petar26
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.09.2013
- Poena
- 195
Posto sam se bacio na citanje stripova (na tabletu tcl nxtpaper 11) zahvaljujuci benchmark zajednici, zeleo bih da pokrenem temu u kojoj cete preporucivati stripove. U temi poslednje procitane knjige sam pronasao par zanimljivih stripova koje sam procitao i apsolutno ih preporucujem:
The Prophecy of The Armadillo
Black Water Lilies
Blacksad
Hvala kolegi @_Stevan_, koji je preporucio sjajnu aplikaciju kao i ekstenzije koje su odlicne, u postu ispod.
P.S. Kad smo vec kod Tachiomy app, da li neko mozda zna kako da stripove koji su Completed, prebacim opet kao da nisu procitani, jer ovako svaki put kad zelim isti strip opet da procitam ne pamti stranice do koje je stao, nego vrati na pocetak.
The Prophecy of The Armadillo
Black Water Lilies
Blacksad
Hvala kolegi @_Stevan_, koji je preporucio sjajnu aplikaciju kao i ekstenzije koje su odlicne, u postu ispod.
Poslednje pročitane knjige
👆 Hvala ,razmišljam da krenem prvo sa nezavisnim knjigama pa vidim kako ce mi leći . Naručio sam Sin,Krv na snegu i Magbet.
forum.benchmark.rs
P.S. Kad smo vec kod Tachiomy app, da li neko mozda zna kako da stripove koji su Completed, prebacim opet kao da nisu procitani, jer ovako svaki put kad zelim isti strip opet da procitam ne pamti stranice do koje je stao, nego vrati na pocetak.