Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bibliotekar (2023-)

Žanr: Fantazija, Misterija
Zemlja: Rusija
Opis: Alekseju umire otac koga nije video 27 godina. Otac mu je ostavio stan u nasledstvo, koji je Aleksej odlučan u nameri da proda ne bi li se finansijska situacija popravila za njega i njegovu majku. Stvari postaju uvrnute, kada misteriozni kupac dođe u stan i pronađe primerak knjige zaboravljenog sovjetskog pisca Gromova, a zatim pokuša ubiti Alekseja. 6 knjiga koje poseduju i daju magične moći Bes, Strpljenje, Moć, Radost, Snagu, Sećanje. Određeni ljudi su za te knjige spremni na sve, a neki čak i da ubiju za njih.
 
Što se tiče pirata, ima ih 21 epizoda i ja imam toliko sa titlovima
 

Dobra serija i dosta dobra interpretacija za jednu prilično nezgodnu temu tj. situaciju. Gledao sam nemali broj dokumentaraca i jasna je osetljivost dešavanja oko Waco incidenta, te nije lako u jednoj seriji pozabaviti se sa obe strane, zavrediti obe perspektive, a zadržati autentičnost a pride pružiti dobru seriju.
Ovde je generalno to uspelo; dobra ulozenost u obe strane, dodeljene priče i jednoj i drugoj, odličan kasting, posebno bih izdvojio fantastičnu glumu Tejlora Kiča. Priča prati hronologiju drame do same eksplozije situacije i dosta kvalitetno to prenosi od početka do kraja.


Čudan nastavak.
Prilično mi je neočekivano da serija koja zaokruži priču oko jednog eksplozivnog događaja dobije svoj nastavak koji po prirodi ne može biti praktično ni isti žanr više.
Ovde nema tog adrenalina prosto, može se slobodno reći da ovaj drugi deo serije nije, a i ne može biti interesantan koliko prvi, nije čak ni neophodan za pogledati. Ali opet nije loš u onome što predstavlja, a to je opet jedna dramska interpretacija odjeka i posledica Waco incidenta, samo uobličeni u pravne i političke rasplete.
 
Fargo S05 za sada odličan.
 
Fargo S05 za sada odličan.
Na kojem servisu je ima? Ubeđen sam da sam ranije sezone gledao na HBO-u, trenutno tamo može samo film da se pogleda i to od nedavno. Od serije ni traga ni glasa...
 
Na Hulu, kao i svaka druga serija sa FX kanala.
Pokojni HBO Go kod nas je nekad imao popriličan broj stvari za koje je u US eksluzivni distributer bio Hulu. Pa si zato imao i Fargo prethodne sezone.
 
Ne može izgleda, sad sam baš pokušao da se registrujem samo zbog Farga, ne prepoznaje mejl adresu, a na telefon neće ni da se skine. Jedino da ubacim .apk fajl ali je i onda pitanje hoće li proći registracija.
 
Ne može izgleda, sad sam baš pokušao da se registrujem samo zbog Farga, ne prepoznaje mejl adresu, a na telefon neće ni da se skine. Jedino da ubacim .apk fajl ali je i onda pitanje hoće li proći registracija.
Registracija ide uz uključen US VPN.
Plaćanje može preko gift carda. Gift card od 25$ je dovoljan za 3 meseca pretplate sa reklamama ili 1 i po mesec pretplate bez reklama.


Za Black Friday je bila akcija 2$/me.
 
Bosch Legacy S02 standardno kvalitetno, ali HDR slika na ripovima od oko 6gb kida...

Ne znam kada sam gledao seriju da bolje izgleda...
 
Hvala svima koji su preporucili Scavengers Reign. Ostao sam bez teksta. Ovo je remek delo.
Sto se mene tice, nadam se da nece biti nastavka. Ne zelim da uporopaste nesto ovako savrseno, a kraj je sasvim zadovoljavajuci i otvoren za interpretaciju.
 
Hvala svima koji su predložili "Božje kapi" i prevod za matorce odličan bravo @Shomi22
8/10
 
Zavrsio domacu "Deca zla"...

Mogu reci da je solidna serija, gluma nije katastrofa kao inace. Svidela mi se muzika i prica je skroz okej, mada sam na pola serije vec slutio ko je tu glavni osumnjiceni... 7,5/10
 

Iznenadila je me ova serija, prijatno.

Osvežavajuća je s obzirom da nema previše serija ovog tipa u žanru, a dosta dobro veže više motiva, od horora, misticizma, katoličkih lajtmotiva pa sve do drame i paralelne priče koja pokazuje stvarni i svet demona, plus joj ide na ruku nekako što je španska. Podseća na neku verziju Konstantina, najpribližnije, sasvim dobra premisa i dobra prezentacija.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno