Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceh drugu sezonu Fargo sta je ovoo 'ocu poremecenog Lestera i Bilija ubicuuu

Ma ljudi, Fargo je nešto najolje što televizija nudi.

Pisao sam već na ovoj temi glede Fargo serije, po meni, ta serija ili ti "klikne" i kontaš čitav taj fazon sprda sa ljudskom inteligencijom (besmisleni, nedorečeni razgovori, postupci i situacije) ili ne...

Slažem se da sezone variraju po kvalitetu, ali je i najnekvalitetnija sezona (po meni treća), i dalje bolja od 99% ostalih serija...

Da dobar je Fargo šta se sve danas gleda. Jeste, neke sezone su malo lošije...ja ih po kvalitetu redam: prva, četvrta, druga, treća!

Битка за CTRL+SHIFT+DELETE?
😂

Ја кренуо да гледам серију Nip/Tuck. Гледао сам је одавно, одлична серија па решио да се присетим

Nije lose,, "zezanje" pocinje u drugoj polovini 3 ep. treba 7mu da gledam. Da preskocim onda 3 sezonu..?

Nije lose,, "zezanje" pocinje u drugoj polovini 3 ep. treba 7mu da gledam. Da preskocim onda 3 sezonu..?
Nemoj preskakati, vidiš da te krenulo...

A svakako u trećoj ćelevi, debeli brka Juan Mekgregor izvači stvar...
c11a7d702b655b5b5cef17a93edd0796b9-07-ewan-mcgregor.rhorizontal.w700.jpg

Šesta sezona lucifer 🙂 odgledao prve dve... Al ovo će biti i kraj, smrc.
Zanimljivo je da glumica Chloi svake sezone izgleda sve mlađe, napreduje ta hirurgija izgleda

Nakon dužeg odlaganja odgledah drugu sezonu The Terror i odlična je, recimo 8.5/10.

Ko je gledao prvu sezonu, teško je uporediti, kvalitet i autentičnost su svakako zadržani, ali promena opšteg dojma horor momenta naginje ka klasičnim horor premisama ali na dobro realizovan i kreativan način...

Ne znam da li postoje dalji planovi za treću sezonu ali definitivno bi bilo šteta da ova antologija ne dobije nove sezone.

Mare of Easttown​

Veooooma dobra serija.
Sto bi rekli "tiha voda breg roni", e tako je i ovo, polako, polako, pa sve pomalo stisce, grabi, ljusti slojeve, otkriva "nesto" i tako do kraja...
Vrlo realisticna serija.
Svakako za preporuku i ovih 8,5/10 na IMDB je sasvim zasluzeno po mom misljenju.

Konačno završih Supernatural, na silu 😀
ccc kakvo đubre od sezone i đubre od završetka čak i za takvo đubre od serije...

Meni se dopao kraj Lucifera. Naravno kome se inače sviđa serija...

Da li ima neko preporuku za Rusku WW2 seriju, a da može da se pronađe prevod ?

Završih Forbrydelsen. Odlična je. Kraj je tako neizvestan a u isto vreme i veoma logičan. Stvarno je dodlično napravljna. Od mene 9+

https://www.imdb.com/title/tt0826760/​

^ Od ruskih, a da valja samo Kuhinja i Brigada...

Ne znam da li ima nešto u WW2 fazonu...

E da, i onaj Leviathan je dobar ruski film, ali filmovi nisu tema...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno