Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja treba da kerenem da gledam drugu sezonu.

Sto se tice beleznice,prva sezona onako,druga tezak krs.
 
Počeo da gledam Shrinking i vrlo lagana serija, kao kombinacija After life + Ted Lasso. Pola sata epizoda je idealno trajanje. Harrison Ford sporedna uloga, ali mu odgovara
 
Za 5 dana izbindžovao tri sezone serije YOU i verovatno danas krećem sa 4-om sezonom.
 
Meni je najjace u filmovima kad negativac uhvati "pozitivca" i onda mu 3 dana objasnjava kakav mu je bio plan i kako je namestio pozitivca, sta mu je radio, sta ce mu raditi, sta ce se desiti kad rokne pozitivca i tako neiscrpno drzi pozitivca dok mu ne isprica i najmanji detalj svog plana i razloge zasto to radi dok se na kraju ne desi neki preokret i pozitivac se jelte oslobodi.
Kad god naletim na takvu situaciju u nekoj seriji/filmu setim se ove kultne scene.

Ako ikog zanima krenula je druga sezona Perry Masona. Prva epizoda za sad onako, nit' smrdi nit' miriše.
 
Držite se teme i manite se istorijskih političkih događaja.
 

Zavrsih Tulsu,i moze da ide i u PREPORUKU! Nije bas (moje misljenje) za 8.1 al za nekih 7.5/10 jeste. Iz prostog razloga sto mi nekako gluma losa,a i scene ponekad izgledaju kao da su iz Turskih serija. Al kao sto rekoh,opet nekako ostavlja upecatljiv utisak
 
Ovaj Južni vetar je smejurija... Maraš je toliko dobar organizator i ja mu ne bih dao da mi organizuje nutelu u palačinki. Baća,ex ofarbani eminem, sada ne zna ni sa čije je a čini mi se da je ono ubrzanje u bugarskoj bilo bolje
Tlos toliki hype da je to nenormalno. Možda zbog woke bla bla bla
Mandalorian s3 je više kao bandalorian bzv
Barry mi trenutno nije loša mada i nju sam na korak da skipujem.
Mislim da ću da pogledam taj M.i.t.h.castle a i ovu BlackSails sam preskočio pa bih mogao i nju pogledat
 
JV je uradjen na visokom nivou i ovu sezonu.
prica sa vise bitnih likova na koje se preskace moze da bude zbunjujuca dok se ne pohvata sve ,ali serija je profi uradjena kao i prva sezona.
 
Pocela Extrapolations......
Ocekivano preskupa produkcija.... Za sada nije losa....
 
Počeo Ozark i fino za sada to ide. Da li se kasnije razvodnjava ili šta da ocekujem pošto ima 4 sezone? Iako me oduvek nervirao lik ovog šonjavog Batemena i vezao me za glupe komedije nije loš ovde.
 
Malo popustaju vremenom ali je dobro,gledaj samo.
 
Shadow & Bone sezona 2 je dobro pocela, ali vec od trece epizode mi postaje dosadnjikava...cini mi se da je malo losija sezona od prve.
Gledljivo, ali nista specijalno, brine me gluma i radnja glavnih likova koja je na momente totalno random.
 
Kompletiran vrag na terapiji.
Bilo mi dosadno u početku, posle se uhodao. Biblijske zavrzlame sam ispratio, detektivske skoro nimalo (sve mi nekako konfuzno). Tom Elis u najvećoj meri sam vuče seriju, njegova partnerka tu i tamo. Ali uglavnom je Elis taj koji prosipa fore a ostali ispoljavaju reakcije verbalno i facijalno.
Mislim da je klimaks dosegnut na kraju četvrte sezone, poslednja epizoda je mogla komotno da označi i kraj. Eventualno su mogli da završe sa petom sezonom ali šesta mi je nekako ispala bezveze na kraju. Poslednja epizoda je ispala pomalo patetično. Ma svi se pretvorili u pekmez na kraju.
Sama serija mi je bila i nekako dosta predvidiva, Tom Veling apsolutno predvidiv a van elementa jer je previše sladunjav.
No, bez obzira na sve zamerke dobro sam se zabavio najviše zahvaljujući Elisu i ne bi mi smetalo da pogledam opet, čisto da vidim hoću li pohvatati detektivske misterije ponovnim gledanjem.
 
Carnival row, odgledao drugu sezonu, dobra je, gledljiva, ok nije za svaciji ukus, ali dobro odradjena
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno