Kad se vec prica o prevodima, postoje 2 serije koje bih voleo da pogledam ali nema titlova.
-Halt and catch fire
-The north water
@Shomi22 sve oci su uprte u tebe 😂
Najavljena je The North Water početkom novembra na HBO go. Verovatno iz tih razloga nisu puštali titlove nigde.
Eto, podsetite me za nedelju dana kad okače to na HBO Go da skinem / ukradem titlove pa ću vam okačiti... ko nema HBO Go a hoće da gleda... Doduše 99% će morati neko da sredi tajming da odgovaraju za piratsko izdanje.
The North Water je dostupna serija, ali nije za gledanje![]()
Imao sam isti utisak za vremenski period i odjednom mobilni... Pitao sam se da li sam nešto propustio, pomešao sa serijama koje pratim.Midnight Mass, pomešana osećanja. Bespotrebno razvučeno na sedam epizoda. Zanimao me kraj pa sam cepao FFD. U tim dosadnim delovima kao da sam gledao indijsku seriju.
Ideja je odlična. Da je spakovano u tri epizode bilo bi taman.
Pogotovo mi nije jasno koketiranje sa antikvitetima.Prvih pet epizoda sa izuzetkom modernog automobila u jednoj sceni i pape Franje na zidu, sve je izgledalo kao da je radnja krajem 70ih. Onda bum, mobilni telefoni, laptopovi, 9.11...
Pogotovo smeta što demon praktično statira
Pa ima posebna serija El Čapo koja je išla dva puta na RTS u zadnjih godinu i kusur a sam njegov lik je bio itekako prisutan u obe dosadašnje sezone Narcos Mexico.Narcos Mexico s3, na pola...
Otkud sad opet Chapo, zar nismo to vec gledali par puta..
Pa El Čapo je počeo sa usponom 90-ih. Elem, posle prve 4 epizode rekao bi da je svet meksičkih narkosa bio prilično dosadan (što sigurno nije bio slučaj).Narcos Mexico s3, na pola...
Otkud sad opet Chapo, zar nismo to vec gledali par puta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari