Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
329176459_510433771274188_5116072198221001355_n.jpg

Počeo da gledam Vice Principals, pogledao dve epizode.

Ne sviđa mi se humor (za sad). Ne znam da li ću imati strpljenja dalje da gledam. Ova dva glavna lika izazivaju u meni nagon da ih našama*** , ako je to bio cilj onda ok 😂, ne znam ko je više iritantan ovde 😁
Da citiram samog sebe 😁
Popravila mi se serija negde od 5 epizode prve sezone. Završio je na kraju komplet, preporuke za ljude koji vole ovakav tip serije. Meni je onako, i da je nisam pogledao ništa ne bih propustio 🙂, ali korektna za ubijanje vremena. 7/10

Ja poceo Sloznu bracu,pogledao 7 epizoda najnovijeg ostvarenja,i realno gledam ih samo zbog naseg jezika,zbog glume pojedinih glumaca,a sto se humora tice za 7 epizoda mislim da se nijednom nisam nasmejao
sorry, ali je poenta da se nasmijes, ja malo uz mamu pogledao, u pravu si, daleko je od 1. i 2. sezone, ovo je jadno i bijedno, gluma nikakva, ne ide mi da sbijanski glumci glume Bosance, dzaba, akcenat 0 bodova, ili sto mi kazemo stoji im akcenat ko kravi gace

sorry, ali je poenta da se nasmijes, ja malo uz mamu pogledao, u pravu si, daleko je od 1. i 2. sezone, ovo je jadno i bijedno, gluma nikakva, ne ide mi da sbijanski glumci glume Bosance, dzaba, akcenat 0 bodova, ili sto mi kazemo stoji im akcenat ko kravi gace
Ma ja iskreno pogledam zbog "Slavka Brdjanina" 🤣 Iako su mu sve uloge gotovo uvek iste,ovde mi je bas zanimljiv sa odvalama i glumom

Pa ona je takva već duže vreme, očigledno nisi gledao YellowJackets ili čak Castle rock S01.
Bila u jednoj epizodi malog Seldona.

Sto se tice domacih serija sta se moze pogledati,eto sloznu bracu nisam gledao,moracu da pogledam,kamiondzije,ubice oca i crnu svadbu gledao.

Odlicna i 4. sezona Faude. Neverovatno kako uspevaju da odrze tempo i da lepo prikazu emocije junaka a da ne odu u patetiku... Kamera je fantasticna bas, ali glavni utisak su mi glumice, prosto ni jedna nije prelepa per se, sem mozda jedne sporedne, ali sve nekako zrace lepotom, sarmom... Bas preporuka 🙂

Odgledao "Yellowjackets" sezonu.
Ovo je u suštini Lost sa gomilom tinejdžer drame (i neizbežnom "modernizacijom" i "reprezentacijom"). Postoji razlika između spore i razvučena serije, a ovo je razvučeno na max.
Ovo je posle samo jedne sezone očigledno već da će da bude klasično prodavanje magle i neka jadna pričica / "šta se desilo?" da se razvlači na tipa 5 sezona. Ako dobaci do toliko i ne bude otkazana tipa posle 3 sezone kad većina gledalaca ukapira da samo gubi vreme.

Nikako ne opravdava IMDB ocenu od 7.9 a kamo li apsurdno overrated ocene kritičara sa Rotten Tomatoes.

p. s. Bože, kakvo odvratno stvorenje je ova Juliette Lewis 🤮🤮🤮

Poslednja izmena:
Odgledao prvih sat vremena prve epizode the last of us, i prekinuo.
Glavna glumica mi je toliko antipatična, da ne mogu da zamislim da je gledam u svakoj narednoj epizodi. Pratio sam ovde u temi komentare o seriji, i mislio sam da su kritike na račun izbora glumice prenaglašene, međutim sad sam se uverio i sam. Posle The rings of power, ovo je još jedna serija koju preskačem.

Počeh i ja TLoU... Hteo sam da sačekam sve epizode pa da sa merakom izbindžujem za jedan vikend, ali nisam mogao više da izdržim. 😂
Odgledah četiri i jako sam zadovoljan, mada sam već bio zadovoljan kada sam pročitao prva iskustva i shvatio da je serija uspešno zakačila atmosferu i priču iz igrice, koja je po meni u samom vrhu po kvalitetu priča iz sveta igara. I mislim da je HBO odradio odličan posao za sada, i da je redak primer kako treba da izgleda preslikavanje igre na male ekrane.

Nadam se samo da ovo prati ekipa sa AMC-a, da hvataju beleške i da će makar upola biti uspešni sa svojom adaptacijom Alan Wake-a, meni lično #1 omiljenom pričom iz sveta igara, za koju sam se doduše molio da padne pod okrilje baš HBO produkcije.

Radujem se svakako ovom trendu adaptacija, mada mislim da je mnogo nezahvalan posao oživeti igru u formi serije ili filma.
Jedino ne znam koliko ću se radovati Netflixovom Bioshock filmu, ali o tom potom... 😂

Legendarni Bioshick zaslužuje seriju sa Mazinovom palicom u HBO produkciji !Ne mogu da verujem da je budjavi netflix uzeo Bioshick da radi 🤦🤦🤦

^ Slažem se. Vesti su ovih dana da su u razgovoru sa Kijanu Rivsom za ulogu Džeka. 😁
Na šta će to da ispadne, samo bog zna.

Odlicna 5ica Poslednjih, svidja mi se kako je prilagofdjena radnja u odnosu na igru.

P.S. meni je Rale delovao kao teška krembilština i na kraju je gledam...ima ultra glupe fore ali zabodeh 1, ,2,3 epizodu i ok mi je onako od

Lako je Raketu , čim sam pogledao prvih par minuta odma me podsetilo na kopiju Ja volim Rejmonda. Između ostalog i Andrija Milošević mi je toliko postao dosadan sa njegovom klišeiziranom glumom tako da sam odgledao celih 5 minuta i to je to.

Meni je Rale prvih par puta kad sam uhvatio na tv bio ultra debilana, medjutim sad gledam kad mi se nista pametno ne gleda.Kad ustanem puknem jednu i milina, prija mi baš...

Poslenji 5 epizoda bombonica, svidja mi se kako su desavanja iz epozode prilagodjena u odnosu na igricu. Ne znam zašto je Sam gluv, da li samo zbog dramatizacije ili ima neki realan razlog?

Lako je Raketu , čim sam pogledao prvih par minuta odma me podsetilo na kopiju Ja volim Rejmonda. Između ostalog i Andrija Milošević mi je toliko postao dosadan sa njegovom klišeiziranom glumom tako da sam odgledao celih 5 minuta i to je to.
Bio sam pisao da su u pregovorima da snimaju seriju po svi vole rejmonda i tada radni naziv nase serije je bio svi vole andriju, sto je naravno bilo glupo. Sto se tice samog njega kao glumca nije los ali brate u sve se mesa ko margarin i zacin c u supe, svuda ga ima. Malo je dosadio svojom pojavom.

Naporan jeste ostali su super, mada ima svoje momente. Kolko me secanje sluzi na Rejmonda rekao bih da je malo eksplicitnija nasa verzija.

Na teveu ga ne podnosim, ali je u pozorištu bio sjajan kad sam gledao "Hotel Slobodan promet". Nemam pojma da li uopšte ima neku ozbiljnu ulogu, a voleo bih da ga vidim u takvoj.

Covek je rodjen za komediju mada verujem da moze i ozbiljnu ulogu da iznese, to ide sa godinama.
Rale je losa serija zbog loseg teksta i scenarija uopste.
Tipican primer je Marko Gvero, ko je gledao Prvi Servis na YT video je kakav je to glumac kad mu legne uloga i kada je scenario dobar, ovo sto glumi po serijama na tv se covek ne vidi uopste kao da ne postoji. Srdjana Timarova da ne pominjem u ulozi Elektro Lacija i grofa u Drzavnom poslu.
Neverovatno je kako ljudi na YT imaju bolji scenario nego ozbiljne televizije.

Dobro, te dve serije su nešto najbolje što je ljudski rod ikada izumeo, posebno DP. 😀

Timarov je mnogo bolji na početku svoje avanture kao Sekereši, ali je brzo počeo da preglumljuje i sad je teško svarljiv. Gvero je bogotac, njemu kapa dole.

Na tim ozbiljnim televizijama se masne pare za glomazne serije daju preko veza, a ovi momci su se probili čistim kvalitetom i bez ičije pomoći, uz ogromnu podršku oduševljene publike, praveći "uradi sam" program.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno