Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eastbound & Down
Kakva je ovo boleščina. Sve kao odgledaći još samo ovu epizodu, ali evo me već duboko u drugoj sezoni. Cijenim da je mnogima ovaj humor "prezačinjen"...

La Casa de Papel (Money Heist) 5-a sezona na Netflix-u 🙂

Tačnije prvih 5 epizoda danas , drugih 5 kasnije.

The biggest problem you’ll likely be facing by the end of September 3rd is the fact that you’ll have run out of episodes. Don’t worry, you’ll only have a couple of months to wait before the final half of season 5 arrives on December 3rd, 2021

Poslednja izmena:
Outer Banks simpaticna serija nista vise od toga.

Los Favoritos de Midas mi je npr ok.

Ne znam sta je sa Majanskim Bsjkerima i All American da li ce biti jos epizoda i kada?

Počeo "Dug moru" sezona 2 na Superstar tv...

Da li bi mogao malo podrobnije da obrazložiš šta ti se svidelo u seriji, bez spojlera naravno?

Ovo pitam iz razloga što nikad nisam video da je iko ikad preporučio ovu seriju, pa je zato nikad nisam ni počeo gledati.

Orginalni TWD sam gledao do neke pete sezone, a iskreno, samo prve dve sezone su mi bile dobre posle toga strmoglavi pad kvaliteta, izdrzao još dve sezone, pa batalio...
Možda joj se vratim, ko zna...

Pa eto ako možeš da povučeš neke paralele između ove dve serije...

Prva sezona ti je prica kako je sve pocelo
Ostalo slican fazon kao Twd ali ima oscilacija po kvalitetu sezona
Ali def treba pogledati dobra je

FDWD pocinje sasvim dobro, S1 ima svega 6ep. Onda sledi strmoglavi pad i smorina nekoliko sezona dok se kasting malo ne procisti mada je i dalje nista posebno. Likovi su donekle zanimljiviji od TWD (osim Negana) , msm gledas Daryla i jedino sto primecujes da 12 god nije oprao kosu. Primetili ste da su svi glavni negativci u obe serije beli muskarci ?

Odledah prvi deo pete sezone La case uff kako je opao kvalitet bas sam razocaran.

AHS 10. Navodno horor serija, ali više podseća na triler-dramu. Antologija je, tako da ima za svakoga po nešto (od tinejdž krindžare do jezive Roanoke)

Odledah prvi deo pete sezone La case uff kako je opao kvalitet bas sam razocaran.
Pa, ne bih se složio...
Treća sezona je bila antiklimaks, krš teški, nakon koje smo supruga i ja "batalili seriju"... Kad je objavljen prvi deo pete sezone, odlučili smo da nastavimo gledanje i u "cugu" pogledli 4 i 5 sezonu... Četvrta sezona je bolja od treće, ali i dalje ima praznog hoda, a 5. je po meni fino osveženje možda zbog dosta više akcije (koje samo po sebi možda jeste zaokret u seriji, jer se sa rešvanja problema glavom, prešlo na siroviji pristup)...

Uglavnom, četvrtu sezonu bih ocenio sa 6.5/10, a petu sa 7.5/10...

Rado ću pogledati drugi deo sezone u decembru.

EDIT: Naravno razumem i da je fanovima nelogično da se grupa lopova-vucibatina barabar pegla sa SAJevcima, koji bi ih u RL omlatili za 5 minuta ko ciganče oblande...

Poslednja izmena od urednika:
Nine Perfect Strangers je dobra za sada... Ništa spektakularno u žanru ali je zanimljiva skroz jer su baš uboli sa glumcima i likovima... Intrigantna i opuštajuća, neće nikome zavrteti um ali 50 minuta epizode proleti lagano.

More vas dvojca, u ZOMBI (kakvi walkeri lebac ti) apokalipsi ko razmislja da pere kosu, a? Aj ne zavitlavajte.
Razmisljaju zenske u seriji, snalazljive pa se isfeniraju i opeglaju bez struje, a neke i spavaju nasminkane. 🤣
A u S11E4 umalo da okupaju Derila, mada izgleda da se lik ni privatno ne pere. A ovaj novi izmisljeni negativac iako klise bar takvi likovi postoje.

Једна од најбољих серија и он је одлично одглумио, наравно био би више кул да је имао девојку, али ајде...
Никад не бих погодио да је почео каријеру као играч да нисам видео у твом линку...
Штета, велики губитак за филмску индустрију, у којој данас 99% њих не би требало да буде...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno