Svojevremeno je Dušan Kovačević izjavio da domaće serije i filmove ne može da gleda duže od 15 minuta...kaže da su scenariji očajni a produkcija još gora i da je to razlog...nekako mu sve deluje amaterski...
Dosta toga su kompenzovali nekadašnji vrhunski glumci, sada se i to može dodati na spisak problema sa glumcima sa raznih BK akademija...
Ljudi tražim ovde ali nešto ne mogu da nađem seriju "Better then us". Ruski SF.
Jel gledao neko?
Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока
Ovo je dobar predlog.True Detective ko tek pocinje a sklon je eksperimentima slobodno moze da gleda prvo 2 sezonu pa prvu posto nisu vezane a ako pogleda prvo prvu onda ce mu druga biti losija.
Znam da zvuci suludo ali tako je.
Ne znam ali meni su Senke bile upravo takve. Bolje su mi od mnogih (i na ovoj temi) razvikanih stranih serija. I nema veze sa tim što je domaća serija, vrlo rijetko gledam domaće serije i filmove.Sto se tice domacih serija i filmova, voleo bih da jednog dana budu na svetskom nivou
Svojevremeno je Dušan Kovačević izjavio da domaće serije i filmove ne može da gleda duže od 15 minuta...kaže da su scenariji očajni a produkcija još gora i da je to razlog...nekako mu sve deluje amaterski...
Dosta toga su kompenzovali nekadašnji vrhunski glumci, sada se i to može dodati na spisak problema sa glumcima sa raznih BK akademija...
Vruć vetar je predivna serija. Obožavam je!
E sada, pitanje je koliko je KVALITETNIJA od Bese, recimo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari