Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene inače, strašno zanima tip serije: obaveštajne službe, CIA posebno, Bela kuća i igra velikih. Zato i teram Homeland, ali bih voleo ipak nešto ozbiljnije da iskopam ako uopšte i postoji, a da nije sad matoro tipa, hladni rat i tome slično, već nešto tazije.
FBI, CIA, izdaja, velike stvari: The Enemy Within (2019) koju sam već spomenuo

@banexbanex: Blacklist nije lista stvari i tematika koje ja ne volim nego je blacklist za razmatranje prilikom eventualnih davanja predloga. Sve to navedeno je za mene lično odavno prežvakano 9999 puta i smatram da je sa tim šablonima (pre)lako napraviti gledljivu seriju (omiljena fraza na ovoj temi "drži pažnju") i prosto posle više stotina takvih serija sad bih radije svoje vreme potrošio na neke ne-šablonske serije i serije sa običnim ljudima u običnim i ne-uzbudljivim situacijama... gde je fokus na međuljudskim odnosima a ne kliše tipa mafijaš vs razvedeni detektiv koji previše pije i nije video dete X godina zbog Y.

@Sgt. Major: Uuu, sram ga bilo kako sme da komentariše "protiv" Jokića, Đokovića, Lebrona, Lejkersa... Blokirati obavezno :D

Poslednja izmena:
Ok, nisam te bio razumeo onda, i slažem se. Mada koliko god mislili, videli, da je nešto prežvakano, uvek se desi neko iznenađenje koliko god da je žanr izlizan i već viđeno ko zna koliko puta. Da ne nabrajam :) I ovo zadnje što si rekao mi je jako bitno u svakoj seriji su ti međuljudski odnosi koji dolaze do izražaja, nešto što ne ide već viđenim matricama.

FBI, CIA, izdaja, velike stvari: The Enemy Within (2019) koju sam već spomenuo
E hvala, bilo mi je promaklo...

Poslednja izmena:
Za špijunsku tematiku meni su favoriti:
The Americans
Falcon and the Snowman

jer su vrlo realne serije, bez mnogo pucnjave, specijalnih efekata i sl.

Nik shamanNS sam video kako na B92 ispod komentara usmerenog protiv Jokića, sad još i ovo o "Nepristojnim ljudima", tačno mi dođe da blokiram čoveka. :d
Ne bi bilo loše uvesti "Pitajte @shamanNS"
Čovek je forumski expert za opšta pitanja.

Sent from my SM-A815FN using Tapatalk

Da li je neko gledao seriju Fringe? Da li je serija za preporuku ili da se preskoci? Krenuo sam sa gledanjem ali mi je glavna glumica bas odbojna.

Da li je neko gledao seriju Fringe? Da li je serija za preporuku ili da se preskoci? Krenuo sam sa gledanjem ali mi je glavna glumica bas odbojna.
Po meni je Fringe fenomenalna serija, bar sve osim poslednje sezone koja deluje da je potpuno drugačija produkcija.

Daj priliku likovima, dok se razvije priča svi će leći na svoje mesto.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Top je fringe.

Inače na odmoru sam počeo da gledam na b92 rusku seriju Kuhinja.

Mogu vam reći odlična. Komedija je u pitanju.

Bila je još neka ruska serija 3 generacije muških deda, otac i sin isto komedija, ne znam kako se zvala, ali sam isto umirao od smeha.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako imas HBO GO, obe serije su tamo.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Лавкрафтова земља.
Доста је било. Добили су шансу, 5 епизода. Ако ће им сваки пут бити добра свака 4та епизода, онда нека - хвала.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Ne znam kako će se oporaviti...

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Raised by wolves 5 epizoda zasad vrlo dobrih

Nema besmislenih dialoga čiji je veći,non stop se nešto dešava, a i zaplet tj priča je vrlo dobra

Preporučujem.....sačekati celu sezonu

ZID kanadska
.odlicna

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Završio Shield e tako se to radi... malo sam zabo na sredini 4 sezone ali posle toga sjajna vožnja do samog kraja. .. Sjajno voze do krajne destinacije.

Svaki put kad završim neku seriju koja ima puno dobro razvijenih likova neka praznina u meni.

A sada Amerikanci pa potom OZ

Poslednja izmena:
Kakav je taj sa Redfordom imao sam ga godinama na hdd i nikad ga nisam pogledao.

Odlican.

Završio Shield e tako se to radi... malo sam zabo na sredini 4 sezone ali posle toga sjajna vožnja do samog kraja. .. Sjajno voze do krajne destinacije.

Svaki put kad završim neku seriju koja ima puno dobro razvijenih likova neka praznina u meni.

A sada Amerikanci pa potom OZ
Marvel agents of shield?
Ako je to vidim da je ima u kompletu na disney+.Da je obrnem.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

@fain2daniel ...nekako mi se cini, da on misli :) na The Shield krimi seriju ?

Ok, sad sam pogledao link . Gledao sam par sezona pre nekoliko godina pa sam je prekinuo ne znam ni sam zašto.
A ova Marvel's vredi nešto, gledao neko?

^
Pa ono, sad ce polako zimnice i tako to kolega... Moze za potapanje kupusa...

Ok, sad sam pogledao link . Gledao sam par sezona pre nekoliko godina pa sam je prekinuo ne znam ni sam zašto.
A ova Marvel's vredi nešto, gledao neko?

Odgledaj do kraja ja sam na 4 sezoni zakucao i nastavio posle godinu dana...zao bi mi bilo da ovo nisam odgledao.

Sad cu verovatno da završim i SOA i Fringe koje sam svojevremeno batali.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno