Zato ti i ne valja jer od iste ocekujes da bude Walking Dead, a zapravo je nesto sasvim drugo. Serija najvise podseca na film "The Road" iz 2009. Meni jedan od najboljih postapokalipticnih filmova inace.Last of US... dokle vise?
Ovo je Walking Dead, ali jadnije i nekako (nema veze sa gay epizodom, koja je ok) , plus mlada glumica koja je iritantna ....
Slazem se sa tobom da je Road verovatno najbolji postapokalipticni film ikada snimljen, ali nazalost TLoU uopste nije ni nalik na Road.Zato ti i ne valja jer od iste ocekujes da bude Walking Dead, a zapravo je nesto sasvim drugo. Serija najvise podseca na film "The Road" iz 2009. Meni jedan od najboljih postapokalipticnih filmova inace.
Zato ti i ne valja jer od iste ocekujes da bude Walking Dead, a zapravo je nesto sasvim drugo. Serija najvise podseca na film "The Road" iz 2009. Meni jedan od najboljih postapokalipticnih filmova inace.
Slozio bih se 100%.Ja bih rekao da serija najviše podseća na igricu The Last of Us.
A to što ne liči na The Walking Dead je sa moje strane samo za pohvalu.
Jedino što je providno da su iz serije izostavili sve "najzahtevnije" (čitaj najskuplje) scene, od kojih su poneke bile prekretnica odnosa protagonista u igri.Slozio bih se 100%.
Iako igra razvija detalje i dinamiku bolje od serije, serija je sama po sebi odlicna. Ljudi koji pitaju gde su zombiji, koji ni u igri nisu centralni deo price, ocekuju da ce se svako napucavanje i svaki set piece prikazati i u seriji. A ako cemo iskreno, ako se oduzme vecina gameplay-a, prica se solidno uklapa i u tih 9 epizoda.
Na primer? Jedino sto bih izdvojio da fali je susret Ellie i Billa koji bi verovatno bio podjednako komican kao i u igri.Jedino što je providno da su iz serije izostavili sve "najzahtevnije" (čitaj najskuplje) scene, od kojih su poneke bile prekretnica odnosa protagonista u igri.
Pa meni je bas ta scena falila, da bude kao u igri sa zirafom tj zirafama.Na primer? Jedino sto bih izdvojio da fali je susret Ellie i Billa koji bi verovatno bio podjednako komican kao i u igri.
"Can't deny the view", scena identicna. Tess, odlicna. Scena iz kamioneta 1/1. Ambush scena, odlicna. Ellie prvi put puca na coveka, bolje nego u igri. Henry i Sam, bolji nego u igri. Joel zeli da preda Ellie Tommy-ju, podjednako dobra. David, iako je gameplay u ovom chapteru predobar, epizoda prikazala sve sto je trebalo.
Iako fale te neke sitne opaske kojih ima tokom gameplay-a, smatram da je serija dala sebi slobodu na drugim poljima i mnoge stvari unapredila kako bi sve bilo skockano u samo 9 epizoda.
Pa meni je bas ta scena falila, da bude kao u igri sa zirafom tj zirafama.
Pa sam si spomenuo, "Can't deny the view" a to je u sceni sa zirafama koliko se ja secam. A davno sam igrao TLoU1.
Zirafe su pre bolnice, znaci ocekuju se u poslednjoj epizodi, ne znam kad mislis da su trebale da budu.
Pa sam si spomenuo, "Can't deny the view" a to je u sceni sa zirafama koliko se ja secam. A davno sam igrao TLoU1.
Da, znam da je u drugoj epizodi u seriji ali mislim da je u igri to tek ta scena sa zirafama.
Mislio sam na drugu epizodu, kad prelaze preko daske dok je Tess jos uvek ziva. Mada slicnu stvar kaze i kod zirafa.
Druže sve se slažem što si napisao, samo spojler stavi na prethodni post (da ga ja sad ne citiram), bukvalno si pola najbitnijih detalja radnje otkrio...Identicna je rečenica u obe scene: "You can't deny the view"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari