lista ovako neprijatno iznenaditi...