Šta je novo?

Poslednje pročitane knjige

Ako možeš da sačekaš (i ako nisi u Hong Kongu), za dva meseca je Sajam knjiga u BG, najbolja prilika da nađeš to što tražiš...

Možda je bolje da kupiš neki Kindle ili Kobo ako si već u Kini, veruj mi da nema boljeg poklona od toga za one koje vole da čitaju, ma koliko god odbijali prelazak na digitalno, jednom kad osete koje su mu prednosti nema nazad :D

Bas to, jednom kad krenes digitalno kako valja ne vracas se nazad na papir ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Beletristika da...ali odredjene knjige i pisce ipak samo i iskljucivo na papiru.[emoji4]

Jedna takva..doduse monografija je u pitanju.
ada13271684b6f4180d243c713e0043a.jpg

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pa to zavisi od toga šta voliš da čitaš :) Za mene ovde nema ničeg zanimljivog. Zapravo, jedino su mi neke prve Lagunine akcije su stvarno bile dobre, ali ubrzo su postale bzvz. Otprilike kad su krenule 10 knjiga za 1.000 din. akcije. Tu je uvek bila i ona knjiga Ja volim kaku. Hoću da kažem, meni sve ovo više liči na akciju ispraznimo skladište, nego na pravu akciju :D

S druge strane, vidim na Fejsbuku da ljudi kupuju tovare knjiga sa ovakvih akcija. Valjda imaju više vremena za čitanje, pa kupuju sve na šta naiđu, šta znam...

Timur Vermes - Opet On
Junas Junason - Stogodišnjak koji je iskočio kroz prozor i nestao

Preporuka za obe, drže pažnju, ima satire, smeha, akcije...svega po malo.

@X-Kappa
Volim trilere, krimi, misterije...

Privukao me opis i komentari prve dve knjige Završnice - Džejms Frej, Nils Džonson-Šelton, pa sam gledao koju bih treću.
Tu su: Poverljivo iz L. A. - Džejms Elroj, Tačka nastanka - Patriša Kornvel (koliko vidim to nije prva iz serijala), Transfer Moći - Vils Fin i Bez Skrovišta (mada ne znam da li bi mi se dopali jer ne volim politiku), možda čak i Oliver VII - Antal Serb.
Ne znam šta od toga vredi, pa mi treba pomoć.

Triler, krimi...

Eno okačih sliku prve knjige Ju Nesbe... Ima preko 10 :)

Pa kreni redom

@X-Kappa
Volim trilere, krimi, misterije...

Privukao me opis i komentari prve dve knjige Završnice - Džejms Frej, Nils Džonson-Šelton, pa sam gledao koju bih treću.
Tu su: Poverljivo iz L. A. - Džejms Elroj, Tačka nastanka - Patriša Kornvel (koliko vidim to nije prva iz serijala), Transfer Moći - Vils Fin i Bez Skrovišta (mada ne znam da li bi mi se dopali jer ne volim politiku), možda čak i Oliver VII - Antal Serb.
Ne znam šta od toga vredi, pa mi treba pomoć.

Nećeš pogrešiti sa "Tačka nastanka" - Patriša Kornvel
Pročitao sam sve knjige iz serijala Kej Skarpeta koje je izdala Laguna i komšijski Algoritam. Odličan kriminalistički serijal.

Da li je neko procitao Dark Matter (isti pisac napisao i Wayward Pines;Blake Crouch) i Ready player one (Ernest Cline)?

Vredi li hipi ili ne?

Planiram da ih uzmem u paketu (ukoricene verzije za kolekciju) jer vidim da su bas nahvaljene a i vrlo povoljne.

Poslednja izmena:
Da li je neko procitao Dark Matter (isti pisac napisao i Wayward Pines;Blake Crouch) i Ready player one (Ernest Cline)?

Vredi li hipi ili ne?

Planiram da ih uzmem u paketu (ukoricene verzije za kolekciju) jer vidim da su bas nahvaljene a i vrlo povoljne.

Ja planiram da uzmem Kindle verziju Dark Matter, kad sam konj i skinuo sample :) Mislim planiram ne znam sto odmah ne kupim al kao ajde dok ne procitam ovo sto citam.

Uporedo furam Nesbea, Crvendaca i 1Q84 konacno sam popustio a bas sam izbegavao jer se svi mnogo loze da ovog japanca...i zapravo je vrlo dobar roman bar za sad

Da li neku ima knjigu mr. Saše Markovića „Manifest protiv imperije?

Amazon.de

9e za Dark Matter
12e za Ready player one

Mada ima i digitalnih verzija na netu... :)

Dark matter jedna od najboljih sf knjiga koje sam pročitao/slušao.
Spremio još par knjiga od istog pisca, samo da se nadje vremena.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
ja ovo ne mogu da nadjem ne razumem uopste... Samo onaj gore link i tu ne moze da se kupi kindle...

Poslednja izmena od urednika:
Da li neko ima neke western romane na srpskom u epub formatu? Ide otac na more pa mu treba zanimacija i insistira na westernima a ne mogu da nadjem nista na srpskom.

Ljudi, ja pročitso Aleks od Pjer Lemetra i zaključio da mi je lepše čitati ljubavne romane ili nešto lepo. Kamij se ne usuđujem pročitati. Ako neko ima dobre ljubavne romane u epub-u bio bih mu zahvalan. A može i dobra preporuka. Hvala!

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

@dtikvicki
Zašto? Šta ti se konkretno nije dopalo?
Uzeo sam prva dva dela ali još nisam čitao.

Da li neko ima neke western romane na srpskom u epub formatu? Ide otac na more pa mu treba zanimacija i insistira na westernima a ne mogu da nadjem nista na srpskom.
Ako misliš na one stare koji su nekad izlazili bilo je na EUC-u i CB, ali s ene sećam koji je format bio u pitanju.

Ako dobro mislim daj naziv pa da pogledam na HDD-ovima i ovim trekerima.

Edit: Setio se Dok Holideja, njega ima trenutno samo na THR-u i to sa po jednim siderom i sve je u pdf formatu. Vidim da to imam i ja (i Vajat Erp) na jednom HDD-u, pa javi ako ti odgovara. Javi ako se setiš još nekih naslova/serijala/izdavača pa da potražim kod mene i na trekerima.
Imaš dosta i drugih i na balkandownload pod "Pisani Romani" i na striputopija pa pogledaj.

Poslednja izmena:
Posle Slepog miša...

AYFpDKo.jpg
ouZwb1Z.jpg

Nazad
Vrh Dno