Obavezno štivo. Ko Orlovi rano lete [emoji16]Uvek sam brkao grlom u jagode i vruc vetar. Vruc vetar sad koliko vidim gledao a jagode nisam. Valjaju li jagode čemu? Sezona im je pa ko veli iako sam batalio serije mogao bih da overim sezonsko voce ako jelte valja. Sta kazete
Ne samo oni nego je znaju u Slovackoj. Dok sam radio tamo moj prijatelj slovak mi rece da pijem kafe kao Surda. Bas sam se iznenadio.Vruc vetar, serija koju Madjari i danas znaju [emoji3]
https://youtu.be/fC5SHC6kDj4
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ne znam ali meni su Senke bile upravo takve. Bolje su mi od mnogih (i na ovoj temi) razvikanih stranih serija. I nema veze sa tim što je domaća serija, vrlo rijetko gledam domaće serije i filmove.
A i Besa mi je odlična.
:dMislio sam da Vuk Kostić ne može biti iritantniji nego u Ubice, onda sam pogledao Južni vetar
Eee
Sent from my moto g(6) using Tapatalk
Primnjeno k znanju, javljam utiske
Uvek sam brkao grlom u jagode i vruc vetar. Vruc vetar sad koliko vidim gledao a jagode nisam. Valjaju li jagode čemu? Sezona im je pa ko veli iako sam batalio serije mogao bih da overim sezonsko voce ako jelte valja. Sta kazete
A ako ti se dopadne (mada sumnjam da nece) pogledaj i nastavak u vidu filma koji je bar meni takodje klasik.
, a u ubicama koje sam prekinuo da gledam pred kraj druge sezone, mi je pisijada.
Najbolja uloga mu je Spasoje iz "Male nocne muzike", najbolje mu pristaje.. ko se uopste seca te sprdnje od filma. A to je otprilike njegova amplituda u kvalitetu glume.Treba onda da pogledaš ovu poslednju sezonu da vidiš šta je smehotres :d
Njemu se glumački kapaciteti sa svakom novom sezonom Ubica sve više smanjuju
Verovacu ti na recTreba onda da pogledaš ovu poslednju sezonu da vidiš šta je smehotres :d
Njemu se glumački kapaciteti sa svakom novom sezonom Ubica sve više smanjuju
Najbolja uloga mu je Spasoje iz "Male nocne muzike", najbolje mu pristaje.. ko se uopste seca te sprdnje od filma..
Verovacu ti na rec![]()
Citam sada po netu da je Juzni Vetar bas doziveo veliki uspeh, kako kod nas tako i u regionu. .
Ništa ovde ne treba dodati. Kratko jasno i hebitačno.Pošoraće vas Jaksa ko zečeve samo da opet stavi avatar Save Kovačevića.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari