Gde ste vi to gledali Seth Rogena pa da ne valja? Ja ne vidim tamo ni jednu normalnu komediju, sve nesto ocena 5, pa short, pa serija... jedini film koji sam gledao sa njim je 50/50, nit' smrdi nit' mirise (ali takva je i uloga), film je odlican, Joseph Gordon-Levitt takodje (odlican).
Nabasah na Trashin' na YT-u, sa sve prevodom, morao sam malo da pogledam, gledalo se 5 puta dnevno tamo krajem 80-ih, kakav film![]()
Pre godinu dana me drug podsetio na taj film, pa sam skinuo i ponovo pogledao, inace je proslo 20god od kako sam ga prvi put pogledao, mislim da sam zbog tog filma i kukao mojima da mi kupe skejtNabasah na Trashin' na YT-u, sa sve prevodom, morao sam malo da pogledam, gledalo se 5 puta dnevno tamo krajem 80-ih, kakav film![]()
Stavljao sam onu srebrnu izolirku na vrhove prstiju![]()
dr.sonic trebao si to u spoiler.
Nego
Zar se ne radi o iščašenom pršljenu a ne o slomljenoj kičmi?
malo sam pobrkao, u stripu mu slomi skroz kičmu, u filmu je samo iščašenje
Dakle, Breaking Bad se konacno isplacuje - sve scene sa Skajler koje su smorile, bile su vredne gledanja, sada kada ide ova sezona! Au kakva epizoda, napetost na maksimumu +2, a kraj epizode.. pa ne znam sad, da mi ne cenzurise skripta, neznam kako da opisem ... kakav kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari