Isto...Six Feet Under prvih 5-6 epizoda trece sezone nekako mlako. Ko da je drugi scenarista u odnosu na prve dve sezona. Ali guram dalje samo zato zbog necijeg komantara da je finale najbolje mozda ikada.
prehajpovana, cuj 9,6 ocjena, hahaha...😛😀😱😱😱Последњи од нас - занимљива прва епизода, држи пажњу. Јесте да је, за серију, 80 минута доста, али је сасвим ОК да се гледалац уведе у причу.
I ja se isto pitah... 🤣
Inace, zavrsih Leftovers.
Hm... serija koju ne bih ni ocenio, jer je drugacija od svega sto sam gledao do sada. Ne mogu da je ocenim, ali svakako nesto najbolje sto sam gledao na TV ekranu.
Moracu svakako jos jednom celu da ponovim jednog dana, a mozda cu i ranije samo trecu sezonu... jer kad izbindzujem seriju, brzo zaboravim i pogubim konce sta sam gledao.
Ne znam dal je to samo kod mene slucaj, ali redovno mi se to desava. Tako da ce se ponoviti ali onako lagano. 🙂
Ostaje mi onda jos SFU koja ima taj kultni status...
Moj isto, imam masu serija za koje imam zelju da gledam, ali opet i raspolozenje za iste mora da se potrefi. Npr SFU, Wire, Peaky Blinders, itd.Moj spisak serija je toliko dugačak da nema šanse za ponavljanje.
Morao sam aplikaciju da instaliram, jer ne umem sve da popamtim.
Moj isto, imam masu serija za koje imam zelju da gledam, ali opet i raspolozenje za iste mora da se potrefi. Npr SFU, Wire, Peaky Blinders, itd.
Siguran sam da sam uzeo Leftovers da gledam pre par godina, da ne bih imao isti utisak tj vrv bih ugasio vec na pola prve sezone.
Zato cu se rado opet istoj vratiti nakon nekog vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari