Da li možda neko zna kako se zove serija koja se prikazivala na RTS-u pre dosta godina, pa recimo otprilike 10tak možda. Radnja serije se vrti oko toga da su svi ljudi u jednom trenutku doživeli gubitak svesti i da su tada videli svoju budućnost. Pa se istražuje zašto se to desilo i tako dalje... Inače mislim da serija ima samo jednu sezonu, znam da se dosta ljudi žalilo što je druga otkazana(možda je u međuvremenu snimljena)
Miami...Ima li nečeg sličnog Bosch-u, ne mora da bude pandurska priča, samo da se dešava u LA, Miami-u i sličnim egzotičnim sredinamaNekako mi leže te serije u ovo tmurno vreme. Npr Harry-jev pogled sa terase
![]()
Imam i jedno pitanje, naleteo sam na ovu seriju, upalim trailer, i odmah skontam da je slicna radnja kao moja serija broj jedan svih vremena "Broen", ne toliko po kvalitetu koliko iz sentimentalnih razloga. Pogledao bih ako nije prekopirani Broen, jer onda znam sta ce da se desi i sl. Je li gledao ovo ko? Da li da krecem ili ne?
![]()
Dakle isto, licenciran scenario. Nemoj da pocinjes, iznervirace te ako si od onih koji prave paralelu i traze slicnosti sa originalom i porede kvalitet glume."The Tunnel" is a remake of the Swedish/Danish series, "The Bridge" (2011). There is also another (US) remake series, also called "The Bridge" (2013).
Jesi me zbunio. Za ostale savet traziti ovim terminima - Frasier 2023Krenuo da gledam Frasier reboot. Odličan.
Serija je baš dobra!Pad kuće Usher krenuo prvu epizodu, nisam planirao ali mi nahvalili pa ajde.
Šta je ovo? Ok priča kreće u dobrom smeru, ajde i woke momenti da se zanemarena. Ali kakva je ovo gluma na nivou turske serije. Ne mislim na glavne glumce već na decu i partnere im. Gde su ih skupili?
Mozda je samo do mene pa treba se navici, odgledacu svakako do kraja zbog priče. Ali oči bode koliko su loši, a deluje mi da je namerno što je najgore taj sapunica fazon.
Upravo po drugi put gledam 12 monkeys...moze li info koja je povezan0st?Bones 12. (poslednja) sezona
manji broj epizoda, jedva su smislili priče. patetika se provlači samo tako. skontali da ne mogu više da cede suvu drenovinu.
no, glavni negativac je Srbin
Mark Kovač, sin bijenog Gospodara rata Josipa Radiča, vođe bosanskih Srba kojeg je ubio But tokom svog služenja u vojsci. brkanje država, tipa krili se posle u Srbiji koja tada nije postojala u današnjem obliku već u obliku SRJ, eventualno SCG. i na sve to, scenaristi su mislili da su to bili delovi SSSR-a 🤯 da ne pričamo o tome da ni Bouns nije umela da izgovori pravilno prezimena i imena iako zna mali milion jezika
Criminal Minds 16. sezona
rešili su da se serija nastavi 2,5 godine nakon završetkanije loša sezona, sve u svemu. mada, kraj je bezveze zbrzan i površno odrađen.
Leverage: Redemption
i ovo su rešili da obnove, 9 godina nakon završetka originalne serije. nije loše, dosta je u duhu originala. mada, deluje mi pomalo bezazlenije i površnije. u S1E8 spominje se krađa beba u Sarajevu, pa je ispravljeno da je u pitanju Srbija. u nekoj kasnijoj epizodi je spomenut čuveni Srbin, Nikola Tesla (tako je spomenut u seriji). S1E14, iako je epizoda obećavala dosta, imam utisak da je sve palo u vodu jer su nešto hteli da isforsiraju. S2 je dosta ujednačena.
S3 još nisu počeli sa snimanjem a kad će, ne zna se. sve planove su poremetili štrajkovi.
Will Trent 1. sezona - u toku je na Star Crime
ima serija svoje uspone i padove, ali kao da je sve nekako uprošćeno. ostajem pri tome da sumnjam da će ići više od 3 sezone. u stvari, kako stvari sada stoje, 2. je ujedno poslednja
Star Trek: Picard 3. (poslednja) sezona
dobra sezona. vidi se da je najozbiljnije urađeno, ali da li je najbolja pitanje je. mislim da je cela serija trebalo da bude, kao što je i bilo u početku, mini-serija ali od jedno 15 epizoda, kao i da se svedu priče.
ne dopada mi se to što kao da 2. sezona nije ni postojala, nema nekih likova iz prve dve. ne dopada mi se ni preterivanje sa Borgom, kao ni fazon iz Star Wars. dopada mi se indirektna povezanost sa 12 Monkeys.
ostaje utisak kao što i piše u ovoj poruci u spojleru
Star Trek: Strange New Worlds 2. sezona
gledao sam je tokom premijere na SkyShowtime ali se nisam javljao tada u temi. jednostavno, nisam hteo da dođe do svađe. u suštini, i ova sezona, kao i prethodna, je u duhu pravih Star Trek serija. što se nekog woke i fazona rodne (pre)ravnopravnosti tiče, treba uzeti u obzir da je Star Trek od davnina u nekom tom fazonu u većoj ili manjoj meri (setimo se postava u TOS i TAS, npr. ili, da se osvnemo na V i DS9). takođe treba uzeti u obzir da je rodonačelnik serije bio švaler i da je nabacivao uloge ljubavnicama i to je jedan od razloga što ima dosta ženskih likova. u vezi 9. epizode, one mjuzikl, pa to je fazon u ovoj seriji, da ima poneku blesavu epizodu. u prethodnoj sezoni to je bila 8. (bajka)
Sinoc zavsio Netflix Nearly Perfect Familly Svedsku, nije losa, 7 od 10, vcrs krecem Drops Of GodDrops of god - početak odličan, vidjećemo kako će ići dalje. Prevod kolege isto odličan.
Fargo S5 - isto početak baš odličan
Nastavio sam da gledam juče i priča i gluma starije garde je dobra ali ova deca užas. Mislim da Netflix namerno ubacuje taj debilni element i iritirajuće likove zbog mladih naraštaja.Serija je baš dobra!
Mene je oduševilo to koliko su samo citirali Edgara Alana Poa! I, naravno....ona plavuša, ćerka....mmmmmm mamoooooStoji da serija navlači i da je priča odlična i gluma starije garde, Hamil i Carla fenomenalni. Ali deca au koji užas.
Hoćeš reći da bi se ove mlade generacije lakše srodile/saživele sa likovima...Mislim da Netflix namerno ubacuje taj debilni element i iritirajuće likove zbog mladih naraštaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari