Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Superman & Lois season 1
Bas me prijatno iznenadila serija, likovi, priča, negativac. Baš sam zadovoljan sa ovom verzijom Supermana. HBO valjda produkcija, nema oni su doktori za serije i dalje. Još za džabe gledam na HBO Go sa Telenora.
CW produkcija što se i vidi mada nije loše. Može da se gleda.
HBO je samo distribucija.

A meni bas nije legla. Supermen je papucar a Luis je tipican primer isfrustrirane osobe koja prosipa filozofiju.

Superman smirena i staložena osoba, Lois impulsivna, prepametna, bar nije nigger trandža 🤣
Vise nego dobra serija posle nekih gluposti koje sam gledao u zadnje vreme na Netflixu.

Book Of Boba Fett

Tja, šta znam, ok je ali ništa spektakularno.
Mogli su ovo da upakuju sa Mandalorianom zajedno ali kapiram da se radilo o zaradi pa ajde kao da razdvoje serije.
Fennec mi daleko bolji lik nego Boba Fet

Book Of Boba Fett

Tja, šta znam, ok je ali ništa spektakularno.
Mogli su ovo da upakuju sa Mandalorianom zajedno ali kapiram da se radilo o zaradi pa ajde kao da razdvoje serije.
Fennec mi daleko bolji lik nego Boba Fet

Pa i jeste upakovano zajedno sa Mandalorianom.

Eee ta vremena, kad se trcalo kuci da se stigne na pocetak vesterna, koja je to bila radost.:)
Da sve osim "Shane" sa Palansom u ulozi negativca... taj film mi nikad nije bio kaubojac nego nekakav blatnjavi buckuris...

Zadnja epizoda bobe je baš Disney pizdarija.
Preciznost je uvijek bila problem za negativce u sw, ali oni roboti, katastrofa. Neunistivi wookie, rancor....
Baš ****** za osnovnu skolu.

Poslednja izmena od urednika:
Da li je neko probao da gleda "Inventing Anna"?
Stigo sam do pola prve epizode i umorio sam se...

Isto tako.
Pored svega me je neverovatno nervirao neki izmisljeni akcent kojim ona mala priča

Ja gledam, na pola serijala sam. Meni je zanimljivo. Klinka ima klikera u glavi, neverovatno.

A akcenat joj je bio lažan, kao i sve što je radila.

Ubice mog oca... peta sezona... pogledao 10 epizoda ostale jos dve. Ubice su serija koju najvise volim od svih nasih serija,ali mi se nekako ova peta sezona cini najslabijom,iako ce verovatno poslati jaku poruku. Ali generalno PREPORUKA za svaku sezonu

Kraj je bas razocarao..ja razumem da ostavis neku intrigu sa sl sezonu ali ovo je bas lose odradjeno...cela sezona je dosta slabija od prethodnih
Iskreno tu seriju ne dozivljavam kao neku pricu koja mora biti zaokruzena... gledam je kao nesto sto se trenutno desava,u realnom vremenu,kao da imam mogucnost da zavirim u policijsku stanicu :) Nesto sto je realno i u normalnom zivotu... uopste ne trazim celinu,nego fascinira to ko je gde i na kakav nacin upetljan,kako mocnici pustaju svoje pipke na sve strane... u tome uzivam,u samoj isprepletenosti svega... to me i drzi uz seriju,a to da li ce resiti neki slucaj ili ne... za ovu seriju mi nebitno

Jel se to Walking dead popravio u zadnjoj sezoni? Dosta bolje ocene na IMDB posle par katastrofalnih sezona (sem par epizoda)?
Šta se dešava sa onim filmovima sa Rickom?

Jel probao neko (naročito oni koji su bili preterano oduševljeni sa Arcane tj davali apsurdno visoku ocenu :D ) da gleda "The Legend of Vox Machina"?

Ja odgledao.

Za sada "not good not terrible". Svakako ne zaslužuje 8.7/10 koliko ima na IMDB. Možda 7/10.

Crtež i animacija su dobre (ni blizu Arcane, ali dobre fali senčenja i detalja u pozadini scene), ima solidan broj gore scena, ali i solidan broj lame wanabe Drawn together scena i dijaloga, koji su jadni pošto su prepuni političke korektnosti za razliku od Drawn koji nema kočnicu.

Likovi su takvi da ih možda možeš zavoleti, nema mnogo iritantnih likova. Likovi jesu neka vrsta parodije na klasične fantazi likove (rase i klase - lopov/rendžerka/bard/varvarin/druid/klerik), koji su izgledom plagijat nekih postojećih likova (npr. Kratos iz GoW i onaj battle medved iz His Dark Materials) što je po meni minus i pokušaj jeftine parodije.

Ima prostora da se serija razvije i radnja produbi, pogotovo ako serija kojim slučajem vuče korene iz nekog već postojećeg fantazi setting-a, što mi nije poznato.

U svakom slučaju ko voli animirane parodije sa fantazi tematikom bolje su anime Slayers i posebno Overlord.

Odgledao Dextera, ovu zadnju sezonu. Svideo mi se koncept i na trenutke me je podsetilo na Fargo. Zadnja epizoda da ne spojlujem, mi se apsolutno ne svidja. Mogli su nesto bolje da smisle.

The great, dobra *******cija, ali guranje onih crnaca je degutantno, ali može proći pošto je sve neozbiljno pa i na to gledam kao neki sarkazam. Inače, serija je ugodno iznenađenje.

Jel se to Walking dead popravio u zadnjoj sezoni? Dosta bolje ocene na IMDB posle par katastrofalnih sezona (sem par epizoda)?
Šta se dešava sa onim filmovima sa Rickom?
Pa jeste malo, sad ce i kraj, dal u ovoj ili sled sezoni... Filmovi sa Rikom jos su u razvoju, mozda bude samo 1.

Ova sezona je kraj...filmovi sa Rikom deluju kao sarena laza jer nema zvanicne potvrde

Doktor Smrt. Veoma dobra. Fini glumci, konacno normalne glume, bez patetisanja i glumatanja. Dzekson odlican, kao i Boldvin i Slejter. Traje taman koliko je potrebno, bez onih hengera ili kako god se zove...
moze neki link na sta tacno mislis?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno