Par nas je već preporučilo Ju Nesba, koju god njegovu knjigu da uzmeš, nećeš se prevariti.![]()
@X-Kappa
Volim trilere, krimi, misterije...
Privukao me opis i komentari prve dve knjige Završnice - Džejms Frej, Nils Džonson-Šelton, pa sam gledao koju bih treću.
Tu su: Poverljivo iz L. A. - Džejms Elroj, Tačka nastanka - Patriša Kornvel (koliko vidim to nije prva iz serijala), Transfer Moći - Vils Fin i Bez Skrovišta (mada ne znam da li bi mi se dopali jer ne volim politiku), možda čak i Oliver VII - Antal Serb.
Ne znam šta od toga vredi, pa mi treba pomoć.
Da li je neko procitao Dark Matter (isti pisac napisao i Wayward Pines;Blake Crouch) i Ready player one (Ernest Cline)?
Vredi li hipi ili ne?
Planiram da ih uzmem u paketu (ukoricene verzije za kolekciju) jer vidim da su bas nahvaljene a i vrlo povoljne.
Gde to ima?Da li je neko procitao Dark Matter (isti pisac napisao i Wayward Pines;Blake Crouch) i Ready player one (Ernest Cline)?
Vredi li hipi ili ne?
Planiram da ih uzmem u paketu (ukoricene verzije za kolekciju) jer vidim da su bas nahvaljene a i vrlo povoljne.
vec sam pricao oovome.. dark matter za kindle ima dve verzije... ovo je jeftinija, nisam uspeo da skontam dal ima razlike
https://www.amazon.com/Dark-Matter-...1504768809&sr=8-3&keywords=dark+matter+kindle
Ako misliš na one stare koji su nekad izlazili bilo je na EUC-u i CB, ali s ene sećam koji je format bio u pitanju.Da li neko ima neke western romane na srpskom u epub formatu? Ide otac na more pa mu treba zanimacija i insistira na westernima a ne mogu da nadjem nista na srpskom.
Ono što sam čitao/slušao i što trenutno čitam/slušam imate kod mene u kutiji
Dark matter imate i knjigu i audio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari