Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovih dana gledam ove dve aktuelne serije, Vreme zla i Crna svadba.

kvalitet kao i prethodna serija/sezona, Koreni. znači, dobro je. zvuk je mnogo bolji

horor krimi serija. dobra ekipa, mada mi se čini da su za određene uloge izabrali glumice i zbog odgovarajućih atributa. ima dosta praznih kadrova, da se tako izrazim.
RTS ima neku maniju da u udarnom večernjem terminu vikendom daje serije sa nepremirenim sadržajem u vidu golih sisa, grubog seksa, grupnog seksa, fetiša, drogiranja, napijanja itd

Hvala, biće mu dovoljno i to. Ako budem gledao s njim, pišem utiske (mada ništa ne znam o LoL-u). 😀
Arcane

Evo da ja napisem utisak, posto sam odgledao sinoc prve tri epizode... Epizode izlaze na nedeljnom nivou, po tri odjednom a ukupno ima 9 epizoda.

Nemam veze sa LoL-om uopste ali mi je serija do sada bas prijala, ima po meni neki Alita vajb i to mi se svidja. 8.5 za sada, videcemo kako ce se dalje odvijati radnja.

^ I ja sam j stavio na My list, čisto jer mi se svidela vizuelna prezentacija.

Stuću je sad za ovaj produženi vikend...

Dajte utiske o Dexteru, ja se jos suzdrzavam od gledanja.
Pa traileru mi deluje kao da je uradjen u Fargo shmeku.

Odgledao The North Water.
Loša serija bez ikakvog tempa, vrlo dosadna. Čak i iole zanimljive segmente radnje su uspeli preskočiti ili zbrzati.

Ne bih nikom preporučio 4,5/10.

Izašla 8. epizoda

Vrlo mi vuče sve na Dinu...nempojma zašto :p

Dajte utiske o Dexteru, ja se jos suzdrzavam od gledanja.
Pa traileru mi deluje kao da je uradjen u Fargo shmeku.

Nije urađena po Fargo shmeku, urađena je po Dexter shmeku. :)

Odgledao The North Water.
Loša serija bez ikakvog tempa, vrlo dosadna. Čak i iole zanimljive segmente radnje su uspeli preskočiti ili zbrzati.

Ne bih nikom preporučio 4,5/10.

Po meni jedna od najboljih serija ove godine. Ja je svima preporučujem.

Nije urađena po Fargo shmeku, urađena je po Dexter shmeku. :)

Po meni jedna od najboljih serija ove godine. Ja je svima preporučujem.
Živo me zanima zašto.

Može u PP, a može i u spojeler, a ako hoćeš ja mogu i detaljnije obrazložiti zašto je ne preporučujem.

Živo me zanima zašto.

Može u PP, a može i u spojeler, a ako hoćeš ja mogu i detaljnije obrazložiti zašto je ne preporučujem.

Meni je serija legna. Od ambijenta, kvalitetne glume i dobre režije.
Ukusi nam nisu isti, tako da je bezveze ulaziti u diskusiju. Idemo dalje.

Dok se oporavljam od Corone prvi put posle mnoogo vremena imam kad da bindzujem nesto :)
1.Galactica 1978 kako sam kao klinac cekao da se pojave nove epizode iz nedelje u nedelju. Prvi put sam je gledao od 80 i neke. Zbog starog osecaja 6/10
2., Galactica 1980 sad znam sto mi se ni tad nije svidjala,upropastili su prethodnu sezonu 4/10
3.Galactica 2003 Jedna od top 10serija svih vremena na mojoj listi 8.5/10
4. Yelloestone poslednja epizoda trece sezone i prva cetvrte-sto bi neki rekli pokidala :) . 9/10

Crna Svadba sve samo ne dosadno, neki čudni spoj za naše prostore atipičan žanr.
Nikola Kojo i Uliks Fehmiju kao da su pisane uloge za njih.
Šta znam, nije loša, odgledao sve epizode do sada i odgledaću do kraja sigurno ali mislim da su ovu ideju mogli i malo bolje obraditi, sa više mističnosti.

Što se Nikole Koja tiče kao da je uskočio iz bilo kojeg njegovog filma/serije do sada. :) Ali bukvalno kao da je iz Parade iskočio, ili recimo Skinhedsa. :)

Uliks na početku dijametralno suprotan u odnosu na naredne epizode što mi je nekako baš traljavo djelovalo...

Dead to Me, solidna serija, na samom početku odaje utisak da je u pitanju triler, da bi se pretvorila u komediju i kako vreme odmiče postaje sve bolja i bolja. Prvih par epizoda predstavlja providan start onoga što sledi, a to je misterija kojom je serija prožeta, da bi iz epizode u epizodu postala sve zabavnija. Sve u svemu, ne treba je preskočiti. Ocena 6/10.
7F47205E-BF6F-4F9D-B70F-E42EF934DA1D.jpeg

Odgledali sa zenom The Chestnut Man na Netflixu. Odlicna, brzo smo je zavrsili posto smo cekali da vidimo sta se desilo. Triler/drama.
Preporuka.

Des 2020
6.5 - 7 /10
surova je, specijalno kad znaš da je snimljena po istinitim dogadjajima, dobra strana je što ima 3 epizode (ocena bi bila manja da ima više epizoda)

horor krimi serija. dobra ekipa, mada mi se čini da su za određene uloge izabrali glumice i zbog odgovarajućih atributa. ima dosta praznih kadrova, da se tako izrazim.
RTS ima neku maniju da u udarnom večernjem terminu vikendom daje serije sa nepremirenim sadržajem u vidu golih sisa, grubog seksa, grupnog seksa, fetiša, drogiranja, napijanja itd
Najveća misterija u seriji, šta Kojo tamo radi ( svakako ne glumi).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno