Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbindzovah Shrinking, ostala mi jos finale epizoda...
serija je (osim uvodne, gde nisam mogao da se snadjem ko je ko) vrh vrhova, ocena na imdbu ce Vas mozda odbiti...

9/10

P.P.S.
Ladno su i na imdb povecali ocenu unazad par dana.. sada je 8/10 (bilo je 7.7-7.8, , ne secam se, ali nije bilo 8..
do pre neki dan kada sam koristio piratsku uvalu...)

Eeee, za par dana!, ali vredi zaista, necu da spojlujem zasto, jednotavno je sve iskreno i tacno.. :LOL:
Mislim da Indijana nece imati bolju ulogu sledecih 10 godina... niti je imao unazad 10... :)

Poslednje 4 epizode su bile, nesto kao najbolja komedija koju sam ikada gledao... na ivici, ali nikada ivicu preslo nije, a dalo je poentu!
Nije za svakoga, ne bih da zvucim nadobudno, kao sto ni CURB nije za svakoga... ali mene ovo odradilo samo tako, da nisam skidao osmeh sa lica.

Ko voli double layered humor, to je to!
 
Poslednja izmena:
👆
Šta ja znam meni se svideo taj indo vajb 80tih a i glavni glumac mi je gotivan pa mozda i zato .
Gledao Umbre rumunska serija po preporuci ovde.Prva sezona je jaka 8 mica.Drugu sezonu gledao na premotavanje ,treću neću ni da gubim vreme .Ocena na imdb nije realna .
 
Meni isto nije išla, doduše krenuo da je gledam nakon netflixovog Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy (2021), koji jeste obojen teorijom o legitimnom istrebljenju kako god, crnačke populacije, što realno nije daleko od istine, samo što je ovde prezentovana priča samo jedne strane i što verovatno priča u seriji nema veze sa ovim dokumentarcem, ali nešto mi tu nije krenulo.
Možda joj ipak dam šasnu...
 
Poslednja epizoda Mandaloriana, jel trajala 20 minuta ? :)
 
@banexbanex Ma ok je serija prvih nekoliko sezona... Ali klasika traje 2-3 puta duže nego što je trebalo i bilo materijala.
Opasno me smara od tipa 4. sezone a i dalje je eto gledam kao ajd da završim.
 
Slučajno naleteh na ovo. Ovo je remek delo. Zoran Radmilović (suvozač) i Slobodan Perović, svojim kolima na put oko sveta. Neverovatan serijal. Još uvek je u mogućnosti da se vrati 7 dana unazad prva epizoda, RTS 3
.
IMG_20230325_175604.jpgIMG_20230325_175711.jpg
 
Nije se puno ovde spominjala serija "12 Monkeys", po istoimenom filmu.

Mišljenja?
 
Au kakva je vožnja OZ na HBO.. SFU pa ovo, šta sledeće gledati?
@shamanNS daj nekog keca iz rukava, ti si msm preporučio Halt and catch fire.. RoP, TLOU, HOD, sve to preskačem zauvek. Čini mi se Black Sails da nije loša.
 
Gledaj Mr. Robot ako nisi, Rami Malek odličan.
 
Black Sails obavezno ..mnogo jaka serija.Razmišljam da je ponovo obrnem .
 
Gledaću Newsroom, mada počeh Mad Man.

@dexter87 Jesam naravno.
 
Bože zašto i dalje gledam ovaj Snowfall kad me smorilo na kub i zabole me šta će da se desi sa kojim od likova...
Ja sam je prekinuo na pola prve sezone upravo iz razloga koji si naveo.Glavni glumac mi je toliko iritantan,da sam pozeleo samo da ga neko izroka sto je pre moguce,ali uzalud.
Krenuo sam da gledam Major of the Kingstown,i poprilicno se mucim da je pratim posto su likovi povrsni,ulecu i izlecu iz epizode u epizodu,prica nekako traljava,mislim da cu je prekinuti.Nema nesto dobrih,a novih serija u zadnje vreme.Skoro i da nemam sta da pogledam vise..
 
Koja je fora sa ovim američkim penzionerima što su doveli u Južni vetar!? Je l da pokažu jačinu prdakcije jer meni nema drugog obrazloženja. Mogli su već kada su ih doveli da im daju barem pristojan razgovor a ne ono šta god da je to bilo
 
Да, прва је добра. Другу нисам гледао јер нема превода.
Da, isto i kod mene. Prva sezona ima na Netflix-u, druge nema niti ima prevoda igdje.

Elem,
Gledam "Shadow and Bone".
Umalo odustadoh na početku druge sezone. Prvu sam odavno pogledao, pa pozaboravljao...i onda na početku druge sezone pet puta zaspivao, nikako da pohvatam konce. Već razmišljao da ili da tražim neki recap ili da odustanem. Prelomih nekako na pola druge epizode, prisjetih se bitnih stvari iz prve sezone.
Sasvim solidana, ali preporuka ko je ranije gledao prvu sezonu da se malo podsjeti ...
P.S.
Ako je neko čitao knjigu, jesu li i u knjizi revolveraš i mali od eksploziva onako "prisni"? :D
 
Ok je druga sezona samo vidim da je i treca u najavi a to mi se ne svidja. Po zavrsetku druge,cenim da planiraju jos da cede.
 
The Corner je serija koju treba gledati uz The Wire, i to bolje pre nje, ali niko ni ne čuje za nju pre Žice. :D

Isti tip je radio, Dejvid Sajmon.
 
Gledam "Shadow and Bone".
Umalo odustadoh na početku druge sezone. Prvu sam odavno pogledao, pa pozaboravljao...i onda na početku druge sezone pet puta zaspivao, nikako da pohvatam konce. Već razmišljao da ili da tražim neki recap ili da odustanem. Prelomih nekako na pola druge epizode, prisjetih se bitnih stvari iz prve sezone.
Sasvim solidana, ali preporuka ko je ranije gledao prvu sezonu da se malo podsjeti ...

Pogledao prvu epizodu i baš sam isto pomislio, gomile likova se ne sećam, što je samo znak koliko nepotrebnih likova ima u ovoj seriji. Cela družina koja juri glavnu junakinju igra vrlo malu ulogu u njenoj priči u prvoj sezoni. Sad autor ne zna šta da radi s njima, pa ih je vratio na početak odakle su krenuli. Ne znam stvarno da li da uopšte pokušavam da gledam dalje.
 
Star Trek: Discovery 4. sezona

koji dosadni promašaj od sezone. osnovne ideje, da ne kažem zamisli, jesu dobre ali realizacija katastrofa. previše političarenja, previše prazne priče.
kamo sreće da je poslednja sezona. mada, autori su mislili da mogu da snimaju unedogled a onda ih je producentska kuća zeznula i rekla da je 5. ujedno poslednja. sad se radi dosnimavanje kako bi serija mogla da bude završena i zbog toga će premijera biti sledeće umesto ove godine.
jedino što je dobro jeste primena AR wall-a (prva Star Trek serija gde je ovo primenjeno)
 
Black Sails obavezno ..mnogo jaka serija.Razmišljam da je ponovo obrnem .
jeste dobra je bila do trece sezone a onda nicim izazvano pocese da preteruju sa ljubiteljima pravog creva i digoh ruke od serije.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno