Steins;Gate pa onda Death Note.Moj glas ipak ide za Death Note za najbolji anime svih vremena.
Invasion slobodno možeš odgledao za jedno veče uz mnogo fast forvardovanja, a da ništa posebno ne propustiš. Serija je jako spora a većina glavnih likova se ponaša iritantno glupavo.Ja se bacio na gledanje stare Galaktike iz '78-e.😄 Dok to pogledam, taman će i Foundation i Invasion da imaju više epizoda. 😎
Druže, DN ima sjajnu početnu premisu prvih 5 epizoda, dok L ne umre posle toga anime "gubi konce" i postaje nekozistentna i u radnji i u kvalitetu, tek toliko da ne može da bude "najbolja ikada", premda je i dalje vrlo dobra-do odlična...Steins;Gate pa onda Death Note.
То би серија међу првим где су замеили главног глумца па гледаност отишла у першун?Da li postoji negde serija iz 80. godina "Na tajnom zadatku"!? 🙂
Ako se dobro sećam nisu ga zamenili zato što su hteli nego je valjda poginuo na snimanjuТо би серија међу првим где су замеили главног глумца па гледаност отишла у першун?
Гледао као дете то, галактику ...
Po tome se serija najvise i pamti... a ja se najvise secam uvodne spice,muzike... nikada se nisam vracao toj seriji,a sad mi pade na pamet,pa pomislih mozda negde ima da se nadje.Да, тачно - погинуо на снимању.

Na Palmi se tetovaze bolje i detaljnije videle 😀 Uhhhhh kako sam se najezio kad sam pogledao ovaj gore intro iz Cover UpТа је била на пинку, палми... тако нечему.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari